The Fishing and Hunting Channel

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Znd
junior
junior

Re: The Fishing and Hunting Channel

Mesaj de Znd » 21 Apr 2014, 10:10

O veste proasta din punctul meu de vedere! Emisiunile de vanatoare nu ma deranjeaza deoarece sunt pasionat si practicant, ce ma deranjeaza este faptul ca daca inainte pe unul din canale rula o emisiune de pescuit la crap mai aveam o sansa cat de mica sa gasesc pe celalat post o emisiune de pescuit la rapitor.... Si sper din suflet o data cu fuziunea celor doua posturi sa se schimbe si unii prezentatori( Radu Silea) cu eternul lui hanorac galben si texte culese de la telenciclopedia.... Poate vom vedea si noi emisiuni mai recente, nu 2009-2010...
Stima si fire intinse 8)
Demand The Best

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Apr 2014, 12:15

fix pola si cu fuziunea asta.
daca imi aduc bine aminte, la inceput a fost doar F&H din care s-a rupt PVTV, ca acuma sa se reuneasca si sa spuna ca este ALTCEVA!!!
aceeasi marie cu aceeasi palarie numai ca e ceva mai mica de data asta
parerea mea personala este ca s-a ajuns la concluzia ca banii veniti din publicitate si vanzari de scule made in Dragonul Rosu sau Europa nu mai ajung pentru toti asa ca trecem la restructurare prin fuziune si cand vor vedea ca nici asa nu este bine se vor desparti iarasi.
sunt fix aceeasi oameni care scriu si prin gazetele pescaresti si care au tot schimbat barca(gazeta) dupa cum a batut vantul si a picat banul.
interesul poarta fesul peste tot in lumea asta si din pacate doar fraierii de pe margine care privesc jocul asteapta si altceva!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Apr 2014, 13:03

:lol:
Bun post! :lol: :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 21 Apr 2014, 15:19

Cum le stiti voi doi pe toate, ca niste oameni mari. Numai ca boala asta pe aia care au tot schimbat gazetele, la voi, e veche si nu se trateaza. Sincer nu stiu de unde ati luat-o. Nu a zis nimeni ca prin fuziune va iesi ALTCEVA. Tocmai ca am zis ca va fi fix la fel ca la actualul PVTV, eventual cu 2-3 emisiuni de la FH. Asta, cel putin deocamdata. Ca nu va place, este si normal, nicaieri in lume nu exista sa satisfaci toti telespectatorii. S-auzim de bine!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Apr 2014, 19:00

:lol:
Un post bun si asta! Reprezentativ poate.

Doar asa, ca fapt divers, sa stii ca suntem mai multi de doi ! Posibil sa ma insel ...

Iar acum ,ca sa vorbim totusi mai serios si sa profit de acest dialog (sper...) ,uite am o intrebare la subiect: noul post se va numi ,inteleg, "The Fishing and Hunting Channel ", adica de fapt PV-TV va disparea ca si denumire.Gresesc? Nu de alta ,dar in conditiile astea poate ca se va pastra actualul F&H si doar 2-3 emisiuni de pe PV-TV. Cred totusi ca nu va fi asa ,din moment ce tu sustii ca lucrurile se vor petrece invers.Nu ca F&H nu ar avea momente de stralucire!
Oricum ,oricat de ciudat ti se va parea ,fac parte din persoanele care chiar urmaresc postul PV-TV.Inclusiv on-line.Poate de aceea mi-am si exprimat nemultumirea...Ma rog.Si intradevar sunt momente in care schimb canalul (dar asta se intampla,nu-i asa la toate televiziunile? ). Emisiunile tale( ma rog, in care apari tu) le-am urmarit.Cu placere :lol: Sper ca in continuare va voi urmarii cu placere noul post. Insa imi permit sa cred ca pentru un post tv feedback-ul este important.Chiar venit din partea a doi ...nu stiu cum ai spus, oameni mari? :lol:

In final ,asa cum ai zis, s-auzim de bine!

