Super oferta pescuit in Delta Dunarii

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 15 Aug 2006, 09:39

off-topic:
tudor, ma uitam pe linkul de la tine....

ceva nu pusca in poza asta
Imagine

:?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

seb1
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seb1 » 15 Aug 2006, 16:45

iliuta goean scrie:@seb1
2 persoane X 5 zile inseamna:

320 euro cazarea + mancarea (in 5 zile dormi 4 nopti)
225 euro barca + barcagiu (ai de ales intre ghid si barcagiu), asta daca pescuiesti 5 zile full altfel mai scazi o zi din socoteala.
transfer 100 euro (avem cel mai mic pret din delta la transport, poti cere alte oferte si te vei convinge)

total 645 euro, este un pret super bun pentru conditiile oferite.
Domnul meu,
1. eu chiar am chef sa dorm 5 nopti din 5 ( ori e super-oferta : platesti 5 si stai 4???)si asta inseamna exact 400 euro
2. sa inteleg ca ghidul este si barcagiu? daca nu... ce fac cu barca si ghidul? asa ca tot acolo am ajuns adica 350 euro
3. transferul 100 euro ( cu suma asta merg exact 2000 km cu masina proprie)
4. uitasem de taxa de pescuit (15x5) x 2 = 150 ron ( o suma mizera in raport cu celelalte)
5. daca mai adaugam si TVA(de 9%)... e gata... 926,5 euro + 150 ron.

Va rog, sa nu mai incercati sa ma convingeti cat sunt de batut in cap cum ca nu stiu cate nopti dorm in 5 zile. Daca am facut calculul asa (40x5)x2 e clar ca vreau sa dorm 5 zile.

PS: Aveti vreo idee , macar asa...vaga... la ce ora incepe si la cat se sfarseste o zi hoteliera?

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 15 Aug 2006, 19:54

Adi_ scrie:off-topic:
tudor, ma uitam pe linkul de la tine....

ceva nu pusca in poza asta
Imagine

:?
Adi, tipul care a deschis acest centru nu e pescar. E Michel Gogdbille, belgianul care avea inainte Deltapeche. Fotografiile sunt aiurea.
Dar cunosc o groaza de oameni care se duceau acolo inainte, fara sa spuna :P , si tineau locul secret, pentru ei. Cand zic o groaza, sunt cam 10 persoane !
Eu ii cunosc pe tipii aia si pe Michel la care am fost deja cand avea Deltapeche, deci stiu ce ma asteapta. Stiuci sunt inca, in doi trei ani vor fi mult mai putine, si Michel are intotdeauna oferte number 1. Barca Carolina Skiff cu motor 40 cai+sonar+motor electric. Dormi in apartamente ultracorecte, cu tot comfortul, si mananci excelent.
Plus ca in Spania e cam intotdeauna o vreme OK.

Tudor

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 15 Aug 2006, 22:17

@gerula
citesti prea multe ziare ieftine, nu au picat CONCESIUNILE ci numai UNELE concesiuni. In plus, de anul acesta asociatia zimbrul este gestionar asociat pe zona respectiva.
Eu nu mai vreau concesionari de luciu de apa in Delta Dunarii fie el pt pescuit sportiv si mai ales industrial.
Puteti sa va dezvoltati oferta de cazare si servicii pana o sa va premieze asociatiatia operatorilor de turism dar.... jos mana de pe Delta care este publica.
sa nu aud de faza cu paza fondului piscicol ca pute si suna a populism.....sunt convins ca statul la cati bani a bagat in logistica poate face paza resurselor piscicole daca vrea.
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 17 Aug 2006, 09:26

Am venit de curand din Sf. Gheorghe, am dat 70ron/pers/zi, 2 mese pe zi, atat ca la 5 camere, era o singura baie, dar foarte curat, baia se spala in fiecare zi. Ptr o excursie cu barca la Sacalim am dat 25ron de persoana, dar poti vb cu gazda si te duce pe canal cu barca si te ia seara sau cand vrei tu... eu m-am distrat cu marlitele pana in kil pe un canal apropiat, luam cam 20-25 in 3ore, de la 4 cand veneam de la mare si pana la 7. Daca vreti detalii, mp.

