Buna ziua D-le Albu.Pentru ca tot se purcede(vrand/nevrand pt noi privitorii) la fuzionarea celor doua posturi tv si pentru ca m-am tot abtinut sa ma bag in seama ,coroborat cu faptul ca blamati oamenii ce comenteaza prost fara a aduce ceva bun, profit de ocazia aceasta pentru a pune in pagina cateva sugestii personale…Cred ca este poate cel mai important punct de plecare pt a cladi bazele unei noi idei de post tv ,pe care dvs doriti a-l face dedicat,educativ si nu in ultimul rand distractiv(ar mai fi mers si competitiv dar nu mai este cazul)…Cateodata constat cu amaraciune replicile incordate ce se poarta intre dvs si colegii de forum dar sunt convins ca putem toti cei de pe aici sa venim fiecare cu ceva astfel de sugestii(unii deja au facut-o) si daca veti fi ceva mai putin cramponat atunci cand vi se aduc critici(care dpdv al meu nu pot fi decat constructive) cred ca lucrurile s-ar pune in miscare intr-un mod benefic si placut pt toata lumea…
- In primul rand fiti mai comunicativi cu publicul si asumati-va responsabilitatea pt produsele difuzate…Crisparea sau poate(si mai neplacut) infumurarea nu poate duce la nimic bun…Trebuie sa intelegeti(si ma adresez catre dvs in primul rand ca pescar si apoi ca reprezentant sau purtator de cuvant sau cel ce transmite mai departe,cum vreti sa o luati) faptul ca noi,cei ce ne uitam,trebuie sa fim satisfacuti cand va privim postul…Sincer,mie unul personal,emisiunile gen Lavinia pe coclauri(desi nu stiu cata vina poarta ea,saraca,dar trebuie sa fac o paralela fortata cu satisfacutul) nu-mi creeaza nici cea mai mica erectie neuronala atunci cand privesc genul asta de emisiune care este de-o falsitate de-a dreptul coplesitoare…Ok,intentia de a face ceva de acest gen este laudabila,dar daca produsul este de toata jena nu inseamna ca trebuie sa inghit asa ceva,nu inseamna ca trebuie sa bat din palme pentru ca o tipa insipida imi prinde stiuca de doi metri pe Lapus,hai sa fim seriosi,astea ori sunt emisiuni pt oligofreni ori puneti emisiunea la categoria basme… Reactia oamenilor este foarte justificata,ironiile si bascaliile pe care trebuie sa le suportati sunt la fel de meritate…
-Cu toate ca spuneti in nenumarate randuri ca aveti nu stiu cate emisiuni filmate din anul curent sau din anul trecut eu unul(la capitolul asta pv-tv sta mai bine putin) vad tot emisiuni din 2007-2011 de m-am acrit de ele…Fiti cat de actuali se poate(cunosc cat de cat ce inseamna munca/efortul depus in tv) pt ca a tine pasul cu vremurile este cel mai important in ziua de azi…Vad ca-i din 2007,a nu stiu cata oara,schimb postul…Problema este ca acum nu voi mai avea unde si,automat,dupa un timp ,probabil ca voi sari din combinatia tastelor de pe telecomanda un post nou dar obosit ca format…
-Emisiuni cu o implicare umana mult mai mare…Vreau sa vad ce si cum face,ce si cum gandeste omul in relatia cu pestele/pescuitul…Mi-as dori sa vad emisiuni despre profesionistii care colaboreaza cu dvs dar si cu amatorii care se uita,adica noi…Ceva gen Profi vs Amator,Vocea Forumurilor,Cum ar proceda profesionistul in Dragonul Rosu si amatorul in competitia de pescuit,chestii de genul asta…Puteti invita in studio oameni care chiar au ceva de spus si,sincer,pe unii ii puteti selectiona,lejer,chiar de pe acest forum…
-Pe-aia cu “datul din casa” am mai zis-o de cateva ori…Cat de cat vad ca incepe,incet,incet,sa ni se mai arate si noua,pifanilor,cate ceva din tehnica/sculele care au facut ca niste oameni sa devina campioni cu ele…Nu vrem secretele alea intime,actuale,mura in gura,dar le vrem pe-alea mai invechite dar totusi bune si utile…Nu neglijati acest aspect,daca omul prinde dupa aceea si zice – Ba am prins datorita unei jmecherii de-am vazut-o la tv- si voi la randul vostru (ca post tv) l-ati prins ca telespectator fidel… Deci o emisiune gen “Maestrul Scamator” in care sa aratati trucuri n-ar da rau…