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 21 Apr 2014, 19:59

Iti multumesc pt aprecieri. Insa gandeste-te ca lucrezi undeva, cu pasiune, si vine cineva care zice ca schimbarea e fix poola si ca noi cautam cashcaval si ca ne ducem acolo unde apare... nu ai cum sa fii indiferent sau cel putin nu eu pt ca ma intereseaza. Va asigur ca toti aia care pun umarul sa iasa ceva pe la PVTV, AVP, SP, PPT, FH sau cum s-or mai numi o fac in primul rand din pasiunea ce ne leaga si implicit si pt cash. Mai grav e ca nu se cunoaste realitatea insa toti avem pareri pe subiect. Nu vreau sa intru f mult in detalii tehnice, sa le zic, sunt si chestii care pana la urma nu stiu ce importanta au, insa PVTV devine FH pentru ca sunt mai multe avantaje... brand mai bun, engleza etc. Parerile voastre sunt foarte bune si binevenite, altfel nu ma bagam in seama singur pe aici. Insa tot timpul am sperat la pareri exprimate cu bun simt nu cu pooli. Multumesc!

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 21 Apr 2014, 20:38

cristi.albu scrie:Cum le stiti voi doi pe toate, ca niste oameni mari. Numai ca boala asta pe aia care au tot schimbat gazetele, la voi, e veche si nu se trateaza. Sincer nu stiu de unde ati luat-o. Nu a zis nimeni ca prin fuziune va iesi ALTCEVA. Tocmai ca am zis ca va fi fix la fel ca la actualul PVTV, eventual cu 2-3 emisiuni de la FH. Asta, cel putin deocamdata. Ca nu va place, este si normal, nicaieri in lume nu exista sa satisfaci toti telespectatorii. S-auzim de bine!

nu dar interesul ar fi sa satisfaci majoritatea :)
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 21 Apr 2014, 21:02

cristi.albu scrie:Insa tot timpul am sperat la pareri exprimate cu bun simt nu cu pooli.
Ok . Sincer sa fiu nu am facut aprecieri favorabile la expresia ,probabil nepotrivita, a colegului ! Insa am simtit ca restul mesajului contine ceva adevar ...Si pentru ca adiwolf mi-a demonstrat de nenumarate ori ca stie in ce lume traieste a aparut postul meu ,atentie ,insotit de zambareti! Ceea ce presupunea ca este un post care nu "cauta" scandal...Insa netul mi-a demonstrat de multe ori ca este prea impersonal ,sau cum sa o zic ...sec! Nuantele ,dupa cum este normal, nu le surprinde.In fine.Tot ce pot sa te asigur este ca si eu si adiwolf (poate gresesc vorbind in numele lui!) suntem patrunsi de aceeasi pasiune ca si a ta!In cazul in care nu esti convins, o sa-ti dai seama intreband anumite persoane care te cunosc si ...ne cunosc. Aaaa si ,uneori ,cand ii iei jucaria unui copil acesta se supara! :lol: Asta-i in numele meu .

Cu speranta ca noul post o sa surprinda in mod placut ,atat pe mine cat mai ales pe iubitorii spinningului din Ro ,nu pot decat sa va doresc succes si astept cu interes lansarea! Chiar daca asta presupune o rearanjare a grilei personale de programe :lol:

Ps: deoarece nu am vazut anul asta ,aici pe forum , o sa spun eu : HRISTOS A INVIAT!

cristi.albu
senior
senior

Mesaj de cristi.albu » 21 Apr 2014, 21:19

Adevarat A inviat! Sunt sigur ca toti suntem foarte pasionati altfel nu ne pierdeam orele, zilele si anii dezbatand la nesfarsit sibiecte. Va cunosc pe amandoi din forum ca si pe cei mai multi dintre useri. Faptul ca nu prea postez nu inseamna ca nu urmaresc ;). Prohibitie liniatita!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 21 Apr 2014, 21:25

Noul post se va difuza si pe Dolce ? Daca da tot pina la ora 24 sau va fi transmis non stop ? In momentul de fata PV TV inceteaza emisia pe Dolce la ora 24 .
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Scrie răspuns