The Fishing and Hunting Channel

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Re: The Fishing and Hunting Channel

Mesaj de adiwolf » 21 Apr 2014, 21:48

Zamfi,
ca deobicei esti partea mai nuantata si mai toleranta (mult prea - as zice eu :) )
recunosc ca puteam sa "nuantez" sau sa scriu "altfel" acel mesaj (doar prin prisma sarbatorii ce tocmai o petrecem), dar pur si simplu nu am dorit pentru ca din pacate nu reprezinta decat purul adevar in acceptiunea mea si daca gresesc undeva, domnul Albu poate sa ma contrazica, punctual la ceea ce am scris, dar cu argumente reale.
nu am avut intentia de a denigra munca cuiva, respect munca si pe cei care muncesc cu onestitate, insa eu m-am referit la un subiect si o stare de fapte trecute, care din pacate va influenta fara echivoc viitorul.
sa de'a dumnezeu sa ma insel si toate lucrurile spuse de mine sa fie gresite, timpul o sa le rezolve pe toate intr-un fel sau altul.

p.s. domnule Albu, postarile mele nu s-au dorit atacuri la persoana si nici decum denigrarea cuiva anume
chiar as dori sa ne cunoastem si in afara acestui forum, cine stie, poate vreodata vom putea dezbate si face to face, pana atuncea dati-mi voie sa am pareri personale fie ele nuantate sau mai "directe" :)
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 21 Apr 2014, 22:20

grey-wolf scrie:Noul post se va difuza si pe Dolce ? Daca da tot pina la ora 24 sau va fi transmis non stop ? In momentul de fata PV TV inceteaza emisia pe Dolce la ora 24 .
Nu stiu sa raspund exact la intrebare, dar ma interesez si revin ...dupa vacanta

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 22 Apr 2014, 07:32

cristi.albu scrie: Nu a zis nimeni ca prin fuziune va iesi ALTCEVA. Tocmai ca am zis ca va fi fix la fel ca la actualul PVTV, eventual cu 2-3 emisiuni de la FH. Asta, cel putin deocamdata. Ca nu va place, este si normal, nicaieri in lume nu exista sa satisfaci toti telespectatorii. S-auzim de bine!
Fuziunea asta ar trebui sa vina si cu ceva profit financiar pentru noul post TV creat si cu toate astea nu se spune nimic de emisiuni noi ci doar de aceleasi emisiuni PV-TV cu 2-3 emisiuni F-H. Cu alte cuvinte principalul " beneficiu " e acela ca se mareste intervalul dintre reluari si se mai diminueaza putin monotonia.
Al doilea beneficiu ar fi un loc pe piata pentru o eventuala concurenta (despre care personal trag nadejdie ca nu va trece mult pana sa apara).
Degeaba va suparati pe noi ca nu ne place dar,pentru spinneri, e mai mult decat o veste proasta. Si asa aveam parte doar de o foarte mica parte din grila de programe daca te uiti ca era cam juma'-juma' pescuit si vanatoare iar din pescuit circa 1/3 era crap , 1/3 spinnig si stationar la un loc si 1/3 maimutareli in bucatarie, reclama si divertisment ori alte emisiuni . Altfel spus din cele 10-15 procente din grila care ne erau alocate la doua posturi tv s-a redus totul la un post tv. Asta in timp ce, pe piata, se simtea nevoia pentru un post dedicat doar pescuitului (si numai daca luam in calcul numarul de pescari ce bate milionu din cate se estimeaza ). O vreme, multi s-au gandit ce frumos ar fi daca F&H si PV-TV si-ar imparti caprariile si unii ar pastra pescuitul iar altii vanatoarea dar, odata cu fuziunea s-a risipit speranta asta.
Am ramas doar cu cea care priveste cateva emisiuni noi si poate putin mai bine facute. :roll:
Sunt emisiuni care se pot face intr-un garaj cu costuri mici si care totusi sa fie interesante si mai ales utile . Se pot face de pilda emisiuni despre caracteristicile si modul de lucru al lansetelor , care sunt particularitatile care fac o lanseta mai bine adaptata unei anumite tehnici si cum pot fi recunoscute ele de catre pescar. La fel se pot face despre mulinete emisiuni in care sa se prezinte diferitele tipuri de angrenaje si beneficiile lor sau emisiuni despre intretinerea mulinetelor cu muliete de diverse tipuri bucatarite pe masa. La fel despre fire sau carlige, jiguri ori alte echipamente . Se pot face emisiuni despre cum se "citeste apa " dintr-o privire urmate de scurte demonstratii cu sonarul, sau emisiuni despre cum functioneaza o barca si-un motor etc. Ma opresc deocamdata aici pentru ca sunt convins ca nu duc lipsa de idei redactorii si , odata cu fuziunea, probabil vor primi si fondurile necesare ca sa le puna in practica.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 22 Apr 2014, 08:23

