Suspendarea aplicarii HG nr.1016/2008

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
micuticalos
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de micuticalos » 18 Feb 2009, 17:40

Cred ca nu sunteti in stare sa cititi si sa intelegeti un act normativ.Imi pare rau. Freud..

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 18 Feb 2009, 17:40

...6 cai
...frumosh
...maxim 6...
:oops:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Feb 2009, 17:40

micuticalos scrie: Este interesant de observat, la noi, la romani, ca daca avem ceva care functiona... trebuie neaparat sa desfintam acest ceva.
Vezi tu, aci-i buba, ca sistemul asta nu functiona. Li se pare celor din conducerea unor asociatii ca functioneaza, dar pescarii vad prea bine ca nu e asa. Pai cum sa functioneze daca banii din cotizatii nu ajungeau decat pentru plata chiriei, telefonului si salariilor conducerii, motiv pentru care au pus pe liber toti paznicii. De populat ... doar in vise!
As avea raspuns si la restul, dar de fapt s-au cam dat toate acele raspunsuri. Trebuie doar sa ai putina rabdare si sa cauti pe forum. Sunt aici!

micuticalos
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de micuticalos » 18 Feb 2009, 18:02

Convige-ma....

micuticalos
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de micuticalos » 18 Feb 2009, 18:21

Imi pare nespus de rau ca nu am participat la discutiile de pe forum de mult timp. Cred ca problemele unor asociatii se nasc din faptul ca membri si cei respoinsabili nu fac nimic pentru bunul mers al asocietiei. Nu cred ca este cazul nostru. Avem ape de munte inchiriate in care facem populari, facem cascade, organizam concursuri(inclusiv la copca pe raul Mures!!) Nu cred ca nu gestionam corect fondul unor buni pescari sportivi. Sin in aceste conditii nu accept ca cineva sa ne considere CONTRIBUABILI, am masina mi-am platit taxa de inmatriculare cu varf si indesat, dar sa aud ca unii dintre noi (PESCARI SPORTIVI?) au idei ce contravin normalului?? Va urez Fir Intins- numai sa aveti unde.

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 18 Feb 2009, 18:24

@ micuticalos
"
Cred ca nu sunteti in stare sa cititi si sa intelegeti un act normativ.Imi pare rau. Freud.."

ce noroc pe noi ca ai aparut tu si vrei sa ne inveti sa citim ca altfel ramineam needucati

seful tau selaru scrie

"
Anul nou 2009 ne gãseste, totusi, mai optimisti. La conducerea autoritãtii publice centrale care rãspunde de agriculturã si silviculturã, inclusiv de vânãtoare si acvaculturã, a fost nominalizat d-l Ilie Sârbu, o personalitate cu experientã în domeniu, care nu are nevoie de consilieri neprofesionisti sau interesati pentru a realiza situatia dezastruoasã preluatã de la predecesor si pentru a gãsi cãile de solutionare rapidã a problemelor de stringentã actualitate, îndeosebi a celor ce privesc conservarea fondului cinegetic national si a resursei acvatice vii din apele domeniului public. Domnia Sa nu este doar ministru cu experientã în domeniu, ci si presedintele uneia din cele mai puternice asociatii teritoriale de vânãtori si de pescari sportivi din România (AJVPS Timis) si membru în Consiliul AGVPS. De pe aceste pozitii meritorii, este în mãsurã sã cunoascã nemijlocit situatia prezentatã si, din interior, forta organizatiei non-profit pe care se poate bizui, în scopul realizãrii obiectivelor pe care si le propune.
În dubla calitate de membru al Guvernului României si de reprezentant de seamã al organizatiilor vânãtorilor si pescarilor sportivi din România nu poate întârzia, chiar scuzat de problemele mult mai acute ale ministerului dificil pe care l-a preluat, dispunerea mãsurilor necesare stopãrii declinului cinegetic si halieutic si redresãrii activitãtilor de vânãtoare si de acvaculturã din România.
"
crezi ca nu stim ca pe asta se bazeaza ajv-urile ca sa-si impuna regula de baza, parazitismul, pt ca in fond asta sinteti.

