O sa incerc sa raspund in asa fel incat sa dau raspunsuri pentru toata lumea care a raspuns la acest subiect.
1. Ce insaemna daca se merita.
Timpul care mi-l dedic pt. capturarea crapului inseamna fiecare sambata si duminica din primavara si pana in toamna. Ma intrebam daca se merita sa renunt la acest stil pt. a aborda spinningul care cred eu mi-ar lua destul de mult timp ca sa ma perfectionez.(Oricum am inceput)
2. In pescuitul sportiv nu este cel mai important inotul, nu aceasta doream sa arat ci faptul ca pescuitul la crap nu inseamna doar urmarirea bambinei (kojak

) ci si multe altele pe care nu cred ca sunt mai in masura a relata decat de ex: site crap.ro, reviste, etc.
3. Sute de crapi/an nu inseamna foarte mult atunci cand bati baltile ca si mine.
4. Ex de balti unde pescuiesc: Socodor, Cornesti, Alios, Pischia, Sacalaz, Beregsau, Berini, acum 2 ani cel mai des Ghiroda (crap 7 kg) respectiv nr. cel mai mare de ciortani+crapi capturati:22, Sacos.
5. Placerea unui drill la rapitor: simtit, prins pana acum 18 stiuci (15 marlite), 1 avat, 1 salau, bibani mai multi, somn american de ordinul sutelor.
Avat: la Sacos in timp ce agatasem o caracuda, la celalat ac vup se agata mister avat la rama, nici macar nu stiam ce sa intamplat credeam ca e o agatatura.
Dorinta mea este intr-adevar sa pot prinde la artificiale, intrucat e mai activ acest gen de pescuit.
Gata, asta am si vrut o confruntare ca sa ma imbolditi putin. Mersi
Nu uitati ca sunt incepator, pescuiesc doar de trei ani. In primul an plutaream si apoi am trecut pe grund.

Poate nu am raspuns chiar la toate intrebarile, scuze.