Fario....are dreptate...daca nu incepi cu alunu cu 2 cuie si doujdemetri de fir acolo....nu esti pescar adevarat

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Dar de pilda nu incerci sa calci intr-o balega? Sa stai sub un porumbel ca sa "scape" pe tine un gainatz pufos?bebe13 scrie:Ritual: In fiecare dupa-amiaza inainte de a pleca la pescuit ma apuc sa-mi pregatesc sculele incep sa lustruiesc linguritele si ma intreb in gand cum ar putea sa nu o " ia in gura" sa schimb toate zgarciurile tocite, ocazie sa fac aceleasi comentarii,adica fac inventarul la toate monturile care le am si cele care-mi lipsesc.
Acest ritual este la fel de placut ca pescuitul in sine
Cu astfel de "obiceiuri" nu vreau sa ma gandesc cum miroase la tine in masina cand pleci la pescuitFario_nebunu scrie: Dar de pilda nu incerci sa calci intr-o balega? Sa stai sub un porumbel ca sa "scape" pe tine un gainatz pufos?La mine asta e garantie de succes sigur. Merita sa stau sub copac si jumatate de ora!
Haha, de obicei merg cu prieteni care au masini...oricum nu am permis de sofer (doar de pescar) si nu prea ma mai risc de cand era sa fiu prins!bebe13 scrie:Cu astfel de "obiceiuri" nu vreau sa ma gandesc cum miroase la tine in masina cand pleci la pescuitFario_nebunu scrie: Dar de pilda nu incerci sa calci intr-o balega? Sa stai sub un porumbel ca sa "scape" pe tine un gainatz pufos?La mine asta e garantie de succes sigur. Merita sa stau sub copac si jumatate de ora!
Si sa facem o completare, pentru tine si pentru cei care "practica" aceasta superstitie: Ce bine ca nu zboara vacile!Fario_nebunu scrie: Dar de pilda nu incerci sa calci intr-o balega? Sa stai sub un porumbel ca sa "scape" pe tine un gainatz pufos?La mine asta e garantie de succes sigur. Merita sa stau sub copac si jumatate de ora!
Incearca atunci cu urarea de tip nou "sa ti-o traga la fund"! (pluta, se subantelege...adiko_im scrie:si in legatura cu superstitiile, treba cu...Fir intins!!! functioneaza si la mine negativ.
dar in schimb, ...**** pe batz si-n straitza, mai aduce un pic de noroc![]()
oricum, eu sunt de parere ca profesionalismul isi spune cuvantul, si mai putin norocul