ar trebui sa se aplice legea care interzice cersitul, la munca fratilor ca sintem satui de paraziti

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 18 Feb 2009, 18:31

old_radu scrie:...6 cai
...frumosh
...maxim 6...
:oops:
poate ai vrut sa spui :" 2 cai frumoshi" :lol: :lol: :lol:
" no lasa Tibi draga ca acuma nu furam"

probabil ca unii ne cred orbi . sau poate ca nici macar atata.
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 18 Feb 2009, 18:42

micuticalos scrie:Cred ca nu sunteti in stare sa cititi si sa intelegeti un act normativ.Imi pare rau. Freud..
Nimeni nu este perfect! :wink: Ce anume credeti ca nu am inteles din HG 1016/2008? Faptul ca acele taxe se vireaza la bugetul de stat in loc de conturile AVPS? Am inteles perfect si sunt total de acord ca banii pe care ii dau pentru dreptul de a pescui in apele publice ale statului sa ajunga in bugetul statului! Imi pare rau ca in continuare ne luati de prosti... :?
Fir intins!;-)

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 18 Feb 2009, 18:59

micuticalos scrie:Care os? Se pare ca toti vrem sa fim sefi?? Dar va ganditi careva la pescarii amarati care poate prind un peste ca sa aiba ce manca??Sau credeti careva ca AVPS-urile vor neaparat sa aiba in custodie si pescarii? Neaparat? Va inselati amarnic. Cel putin din punctul meu de vedere. Cine va avea in grija apele? Jandarmii???!!!!! Politia? care si asa are problemele ei? Agentia Nationala nou infiintata? Este interesant de observat, la noi, la romani, ca daca avem ceva care functiona... trebuie neaparat sa desfintam acest ceva.Esta o boala nationala. Cine va gestiona fondul national piscicol? Aveti vreun raspuns? Puteti careva sa imi spuneti ce se va intampla cu toate apele de munte in care s-au facut populari cu pastravi, s-au facut cascade,. s-au pazit fonduri ptr. si de catre pescarii unei asociatii, fonduri care de maine vor fi macelarite de catre toti cei care vor achita la Finante o suma modica cu tilu de taxe(sau vor fi scutiti fiind handicapati, pensionari, etc.)??? si mai ales in fondul administrat de Romsilva??? Vorba unuia de la Divertis "Cetateni ganditi!"

"mai draga " esti dus...rau.
cu siguranta ca AVPS-urile mizeaza pe vanatori :lol: sau asa vrei tu sa credem ?
referitor la gestionarea apelor, cu siguranta voi sunteti cei mai buni, doara aveti experienta si chiar daca rezultatele lipsesc cu desavarsire, macar banii sau cheltuit in totalitate. :lol: :lol:
fonduri care de maine vor fi macelarite de catre toti cei care vor achita la Finante o suma modica cu tilu de taxe(sau vor fi scutiti fiind handicapati, pensionari, etc.)???[
sa-ti fie rusine ca te "legi" de niste sarmani oameni care au ajuns asa cu sunt. dar iti doresc sa ajungi si tu la varsta de pensioinar , ca de alte cele..... :D
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

gelupescar
junior
junior

Mesaj de gelupescar » 18 Feb 2009, 19:32

Sper sa se dizolve odata pt totdeauna Agvps,pescuitul si apele publice sa ramana in seama unor persoane competente,interesate de pescuit si nu de ciolan.E normal ca cei ce au tras ponoase din Agvps sa vrea continuarea marsaviilor,dar sper ca cei in masura sa hotarasca destinele pescuitului sa fie de partea noastra a pescarilor,sa pescuim liberi pe toate apele publice fara a fi obligati sa contribuim la umplerea buzunarelor unora care efectiv sunt paraleli cu pescuitul.JOS AGVPS-ul!!!

Scrie răspuns