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 23 Aug 2006, 00:21

salut,

daca tot se pomenea de alte oferte, sa o analizam si pe urmatoarea :

Mila 23, nu spun pensiunea ca nu vreau sa fac reclama, 3 zile/3 nopti ( btw, d-le Iliuta sunteti amuzant cu calculul 5 zile = 4 nopti :) - cine oare ajunge in delta la 6 dimineata cand incepe ziua sau pleaca la 9 seara cand se termina partida de pescuit, ca sa nu mai fie nevoit sa plateasca o noapte in plus?) pentru doua persoane au costat 3,3 milioane ROL. In aceasta suma intra cazarea, 2 mese pranz x 2 persoane ( am avut si ceva mancare la noi, iar la cum fac oamenii aia portiile de ciorba si peste fript, nu le termini nici daca mananci de 3 ori din ele) si o plimbare cu barca de vreo 7 ore pe distante apreciabile !

Ca o completare, am prins stiuci de 3.5 kile de pe mal (a fost prima data cand pun piciorul in delta) si de 3 kile din barca, si nu au fost raritati.

Nu intentionez sa fiu acid, insa parerea mea este ca ofertele dvs nu vor atrage decat "pescari" cu lantul gros si pielea maslinie. Iar chestia asta cu C&R, scuzati-mi exprimarea dar...pur si simplu pute. e nevoie si de argumente?
1. tocmai pentru ca prin natura ofertei clientii vor fi de genul amintit mai sus, stim cu totii ce comportament au acestia in societate si nu cred ca in delta vor fi foarte grijulii cu marlitele.
2. tinand seama ca zona respectiva colcaie de stiuca (deci se prinde cu nemiluita), care ar fi motivul unei sederi de 5 zile sau mai mult? Cred ca oricat de pasionati am fi, dupa 2-3 zile de prins atatea stiuci, ar aparea plictiseala. Sau mobilul o fi ca respectabilii dvs. clienti prind si elibereaza vreo cateva sute de stiuci in cautarea marelui trofeu? sa fim cat de cat seriosi....

Nu pun la indoiala corectitudinea dvs, insa probleme ar putea aparea, dupa cum am spus, din partea unora dintre clienti. Altfel spus, nu ar trebui facuta din delta aceeasi varza ca in alte zone turistice din tara. Ati tot dat exemple cu preturile din statiunile de pe litoralul romanesc (foarte mari), dar v-ati uitat un pic la cine le frecventeaza si la jegul care ramane in urma "turistilor"?

Pe vaporasul care leaga Tulcea de Mila23 am intalnit atat pescari simpli, cu bagajele compuse din 2 lansete si un rucsac, cat si altii cu 3 ghiuluri, 5 geamantane, cu 30 de undite, cu catel si cu 2 dame de companie. In timp ce primii isi indesau in rucsac pachetul de tigari golit pentru a-l arunca la un cos de gunoi, ceilalti nu aveau retineri in a arunca pet-urile de pepsi si chistoacele in apa.

afacerile de genul asta nu au ce cauta in delta dunarii, dupa parerea mea.

PS : sunt convins ca o sa-mi sara in cap multe persoane, inclusiv din "staff"; tutosi, imi mentin parerea ca cine vine in delta in conditiile astea nu este altceva decat un snob.

PPS : in caz ca se intreaba unii, personal nu as avea dificultati in a pune deoparte in 2 luni cei 450 euro necesari pentru sejurul oferit de dl Iliuta.
cu toate astea, prefer sa petrec zilele astea la pensiunea din Mila23, careia nu am avut ce sa-i reprosez.

succese in ramura !