Multumesc pt mesaj, foarte la obiect. Am sa tincont de el, chiar daca inca nu sunt realizator tv. Am sa incerc sa pun ideile in practica in online.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 23 Apr 2014, 09:26

grey-wolf scrie:Noul post se va difuza si pe Dolce ? Daca da tot pina la ora 24 sau va fi transmis non stop ? In momentul de fata PV TV inceteaza emisia pe Dolce la ora 24 .
Va ramane exact ca acum, adica pana la ora 24:00, pentru ca Dolce nu are vechiul FH in grila. Detaliile exacte nu le stiu, insa este o chestie de spatiu, ei neputand transmite mai multe canale...

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 23 Apr 2014, 22:48

Nasol . Ora 00.00 toata lumea la culcare . Asta este .

Multumesc
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 24 Apr 2014, 06:00

Degeaba va suparati pe noi ca nu ne place dar,pentru spinneri, e mai mult decat o veste proasta
:) , spinner, muscari :lol: .... king, trebuie luat un lucru in calcul . postul e unul comercial , care castiga din reclame , teoretic. banii de reclama iau in calcul , normal audienta ....
atunci ca om de afaceri te uiti un pic care e imparteala de consumatori . si oricat ne-am chinui noi, stationaristii sunt grosul in tara asta. daca nu ma credeti intrati in primul magazin de pescuit si intrebati cat din produsele lor sunt pt crap, scobar, caras, kkt si cate sunt de spin :lol:

eu sincer ma minunez cand vad cate o emisiune de muscarit :twisted: , indiferent ca e interesanta sau absolut insipida .....

de curiozitate dle Albu , ati avut discutii de genul asta pe forumuri de crap de exemplu (de crap in romaneste, nu in engleza :twisted: ), ca tare ma tem ca acolo vox populi ar fi alta , nu ? :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 24 Apr 2014, 09:30

Spinningul nu aduce cine stie ce bani nici unui magazin, muscaritul aproape ca nu exista. Cu cele doua stiluri falimentul e aproape garantat. Stationarul +crapul reprezinta baza oriunde in europa. In astea se investesc cei mai multi bani si au cei mai multi adepti deci aduc si cel mai mare profit, indiferent de anotimp. Concluzia o trageti voi.
Urasc atarnatorii!

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 24 Apr 2014, 09:35

Nu mai zic de vanatoare unde cifrele cred ca sunt triple comparativ cu pescuitul.
Urasc atarnatorii!

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 24 Apr 2014, 09:37

Evident ca la crap sunt si acolo nemultumiri in principiu legate de continut si anume ca este prea mult pescuit la crap in Ungaria. Totusi eu cred ca exista si mult subiectivism in multe postari. Spuneam si acolo ceva de genul .... In 2013 s-au facut peste 100 de emisiuni (toate tematicile), cea mai mare parte emisiuni muncite, de calitate, lucru care inseamna peste 8 emisiuni pe luna. . Adaugati la astea emisiunile Energofish facute de baietii de la WSB si deja e ceva "marfa"
Sa stiti ca in astea 100 de emisiuni a fost munca suficienta. Nu am nimic cu Radu Silea, imi e amic, insa timpul alocat filmarii/montarii la PVTV este cel putin triplu fata de ceea ce facea el. De ex la FH sunt driluri cu pesti de 4-5 minute minim, Asa ceva nu exista la PVTV... sunt zeci de cut-uri care inseamna timp si munca.

Scrie răspuns