The Fishing and Hunting Channel
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: The Fishing and Hunting Channel
nu stiu ce bugete sunt, dar treaba asta cu hai sa filmam o pescuiala , colo , sau colo , in compania lu ala , campeon sau nu , zic ca ar merge.....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
- stefanflorin
- veteran
Pana acum, cea mai de succes serie mi se pare cea a celor de la WSB (Energofish), asta referitor la spinning. La stationar, imi e greu sa ma pronunt.
Referitor la imposibilitatea realizarii unor productii profi...sunt constient ca englezii/italienii/etc. au alte bugete si se reflecta in calitatea lor, insa un lucru am remarcat in multe din emisiunile englezilor, si anume formatul de gen gazda-oaspete in care gazda este o persoana cu bune cunostinte in pescuit, iar invitatul este un pescar de competitie sau o personalitate in domeniu. Intr-un asftel de format, cred ca 2 cameramani si un moderator sunt arhi-suficienti. Am vazut si "emisiuni" inclusiv romanesti, in care tipul are o camera, pescuieste, nu are nici cameraman, nici sunetist, nici nimic, si cu toate astea emisiunile le consider de succes dpdv informativ, cu driluri si toate cele.
Cand vorbesc despre filme, nu ma refer strict la partea de spinning, ci per ansamblu, oricum stationarul+crapul au cei mai multi telespectatori, garantat.
Daca se vrea, eu zic ca se poate face mult mai mult, chiar si cu bugetele astea mai micute, iar oameni cu potential de moderator sunt mult mai multi printre noi, inclusiv pe acest forum, doar ca nu sunt bagati in seama sau pur si simplu nu vor sa iasa in evidenta...sau poate asa sunt toti romanii, foarte anosti, si nu am realizat eu...cine stie...desi pe balta cand te duci e imposibil sa nu gasesti un pescar cu farmec.
PS: cand am vorbit de folosirea termenilor "hi-tech", nu m-am referit la faptul ca nu e bine sa se foloseasca, e si normal, unii chiar nu au traducere, sau daca o au, e stupida, bateam in alta directie, si anume stupiditatea aluia de ii rosteste.
Referitor la imposibilitatea realizarii unor productii profi...sunt constient ca englezii/italienii/etc. au alte bugete si se reflecta in calitatea lor, insa un lucru am remarcat in multe din emisiunile englezilor, si anume formatul de gen gazda-oaspete in care gazda este o persoana cu bune cunostinte in pescuit, iar invitatul este un pescar de competitie sau o personalitate in domeniu. Intr-un asftel de format, cred ca 2 cameramani si un moderator sunt arhi-suficienti. Am vazut si "emisiuni" inclusiv romanesti, in care tipul are o camera, pescuieste, nu are nici cameraman, nici sunetist, nici nimic, si cu toate astea emisiunile le consider de succes dpdv informativ, cu driluri si toate cele.
Cand vorbesc despre filme, nu ma refer strict la partea de spinning, ci per ansamblu, oricum stationarul+crapul au cei mai multi telespectatori, garantat.
Daca se vrea, eu zic ca se poate face mult mai mult, chiar si cu bugetele astea mai micute, iar oameni cu potential de moderator sunt mult mai multi printre noi, inclusiv pe acest forum, doar ca nu sunt bagati in seama sau pur si simplu nu vor sa iasa in evidenta...sau poate asa sunt toti romanii, foarte anosti, si nu am realizat eu...cine stie...desi pe balta cand te duci e imposibil sa nu gasesti un pescar cu farmec.
PS: cand am vorbit de folosirea termenilor "hi-tech", nu m-am referit la faptul ca nu e bine sa se foloseasca, e si normal, unii chiar nu au traducere, sau daca o au, e stupida, bateam in alta directie, si anume stupiditatea aluia de ii rosteste.
Urasc atarnatorii!
ma, io cred ca s-ar gasi tot felul de pescari care ar da curs unor invitatii FH PVTV whatever sa iasa pe balta si sa se lase filmati
. si ar fi material interesant, sigur....
eu m-as pune la dispozitie un weekend sa cutreier coclauri dupa cleni si sa bem ceva seara, la cort ....
numa sa nu-mi filmeze fatza

eu m-as pune la dispozitie un weekend sa cutreier coclauri dupa cleni si sa bem ceva seara, la cort ....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
- stefanflorin
- veteran
MuskMd scrie:ma, io cred ca s-ar gasi tot felul de pescari care ar da curs unor invitatii FH PVTV whatever sa iasa pe balta si sa se lase filmati. si ar fi material interesant, sigur....
Garantat ai avea rating. D-aia zic...suntem satui de sabloane si parca ar merge si din astea mai "real life". Exemple sunt emisiunile de genul asta cu tot felul de panarame asa numite vedete, singure sau cu familiile lor, ca si subiect principal, care la un moment dat au invadat toate posturile TV pt. ca produceau ratinguri f. mari.
PS: Preferatul meu dintre "moderatorii" tv este dl Robert Boanta, iar la replica lui intr-unul din episoadele WSB "oooo, dar ce avem noi aicea" m-a facut sa ma cracanez de ras. Oricum are haz, iar tandemul cu Doru Somesan e super, e ca un fel de alb-negru

