Ovidiu... la intrebarea asta iti poti raspunde doar singur TU. In rest, parerile sunt subiective.
Daca alegi stiuca sau crap, daca alegi caras sau biban sau, cum ai spus tu, daca alegi un dril cu un amur sau un dril cu un avat, toate acestea de tine depind.
De ce? Pentru ca ce am invatat in ultima perioada, spinning-ul, ca si pescuitul la MA este un mod de viata, un mod de gandire care se formeaza pe masura ce inveti mai multe si ai mai mult succes in practica. Nu exclud pescuitul crapului ca fiind un mod de viata, pescuitul tot, cand il practici din placere, devine o arta.
Eu cred ca nimeni nu poate demonstra pe motive obiective ca un anume fel de pescuit este mai atragator, sau mai frumos decat altul.
De exemplu eu pescuiesc la clean de la varsta de 7 ani... ocazional am pescuit si la rotative, dar niciodata pana sambata nu am prins clean la vobler. Clean sau avat. Sambata s-a intamplat o minune... a fost o zi cum de mult nu am mai avut. Am plecat de-acasa cu o lanseta si cu o mana de naluci si am avut o zi superba. Daca ar fi sa spun ce simt acum, as zice ca nimic nu se compara cu pescuitul cleanului la vobler, sau/si pescuitul avatului.
Poate cineva sa ma contrazica? Poate, bineinteles