Super oferta pescuit in Delta Dunarii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 27 Oct 2006, 11:06

azi noapte am sosit de la mila 23.suntem de simbata dimineata,si am stat la un particular cazare si o masa principala-40 lei pe zi. e mult, e putin?

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 11 Mar 2007, 22:18

care mai e oferta pt matitza?
sau unde se poate gasi...

am gasit in AvP ceva cu 79e/week-end :?:

vladut
utilizator nou
utilizator nou

Nelamuriri

Mesaj de vladut » 20 Noi 2007, 13:24

Am citit si eu la repezeala topicul si am oaresce intrebari:
1) Ce firma reprezinta Dl. Iliuta Goean?
2) Care este legatura (in special juridica) intre aceasta firma si Asoc. Zimbrul?
3) Care este actul juridic prin care firma la care este angajat Dl. Goean obtine dreptul de a stabili taxe de pescuit pe locatiile din Delta mentionate de domnia sa (inclusiv diferentierea pe oaspeti ai pensiunii si non-oaspeti)?
4) Care este actul juridic prin care firma la care este angajat Dl. Goean obtine dreptul de a stabili daca si cat peste se retine?
5) Angajatii care percep taxa si efectueaza controlul barcilor pot prezenta un act juridic valid care sa le permita sa desfasoare aceste activitati?
6) Care este forta legala sau morala a firmei la care este angajat Dl. Goean pentru a-si permite sa interzica retinerea pestelui capturat (in dimensiuni legale), avand in vedere ca nu-mi imaginez ca respectiva firma a populat, din resurse financiare proprii, respectivele locatii de pescuit.

PS: Mentionez ca pe Babina, Matita si Merhei am pescuit de alungul timpului (inclusiv ultimii trei ani) si am vazut personal (partenerii de barca pot confirma) cum unii pescari retineau tot ce prindeau.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 20 Noi 2007, 14:10

ce exprimare poetica .. valdut esti procuror :lol: ?

vladut
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vladut » 21 Noi 2007, 14:47

todi scrie:ce exprimare poetica .. valdut esti procuror :lol: ?
Inca nu, dar daca mai apar multi din astia care se cred stapani peste Delta (in curand Dunare, Mare, Pacific etc), cred ca ma fac :)

Scrie răspuns