TINERII SI PESCUITUL

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 18 Iun 2006, 20:39

Acei patroni au facut afacerea pentru ca au vazut ca merge ... daca nu merge cu articole de pescuit o sa vanda faina sau jucarii ... alti patroni au angajat in magazine ori neamuri ori fetiscane ... :evil: ... care au legatura cu pescuitul ca Bush cu bin Laden :lol: si atunci normal ca nu le convine ca in magazin sa stea la taifas cate 3-4 pescari + alti 5-6 curiosi sau invatacei ... ca le blocheaza magazinul :evil:

Dar daca te straduiesti sa cauti bine ... tot mai gasesti cate un magazin unde primesti informatii bune ... unde vanzatorul sau patronul chiar stiu sa indrume un client ... nu doar sa-i vanda orice porcarie ca cea mai mare gaselnita in materie de pescuit.
S'altare și bunăstare !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 18 Iun 2006, 21:12

taicanoe scrie:...au angajat in magazine ori neamuri ori fetiscane ... :evil: ... care au legatura cu pescuitul ca Bush cu bin Laden :lol:...
off topic:ai grija ca s-ar putea ca cei in cauza sa aiba ceva legaturi...sa nu fim naivi. :roll:
ps:aha,era vorba despre legatura lor cu pescuitul,sorry :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

volume
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de volume » 29 Iun 2006, 14:14

Salut. Sunt nou pe aici , si as vrea ca sa invat cate ceva despre pescuit. Parinti mei nu stiu nimic de pescuit....eu le mai am putin ...dar nu prea mult :D Am o saptamana de stat pe undeva langa bicaz, si ma gandeam sa inmoi si io batul in balta. Chestia e ca nu am pescuit nici odata la rapitor.Dar daca ar putea cineva sa ma ajute sa-mi spuna ce sa cumpar, cum se pescuieste la rapitor.....
Astept sa ridice cineva mana.............. :roll: .....
.............

volume
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de volume » 29 Iun 2006, 18:33

Nimeni nu ma ajuta ??????????????????? :cry: :cry: :cry: :cry:
.............

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 29 Iun 2006, 20:04

Apuca-te si citeste toate rubricile si topicurile care se refera la pescuitul salaului stiucii etc. Dupa care te apuci si intrebi... Cei care ar putea sa te ajute nu stiu ce neclaritati ai...

MARINESCU ADY
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de MARINESCU ADY » 29 Iun 2006, 20:09

Maine ma pregatesc pentru o partida de stationar , ultima partida fiind un esec m-am apucat sa pregatesc totul pana la ultimul detaliu... :D

volume
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de volume » 29 Iun 2006, 20:14

Salut Ady, am o lanseta shakespeare...sti cumva pot sa dau la rapitor cu ea????? Ma ingrijoreaza ca e subtire si usoara..Aaa....si pe langa lanseta si mulineta am primit un fel de jelee...nush cum se cheama...nu ai idee ce or fi ?
.............

volume
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de volume » 29 Iun 2006, 21:16

Ce este aia "naluca" ??? :?: :?:
.............

volume
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de volume » 01 Iul 2006, 14:44

Cat de des scrieti un mesaj pe acest forum ??????
.............

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Iul 2006, 15:15

in general scriem des la subiecte care merita atentie.
bine ca nu ne intrebi ce este pescuitul... :roll:
hai sa-ti zic,desi intrebarea ta pare pusa la mishto:
NALUCA(cel putin in pescuit) este acea momeala artificiala,in engleza LURE,care incearca sa imite hrana pestilor rapitori,pentru ca noi pescarii de rapirori sa-i putem prinde.NALUCILE(momeli artificiale)sunt de multe feluri,fiecare tip de NALUCA ste dedicata unui anumit peste rapitor si unui anumit stil de pescuit dedicat speciei vizate.daca nici acum nu-ti este in clar cu ce se mananca NALUCA,da-i la prietenul nostru GOOGLE cuvantul cheie NALUCA sau LURE cu otiunea cautare imagini.
PS:esti sigur ca te afli pe un forum dedicat pescuitului sportiv la rapitori?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns