Stima si fire intinse

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cristi.albu scrie:Cum le stiti voi doi pe toate, ca niste oameni mari. Numai ca boala asta pe aia care au tot schimbat gazetele, la voi, e veche si nu se trateaza. Sincer nu stiu de unde ati luat-o. Nu a zis nimeni ca prin fuziune va iesi ALTCEVA. Tocmai ca am zis ca va fi fix la fel ca la actualul PVTV, eventual cu 2-3 emisiuni de la FH. Asta, cel putin deocamdata. Ca nu va place, este si normal, nicaieri in lume nu exista sa satisfaci toti telespectatorii. S-auzim de bine!
Ok . Sincer sa fiu nu am facut aprecieri favorabile la expresia ,probabil nepotrivita, a colegului ! Insa am simtit ca restul mesajului contine ceva adevar ...Si pentru ca adiwolf mi-a demonstrat de nenumarate ori ca stie in ce lume traieste a aparut postul meu ,atentie ,insotit de zambareti! Ceea ce presupunea ca este un post care nu "cauta" scandal...Insa netul mi-a demonstrat de multe ori ca este prea impersonal ,sau cum sa o zic ...sec! Nuantele ,dupa cum este normal, nu le surprinde.In fine.Tot ce pot sa te asigur este ca si eu si adiwolf (poate gresesc vorbind in numele lui!) suntem patrunsi de aceeasi pasiune ca si a ta!In cazul in care nu esti convins, o sa-ti dai seama intreband anumite persoane care te cunosc si ...ne cunosc. Aaaa si ,uneori ,cand ii iei jucaria unui copil acesta se supara!cristi.albu scrie:Insa tot timpul am sperat la pareri exprimate cu bun simt nu cu pooli.