Super oferta pescuit in Delta Dunarii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 13 Aug 2006, 21:50

Pe cuvant daca pot intelege atitudinea asta. Oameni buni, nu e nimeni obligat sa cumpere, nu i s-a bagat nimanui mana in buzunar. Daca n-o sa se inscrie nimeni o sa reduca pretul fara sa-i spuneti voi, iar daca se gasesc clienti cat sa mearga afacerea rezulta logic ca oferta e "in range".

Totusi in economia de piata nu exista mercurial, ca in pietele agroalimentare pe vremea lui nea Nicu :P.

Si apropo, nu toti pescarii sunt amatori de stat la cort, mai ales in Delta :wink:.
Cu lacrimi Bastus!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Aug 2006, 21:53

stai linistit ca e full acolo
sunt multi oameni pentru care banii astia nu sunt un capat de tara
si se prinde si peste pe zona lui raduta, asta-i de fapt toata smecheria

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 13 Aug 2006, 22:09

a, si ca si fapt divers

tocmai am fost peste week-end la eforie nord

doua zile jumate m-au costat peste 200 euro, in conditii de cazare la o vila particulara ( deci nu hotel ), mancare la impinge tava
numai sezlongurile la plaja m-au costat peste 1 milion/3 zile ( 2 bucati + o umbrela )

da m-am distrat grozav, camera fara aer conditionat, fara termopan in conditiile in care latrau cainii toata noaptea, concert gratis seara de la teatrul de vara de alaturi de nu puteai sa stai in camera ( moarte manelistilor ), usi care scartaiau ingrozitor, baia care putea groaznic pentru ca refulasera toate canalizarile din cauza ploilor, plaja plina ochi si jegoasa, apa plina de gunoaie si coji de seminte scuipate cu nesmitire de sute de tarani
nu mai zic ca nu gaseai o masa mai mare la o carciuma in firea ei in toata statiunea, si ca stateai la coada 20 minute la impinge tava sa-ti iei portia
peste 200 euro, 2 adulti si un copil mic, doar mancare si dormit si baie
daca era sa mai bagam si distractii suplimentare, cine stie cat mai ducea..
cu 400/mii ora de bowling, etc....

deci......

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 14 Aug 2006, 00:09

shtiu o oferta mai buna (cred)...detalii pe privat ca nu vreau sa fac reclama nimanui.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Aug 2006, 09:06

danr scrie:a, si ca si fapt divers

tocmai am fost peste week-end la eforie nord

doua zile jumate m-au costat peste 200 euro, in conditii de cazare la o vila particulara ( deci nu hotel ), mancare la impinge tava
numai sezlongurile la plaja m-au costat peste 1 milion/3 zile ( 2 bucati + o umbrela )
Cred ca ai pus si drumul cu masina dus-intors la socoteala ca altfel nu vad cum iese, doar n-ai dat mai mult de 1 milion pe zi la camera fara aer conditionat. Oricum, cea mai mare parte a Litoralului a ajuns o rusine.
Cu lacrimi Bastus!

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 14 Aug 2006, 09:56

Imi permit sa scriu aici (desi deschisesem un alt topic referitor la oferta) pentru ca acesta dintr-un simplu anunt s-a transformat intr-o discutie.

Din capu locului nu vreau sa discut oferta turistica in ansamblul ei. Mie personal mi se pare corecta. Cunosc zona si mi se pare superba.

Punct.

Si de la capat.

Pe mine personal ma nelinisteste monopolul instituit asupra zonei. Care e o zona deschisa, naturala si salbatica. Ca multe alte zone din Delta. Si in care se pescuieste industrial. la fel ca in multe alte zone din Delta. Si se incearca in mod artificial acreditarea ideii cu abundenta exclusiva a pestelui in zona
si se prinde si peste pe zona lui raduta, asta-i de fapt toata smecheria
Mie-mi place-n Delta!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Aug 2006, 10:28

Te nelinistesti degeaba, concesiunile au picat de cateva luni. Trebuia sa spuna "fosta zona a lui raduta" ;).
Cu lacrimi Bastus!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 14 Aug 2006, 19:29

Ca este fosta zona a lui Raduta sau nu, pentru mine nu e important. Dar se pescuieste industrial acolo sau nu ? Daca da, mai e loc de pescuit sportiv ?

Mie mi se pare ca nu prea se impaca amandoua modurile de pescuit.

Tudor

iliuta goean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de iliuta goean » 14 Aug 2006, 19:43

@seb1
2 persoane X 5 zile inseamna:

320 euro cazarea + mancarea (in 5 zile dormi 4 nopti)
225 euro barca + barcagiu (ai de ales intre ghid si barcagiu), asta daca pescuiesti 5 zile full altfel mai scazi o zi din socoteala.
transfer 100 euro (avem cel mai mic pret din delta la transport, poti cere alte oferte si te vei convinge)

total 645 euro, este un pret super bun pentru conditiile oferite.

@doctoru
oferta ta este beton, sper sa beneficieze cat mai multi de ea :-)

@taicanoe
adevarat, pot sa-ti ofer excursii extrem de ieftine in Grecia dar Delta este unica. Stiai?
nu esti obligat sa stai toata ziua la masa, suntem foarte operativi, dam si pranzul la pachet daca este nevoie.
in alte parti nu obisnuiesti sa mananci 3 mese pe zi?

@gerula
citesti prea multe ziare ieftine, nu au picat CONCESIUNILE ci numai UNELE concesiuni. In plus, de anul acesta asociatia zimbrul este gestionar asociat pe zona respectiva.

SO: In cateva zile sper ca voi rezolva problema conexiunii la internet la Matita si vom putea discuta mai des, voi pune si poze zilnic si va veti convinge de abundenta REALA de peste din aceasta zona.

Stiu ca pe multi deranjeaza faptul ca de aici nu se mai cara saci de peste, nu se mai fac tabere de "profesionisti" veniti cu lunile la crap si somn, pe scurt s-a terminat cu jaful.

Pot sa va garantez ca: avem cele mai bune conditii de cazare si masa, cea mai buna zona de pescuit, barci si motoare noi (motoare de 15-20 CP, nu rasnite de tarat prin delta), barcagii cu experienta, cele mai bune preturi la transport ...

E clar ca nu suntem cei mai ieftini dar nici nu vrem acest lucru, nu suntem deschisi oricui ci suntem foarte selectivi cu clientii, nu tinem neaparat sa vindem ci tinem foarte mult la calitatea clientilor.
Ultima oară modificat 14 Aug 2006, 19:56 de către iliuta goean, modificat 1 dată în total.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 14 Aug 2006, 19:49

iliuta goean scrie: @gerula
citesti prea multe ziare ieftine, nu au picat CONCESIUNILE ci numai UNELE concesiuni. In plus, de anul acesta asociatia zimbrul este gestionar asociat pe zona respectiva.
Pai lumineaza-ma si pe mine, care concesiuni nu au picat? Nu discutam de asociatii care devin gestionari asociati, e alta mancare de peste.
Cu lacrimi Bastus!

Scrie răspuns