Urasc atarnatorii!
- cristi.albu
- senior
N-am sa va dezvalui toata surpriza, inca mai avem cateva chestii de pus la punct la site, insa pregatim un fel de show in care ne propunem sa gasim chiar un realizator de emisiuni. Sa vedem ce va iesi.... mai e un pic si am sa va spun despre ce este vorba. In principiu vi se adreseaza tuturor...
Piotr Piskorsky - apropos nu am vazut nicaieri o referire la asta, desi eu zic ca e super-smecherie - Fratii German, Gyorg, Cristi Anghelina, Sabin Buzatu pe online, Andrei Zabet, WSB-ii, toti astia ce sunt? Cu totii au fost pe PVTV, stiu ca-i putin, dar e ceva...
L-am provocat pe Boanta la un pescuit la somn ... sa vedem daca iese ceva frumos...
Piotr Piskorsky - apropos nu am vazut nicaieri o referire la asta, desi eu zic ca e super-smecherie - Fratii German, Gyorg, Cristi Anghelina, Sabin Buzatu pe online, Andrei Zabet, WSB-ii, toti astia ce sunt? Cu totii au fost pe PVTV, stiu ca-i putin, dar e ceva...
L-am provocat pe Boanta la un pescuit la somn ... sa vedem daca iese ceva frumos...
- stefanflorin
- veteran
Pe majoritatea din cei enumerati ii cunosc personal (pe nenea Salmo nucristi.albu scrie:N-am sa va dezvalui toata surpriza, inca mai avem cateva chestii de pus la punct la site, insa pregatim un fel de show in care ne propunem sa gasim chiar un realizator de emisiuni. Sa vedem ce va iesi.... mai e un pic si am sa va spun despre ce este vorba. In principiu vi se adreseaza tuturor...

Asteptam suprizele

Urasc atarnatorii!
Pai ...uite eu am inregistrata emisiunea realizata cu Malin in Delta.Numa asa ,ca-mi plac voblerele omuluiPiotr Piskorsky - apropos nu am vazut nicaieri o referire la asta,

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Mie imi plac emisiunile lui Malin, pacat ca sunt asa scurte. Ca si format de emisiune ar fi interesant unul "capture the flag": In prima emisiune sa existe un pescuit pe o locatie consacrata intre sa zicem 5-6 pescari. Castigatorul va putea fi provocat de oricare alt pescar din tara sa vina sa se intreaca pe locul de pescuit preferat(Mures, Dunare, Delta). Ramane in concurs cel care castiga. Ideea este de a descoperi noi locuri de pescuit si abordari diferite pt acestea.
-
- veteran
cristi.albu scrie:S-au scris multe si am sa incerc sa raspund tuturor. am sa o fac in primul rand bibanului solzos si am sa ii spun ca nu stau 100% la calculator ca sa raspund in secunda 2... oricum treaba asta cu bibanul solzos mie imi cam miroase, deci permite-mi sa am niste retineri la scrierile tale... nu pot sa zic ca ma innebunesc sa vorbesc cu oameni care se ascund in spatele acestui tip de nick-nameuri, mai ales ca ma iei cu domnu' cristi, gen peste picior
. E greu sa faci din marmelada - cum zicea cineva mai devreme - bici. Eu nu zic ca nu se pot face, dar uite ca realitatea ne omoara ...
bibane... ma cunosti? ca am impresia ca da, dar te eschivezi... daca nu si daca esti din Buc sau treci prin Bucuresti te invit pe la PVTV sa ne cunosti si sa ma cunosti personal. Unde ai vazut tu atitudine superioara sau iti place asa sa folosesti cuvinte care dau bine...
Pe Lavinia o cunosc de pe... net. Nu am vorbit cu ea nici la telefon. Mai vorbim din cand in cand pe mess. Nu-i iau apararea mai mult decat le-o iau si celorlalti realizatori de la noi. Ideea emisiunii e a lor, a celor de la Megatronic, dealul e facut cu patronul. Si eu as schimba multe in emisiune, dar pe de alta parte nu ma bag in conceptul lor. Pana una-alta, credeti-ma, pe surse, face ratinguri bune relativ la postul nostru.
Ma bucur ca am intaietate ! Chiar nu stiu din ce motiv treaba cu bibanul solzos miroase ( poate daca @ deltaic ma "prepara " in stilu-i caracteristic ! ) ...Atunci, da ! Apreciez ca ai spus "miroase " si nu "pute" ...Mare diferenta si de apreciat ! Cu putin mujdei si-un vin "deltaic "

Hai sa lasam treba cu marmelada si subprodusele ...astea ar fi cam de viitor ! si parca eu ziceam zbici

Nu, Cristi

N-am zis nimic de tine si Lavinia . Dar aveam pretentia ca, atunci cand unii masculi feroce o numeau "urata-n draci" , tu, sa incerci sa-i temperezi macar . Nu sa le faci educatie . De acord ca n-ai cum sa educi tu mentalitatea de broasca a unora care cred ca ei, inaintasii lor si puii lor sunt cei mai frumosi ...Faza cu pupatul bibanilor au priceput-o majoritatea ...Doar SF-ul murea de ciuda

La topicul ala, cu Lavinia ( ca tot are ranita in spate si-i goala ) , te-am intrebat ceva despre Dan Pavaloiu...Intrebare pusa in urma postarilor altor baiet, pt ca eu sunt "paralelul"

La astea vroiam eu raspuns...De-asta ma dadeam eu in stamba cu pupatul lu'biba ...s-o scot din ghearele sacalilor pe fata si sa te fac sa "iesi" ...dar n-ai iesit ...Si sa explici "kilometrajul" Pavaloiu vs Lavinia ...Simplu ca Biblia lui @agabi ( ca nu ne-a spus nici Paste Fericit, pacatosul

- cristi.albu
- senior
Da, recunosc ca nu am mai citit topicul ala poate si pt ca erau niste useri care aveau de impartit cate ceva pe acolo, dupa care am uitat de el. Revin acolo cu niste explicatii apropos de Dan si Lavi... pt ca am unele....