Super oferta pescuit in Delta Dunarii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Super oferta 15 august - 15 septembrie!!!!!!!
4 zile de pescuit la stiuca (luni-joi) = 790 ron / persoana
Include: Cazare+mancare+barca+barcagiu
Nu include: Bauturi, benzina, transfer (cu cat va organizati in grupuri mai mari cu atat scade pretul transportului, ex. la 7 persoane transerul costa 1mil;/persoana), TVA (9%).
4 zile de pescuit la stiuca (luni-joi) = 790 ron / persoana
Include: Cazare+mancare+barca+barcagiu
Nu include: Bauturi, benzina, transfer (cu cat va organizati in grupuri mai mari cu atat scade pretul transportului, ex. la 7 persoane transerul costa 1mil;/persoana), TVA (9%).
-
- utilizator constant
Vad ca Iliuta e pe aici si ar putea raspunde intrebarii! Dar nu-a facut-o. Inteleg ca tot se pescuieste indutrial pe acolo.tudor scrie:Ca este fosta zona a lui Raduta sau nu, pentru mine nu e important. Dar se pescuieste industrial acolo sau nu ? Daca da, mai e loc de pescuit sportiv ?
Mie mi se pare ca nu prea se impaca amandoua modurile de pescuit.
Tudor
Tudor
Am inteles. Pentru primavara ezitam intre oferta asta si aici :
http://www.pescaextremadura.com/
Am ales Spania. Dar in toamna cine stie ?
Tudor
http://www.pescaextremadura.com/
Am ales Spania. Dar in toamna cine stie ?
Tudor
tudor a scris:
Ca este fosta zona a lui Raduta sau nu, pentru mine nu e important. Dar se pescuieste industrial acolo sau nu ? Daca da, mai e loc de pescuit sportiv ?
Mie mi se pare ca nu prea se impaca amandoua modurile de pescuit.
Zona respectiva e o zona deschisa si supusa variatiilor de nivel. Pestele migreaza in functie de diverse conditii (temperatura, oxigenarea apei) si nu in functie de eliberarea lui in urma pescuitului sportiv. Poti prinde foarte bine stiuca in Lungu sau Bogdaproste dupa ce a fost eliberata si marcata in Matita sau nordul Merheiului. Delta nu poate fi "gospodarita " pe bucati decat daca ele sunt bine inchise. Restul e pentru fraieri. Dar de astia slava Domnului nu ducem lipsa. Peste e in zona Lopatna-Sulimanca la fel ca in Baclanesti, Sontea, Stipoc Pardina. Inainte vreme, povestesc batranii pescari cum se barau (o masura aberanta dpdv ecologic) canale cu garduri pentru a impiedica migrarea pestelui.danr a scris:
fara nici un dubiu ca da
in toata delta se pescuieste industrial, precum si pe dunare, olt, etc
+ braconajul
cred insa ca iliuta ar putea da mai multe detalii despre cum se practica pescuitul industrial si cel sportiv pe zona respectiva
Pentru Iliuta Goean. O masura monopolista e cea prin care stabiliti taxe diferentiate la pescuit pentru cei care apeleaza sau nu la serviciile voastre. Cea cu eliberarea pestelui e doar una de imagine, pentru fraieri.
Mie-mi place-n Delta!