TIPARIREA PERMISELOR DE PESCUIT SPORTIV A FOST BLOCATA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@ Solithar ce sa comentam?
trist, dureros si adevarat
trist, dureros si adevarat

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
essos74 scrie:luci_t scrie:tocmai am trimis un mail la anpa pe adresa www.anpa@anpa.ro in care i-am intrebat de modalitatea de eliberarea a permiselor si cand incepe distribuirea lor. Ca pescar neinregimentat intr-o asociatie pot sa-i bombardez cu mail-uri, si telefoane
teoretic ar trebui sa primesc un raspuns in maxim 30 zile[/b]
Si eu astept mail de la ei. Vom vedea.
Eu le-am trimis un e-mail pe aceasta tema inca de pe data de 10.01.2009, dupa ce am vazut ca inspectorii din judet habar nu aveau de nimic (nici de ord. 753/2008, nici de HG1016/2008, nici cand si cum se vor elibera permisele..., stiau doar sa spuna ca daca te gasesc fara permis/2009 ti se va aplica o amenda. La intrebarea mea referitoare la cum sa pescuiesc cu permis daca anpa nu elibereaza permisul mi s-a raspuns sa pescuiesc pe baltile privatizate) . Pana acum nu am primit nici un raspuns, este o liniste teribil de suspecta... si NU cred ca este numai vina psd-ului..., cred ca si-au mai bagat coada si altii! Exista o vorba din batrani care spune ca "cine se scuza, s-acuza".S-auzim de bine.
P.S. Oare ce s-ar intampla daca noi astia "independentiii", am intra pe blog-urile astora mai mari din psd (Nastase, Iliescu) si am incerca sa discutam cu ei pe tema neobligativitatii asocierii in practicarea pescuitului recreativ?
Fir intins!;-)
fratzilor, io personal voi proceda in felul urmator ...
mi-am platit cotizatia la clubul din care fac parte pt ca asa vreau eu, iar in ceea ce priveste permisul de care discutam, io ma duc la peste si abia astept sa vina vreun nene prin coclaurii pe unde pescuiesc eu sa-mi spuna ca el imi da amenda ca nu am permis pe 2009 ...
va garantez ca in afara primei fraze politicoase in care eu il anunt ca daca el nu stie, ii spun eu ca pe 2009 nu se elibereaza deocamdata nimic, daca fraierul insista, o sa iasa un show de absolut toata frumusetea.... si daca insista incontinuare .... poate face si baie ...
cam asa vad eu rezolvare problemei, pana se lamuresc nesimtitii astia de sus .....
mi-am platit cotizatia la clubul din care fac parte pt ca asa vreau eu, iar in ceea ce priveste permisul de care discutam, io ma duc la peste si abia astept sa vina vreun nene prin coclaurii pe unde pescuiesc eu sa-mi spuna ca el imi da amenda ca nu am permis pe 2009 ...
va garantez ca in afara primei fraze politicoase in care eu il anunt ca daca el nu stie, ii spun eu ca pe 2009 nu se elibereaza deocamdata nimic, daca fraierul insista, o sa iasa un show de absolut toata frumusetea.... si daca insista incontinuare .... poate face si baie ...
cam asa vad eu rezolvare problemei, pana se lamuresc nesimtitii astia de sus .....
toni f scrie:fratzilor, io personal voi proceda in felul urmator ...
EU RECUNOSC, SUNT BRACONIER!
am pescuit linistit pe dunare , pe granita fara permis, si asta sambata 17-ianuarie-2009!
totusi sunt braconier incomplet, nu am prins nimic!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- micutsebastian
- utilizator constant
PG-ul il aveai pe-un servetel in buzunar
)
Mergeti la pescuit linistiti!Pana una alta nici Politia Romana nu are camere de filmat pe toate masinile, astia nici asa. Ce dovada pot ei aduce in instanta ca tu chiar pescuiai acolo(poate spalai betele de praf)?? Mergeti in Delta la pescuit , sa vedeti ca intre hotelieri si controlori exista o intelegere... Pescarii sportivi(clientii) pot pescui linistiti fara permis. La Uzlina putin dupa intrarea pe canalul spre rezervatie in fiecare noapte trecea unu de la o pensiune si baga plasele (probabil ca pregatea meniul traditional pe ziua urmatoare).

Mergeti la pescuit linistiti!Pana una alta nici Politia Romana nu are camere de filmat pe toate masinile, astia nici asa. Ce dovada pot ei aduce in instanta ca tu chiar pescuiai acolo(poate spalai betele de praf)?? Mergeti in Delta la pescuit , sa vedeti ca intre hotelieri si controlori exista o intelegere... Pescarii sportivi(clientii) pot pescui linistiti fara permis. La Uzlina putin dupa intrarea pe canalul spre rezervatie in fiecare noapte trecea unu de la o pensiune si baga plasele (probabil ca pregatea meniul traditional pe ziua urmatoare).
frate, nu mai trebuie PGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG......
atat timp cat poti intra si iesi din bulgaria cu buletinu, pe toata zoana de frontiera cu bulgaria nu mai trebuie pg ...
permis si buletin .... iar permis nu este .... deci ramanem la buletin deocamdata .... si permisu din anii trecuti, sa arati ca esti totusi om serios ....
numai in zona de frontiera cu ucraina, rep moldova sau care mama dracului or mai fi de nu sunt cu noi in ue, acolo tre sa ai pg .....
atat timp cat poti intra si iesi din bulgaria cu buletinu, pe toata zoana de frontiera cu bulgaria nu mai trebuie pg ...
permis si buletin .... iar permis nu este .... deci ramanem la buletin deocamdata .... si permisu din anii trecuti, sa arati ca esti totusi om serios ....
numai in zona de frontiera cu ucraina, rep moldova sau care mama dracului or mai fi de nu sunt cu noi in ue, acolo tre sa ai pg .....