salut,
daca tot se pomenea de alte oferte, sa o analizam si pe urmatoarea :
Mila 23, nu spun pensiunea ca nu vreau sa fac reclama, 3 zile/3 nopti ( btw, d-le Iliuta sunteti amuzant cu calculul 5 zile = 4 nopti

- cine oare ajunge in delta la 6 dimineata cand incepe ziua sau pleaca la 9 seara cand se termina partida de pescuit, ca sa nu mai fie nevoit sa plateasca o noapte in plus?) pentru doua persoane au costat 3,3 milioane ROL. In aceasta suma intra cazarea, 2 mese pranz x 2 persoane ( am avut si ceva mancare la noi, iar la cum fac oamenii aia portiile de ciorba si peste fript, nu le termini nici daca mananci de 3 ori din ele) si o plimbare cu barca de vreo 7 ore pe distante apreciabile !
Ca o completare, am prins stiuci de 3.5 kile de pe mal (a fost prima data cand pun piciorul in delta) si de 3 kile din barca, si nu au fost raritati.
Nu intentionez sa fiu acid, insa parerea mea este ca ofertele dvs nu vor atrage decat "pescari" cu lantul gros si pielea maslinie. Iar chestia asta cu C&R, scuzati-mi exprimarea dar...pur si simplu pute. e nevoie si de argumente?
1. tocmai pentru ca prin natura ofertei clientii vor fi de genul amintit mai sus, stim cu totii ce comportament au acestia in societate si nu cred ca in delta vor fi foarte grijulii cu marlitele.
2. tinand seama ca zona respectiva colcaie de stiuca (deci se prinde cu nemiluita), care ar fi motivul unei sederi de 5 zile sau mai mult? Cred ca oricat de pasionati am fi, dupa 2-3 zile de prins atatea stiuci, ar aparea plictiseala. Sau mobilul o fi ca respectabilii dvs. clienti prind si elibereaza vreo cateva sute de stiuci in cautarea marelui trofeu? sa fim cat de cat seriosi....
Nu pun la indoiala corectitudinea dvs, insa probleme ar putea aparea, dupa cum am spus, din partea unora dintre clienti. Altfel spus, nu ar trebui facuta din delta aceeasi varza ca in alte zone turistice din tara. Ati tot dat exemple cu preturile din statiunile de pe litoralul romanesc (foarte mari), dar v-ati uitat un pic la cine le frecventeaza si la jegul care ramane in urma "turistilor"?
Pe vaporasul care leaga Tulcea de Mila23 am intalnit atat pescari simpli, cu bagajele compuse din 2 lansete si un rucsac, cat si altii cu 3 ghiuluri, 5 geamantane, cu 30 de undite, cu catel si cu 2 dame de companie. In timp ce primii isi indesau in rucsac pachetul de tigari golit pentru a-l arunca la un cos de gunoi, ceilalti nu aveau retineri in a arunca pet-urile de pepsi si chistoacele in apa.
afacerile de genul asta nu au ce cauta in delta dunarii, dupa parerea mea.
PS : sunt convins ca o sa-mi sara in cap multe persoane, inclusiv din "staff"; tutosi, imi mentin parerea ca cine vine in delta in conditiile astea nu este altceva decat un snob.
PPS : in caz ca se intreaba unii, personal nu as avea dificultati in a pune deoparte in 2 luni cei 450 euro necesari pentru sejurul oferit de dl Iliuta.
cu toate astea, prefer sa petrec zilele astea la pensiunea din Mila23, careia nu am avut ce sa-i reprosez.
succese in ramura !