-Prezentati emisiuni muuult mai multe care sa abia ca subiect pescuitul de la noi din tara(va rog, inca odata,fara Lavinia)…Stiu sorgintea postului,nu am absolut nimic cu vecinii nostrii dar frate,fara suparare,cat crezi ca ma intereseaza pe mine pescuitul de pe nu stiu unde mama naibii din care retin intotdeauna numai Balaton? Serios acum,mi-ar placea sa pescuiesc in Ungaria fie numai si pentru faptul ca stiu sa aiba grija de tot ceea ce inseamna fond natural de orice fel dar pana una-alta tot in tarisoara asta adorabila ne facem veacul,deci vrem Romania(pescareste vorbind) cat mai multa…
-Despre tematica emisiunilor(ca-i spinning,ca-i crap,ca-i fly,ca-i stationar – daca este vanatoare nu ma intereseaza,scuze Csejtei Tamas )…Nu stiu daca s-a mai intamplat dar n-ar strica un sondaj de opinie pt a vedea cat ar trebui difuzat din fiecare…Care ar fi ponderea…Ca,sincer,sunt satul neica de cerbi impuscati…Daca este iarna n-am si eu voie sa vad cum se prinde o stiuca sau un ghibort la copca? Si un program frate,clar, in care sa mi se spuna ca de la 11 e emisiunea de prins salau de pe balta x ,reluare din anul 2010…Mi-ar placea(in masura in care este posibil) sa stiu ca luni,de expemplu,de la 8 si pana la 12 noaptea am numai emisiuni de prins stiuci…In reluare vineri dimineata,samd pt crap,salau,impuscaturi…Programul operatorului meu de cablu este varza,nu este deloc in concordanta cu emisiunile care ruleaza in acel timp…Ca sa nu mai vorbesc de defazarile de traducere,lipsa lor si alte mici chichite dar care toate adunate te fac sa…ma rog,sa ne enervam pe matale,de exemplu…
-Prezentarea producatorilor si importatorilor de articole de pescuit de la noi la o scara mult mai mare…Vreau sa stiu de unde pot sa iau lanseta,mulineta,carligul sau firul -cat mai bun si cat mai ieftin…Expozitiile,chiar si asa,vai de mama lor,avem 2 mari si late pe an…Oare cat dureaza sa faci un reportaj care sa apara la doua saptamani dupa eveniment? Pai daca este sa vad reluari,macar sa fie de actualitate…Ok,o sa spuneti ca intervin chestiuni legate de bani si/sau publicitate dar nu are nimeni nimic de pierdut daca vine firma x,prezinta produsul y pe care voi il dati premiu la un concurs in direct sau o tombola…Firma castiga din vanzarile ulterioare,voi ca aveti telespectatori si unul dintre noi,cei ce privim,ca s-a pricopsit cu nu stiu ce naluca…Cred ca s-ar mai castiga ceva spectatori,nu?
-Recenzii despre balti,locuri de pescuit,taxe,modalitati,etc dar nu de acum nu stiu cati ani…De anul asta,de acum doua saptamani sau de acum o luna macar…Pe cine mama naibii mai intereseaza care erau conditiile de pescuit de pe balta x din anul 2010? Serios acum,chiar nu-i cineva care sa se ocupe de asta,este un lucru vital pt care pescarul se uita la o emisiune…Iarasi,daca pescarul se duce si prinde,nu spune dupa aia –Ba,Gheorghita(la multi ani),uita-te la emisiunea “Balti de actualitate” ca eu am facut de-o saramura( a se citi c&r) saptamana trecuta-?
Si ar mai fi cateva dar imi scapa acum,daca imi amintesc de ele le voi posta…Chiar daca descrierea mea poate parea usor deplasata pt unele idei(si daca dati deoparte nota uneori ironica si fortata) sunt convins ca puteti intelege esenta…Si mai sunt convins si de faptul ca multi colegi de forum pot aduce un aport suplimentar mult mai mare de sugestii(chiar daca uneori brutale si neslefuite) dar deschise si sincere in masura in care si dvs sunteti receptiv/receptivi la aceste sugestii…Stiu de asemenea ca si la dvs exista si o bucatarie interioara,specifica dealtfel oricarei activitati, si ca poate nu reusiti sa realizati intotdeauna emisiunile asa cum va propuneti sau cum v-ar placea(ca realizatori) dar sunt convins si de faptul ca atunci cand oamenii sunt deschisi si se poarta un dialog lucrurile nu au cum sa nu evolueze si toata lumea sa aiba de castigat…Pana la urma suntem o mana de oameni animati de o pasiune comuna,pescuitul, si este pacat sa transformam acest hobby intr-o vendeta si intr-o inclestare din care nu vad ce am putea castiga in felul acesta,niciunul dintre noi…Teoretic este simplu,pusul in practica ne omoara…
Va doresc fire cat mai intinse si emisiuni cat mai reusite tuturor…!