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Aug 2006, 09:49

ce inseamna ca iti sare in cap din "staff", avem si noi voie sa ne exprimam parerea nu ?
pe langa frustrarea care strabate mesajul tau, prin care ti-ai propus sa jignesti pe cei care apreciaza o astfel de oferta, parerea mea este ca sustine multe chestii aberante
ofertele dvs nu vor atrage decat "pescari" cu lantul gros si pielea maslinie
afacerile de genul asta nu au ce cauta in delta dunarii, dupa parerea mea
ceilalti nu aveau retineri in a arunca pet-urile de pepsi si chistoacele in apa.

adica bani nu au decat ciorile, confort nu cauta decat figurantii, cei care au bani sunt niste necivilizati pe langa pescarii cinstiti si saraci care aruncau hartiile la cos

scuza-ma dar din mesajul tau transpare o oarecare frustrare proletara

pai haideti sa daramam hotelurile si restaurantele mai scumpe, sa revenim la turismul de casuta, ca cine doreste sa mearga cateva zile la confort maxim si are si niste bani pentru asta nu poate fi decat o cioara necivilizata si snoaba pe deasupra

asta e , fiecare cu pararea lui

eu, de exemplu, urmatorul concediu la mare mi-l doresc la all inclusive in turcia in locul proletarului eforie nord, si o iesire in delta mi-o doresc in conditii bune, cu totul la dispozitie, inclusiv mancare, barca cu motor si ghid

cel mai bine in delta m-am simtit cand am avut totul la dispozitie, am stat in barca de dimineata pana seara la stiuca, si am avut om care mi-a vaslit pe canale, lacuri, mi-a tinut barca in vant, etc
ce sa fi eu decat un snob care a exploatat un lipovean sarac ?
auzi, sa-mi tina barca in vant din vasle ca sa insist eu pe un loc
mi-e rusine de mine !

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 23 Aug 2006, 10:50

danr, scuza-ma tu dar cred ca amesteci un pic borcanele. concediul la mare nu are nimic de-a face cu cateva zile de spinning in delta !

este greseala mea ca am generalizat, nu toti cei cu bani sunt negriciosi in inculti. mai corect ar fi sa spunem ca procentul lor este unul foarte mare.
Chiar e nevoie sa analizam ce se intampla pe o balta plina de jeep-uri, manele si multa "lume buna"?

E clar ca forumul asta reuneste multa lume cu multe interese, dar cum spunea si altcineva, jos gheara de pe delta cand vine vorba de afaceri de genul asta !

inca o data, nu ma indoiesc de faptul ca tu si o buna parte din cei prezenti pe forum sunteti pescari si oameni la locul lor. Ideea pe care o sustin este ca ofertele domnului iliuta ar suprapopula delta cu "pescari" fara prea mult simt al raspunderii.

in caz ca trebuie sa repet a 5-a oara esentialul, delta nu poate fi asociata cu hoteluri de 4 stele, aeroporturi si parcari etajate. Or mi se pare ca dvs tocmai asta sustineti.

cat despre frustrari, fii linistit ca nu e cazul. Mi-e prea sila de oras si imbacseala ca sa ma duc in delta si sa gasesc acolo aer conditionat si TV cu 50 de posturi. dar asta tine de preferintele fiecaruia.

nu am chef sa starnesc polemici. dreptate are fiecare in ce spune, poate ca exagerez eu...dar ar fi pacat sa se transforme delta intr-un fel de plazza al pescarilor.

adrian

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Aug 2006, 11:14

eu cred ca oferta lui iliuta nu este o plazza
este doar un all inclusive pescaresc
cine vrea se duce, cine nu nu
eu majoritate partidelor de pescuit le dorm in masina si mananc cand imi aduc aminte ce mi-a spus nevasta in pachet
de multe ori uit sa plec fara mancare :lol:

asa cum s-a pus problema uneori in topicul asta, oferta e absurda
ori eu cred ca este doar o oferta, care isi are sensul intr-un anumit segment al serviciilor care TREBUIE oferite in delta
nu toata lumea vrea la cort, nu toata lumea vrea sa piarda timp cautand lotci pe la lipoveni, sa-si gateasca sau sa bajbaie pe niste canale pe care nu le cunoaste
sa ne spuna tudor ce inseamna oferte de pescuit in spania
cazare, mancare, barca, motor, sonar, etc
din cate am inteles au un super turism la capitolul asta, cu incasari semnificative

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 23 Aug 2006, 14:05

D c va bateti capul??
Omul ofera in conditiile lui...cine vrea bine...cine nu...la fel de bine.Important e sa ai de unde alege.

Scrie răspuns