suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 16 Ian 2008, 19:44

a pescuit careva pe raurile Bistra si Ciban, afluenti ai Sebesului, rauri ce se varsa in lacul Tau ? intreb pentru ca si ele sunt tot ape de munte dar care apartin de RNP Sibiu ...
ma intereseaza niscaiva impresii...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Ian 2008, 20:11

liliacul007 scrie:Raurile pe care se poate pescui sunt urmatoarele ( cu anumite restrictii ) : Lotrioara, Talmaciu, Cibin mare , mic si inferior , Saliste , Valea Strambei , Valea Rindiboului , Barajul Gura-Raului ( mai nou :D ) Sebesul de sus si jos , Avrigul.........
Din informatiile mele Sadu si Barajul de la Gatul Berbecului nu sunt ale filialei........ :x :x :x
Toate acestea au anumite restrictii la diferiti km, de altfel dificil de delimitat la fata locului :shock: :shock: :shock:
Mah de cand Talmaciu este rau??? :lol: :lol:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 16 Ian 2008, 21:08

:lol: :lol: si salistea e rau :?: :?: :lol: :lol: :lol: badie cred ca la ce se referea "fledermaus nul nul zieben" cu textul era defapt zonele prin care trec raurile avrig=raul avrigului;talmaciu=sadu;saliste=cibin;sadu=ciupari si raul sadului rauri cu pastrav asa inteleg eu,la zonele astea se facea referire la ce a citit el.

oricum poate va scot la un pastrav la "gat" :twisted: sa vedem cum facem, sunt locuri superbe la 4km de baraj 8) acum cum tine vremea cu noi,iar plata se face la cabana sau la padurar,iar daca e inchis pescuitul pe baraj cum a fost in 2005 putem merge pe rau ca avem voie(asta din spusele padurarului de la acea vreme) :shock: ,o sa ma interesez la prieteni care mai mergeau pe acolo sa vad cum sta treaba.

PS:oricum e mai aproape decat vidra si e tot la fel de frumos si poate ne adunam la un pastrav,un mic o berica doua trei 8) (ca curcani nu prea sunt pe acolo doar cocosi de munte :lol: ca sa imi ia permisul), ca doi stiu deja care vor sa mearga

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Ian 2008, 21:25

Deci :lol:
Cibanul nu se varsa in Tau, ci ceva mai sus, de fapt e mai aproape de Oasa.
Raul Talmaciu e posibil sa fie Talmacelul :roll:
Saliste in nici un caz nu e Cibinul. Exista un parau care dupa ce trece prin Tilisca, Saliste etc, aduna apele Sibielului si se varsa in Cibin in dreptul Orlatului. Din cate stiu eu, acelui parau ii zice Sacel (sau Saliste. :lol: )

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Ian 2008, 21:29

Bai, voi aveti asa multe rauri cu peste, ca nici nu le mai stit? Norocosilor!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 16 Ian 2008, 21:30

Norocosi is pestii. :D Mai bine nu le ziceam.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 16 Ian 2008, 21:32

ed scrie::lol: :lol: si salistea e rau :?: :?: :lol: :lol: :lol: badie cred ca la ce se referea "fledermaus nul nul zieben" cu textul era defapt zonele prin care trec raurile avrig=raul avrigului;talmaciu=sadu;saliste=cibin;sadu=ciupari si raul sadului rauri cu pastrav asa inteleg eu,la zonele astea se facea referire la ce a citit el.
.....................................
iar plata se face la cabana sau la padurar,iar daca e inchis pescuitul pe baraj cum a fost in 2005 putem merge pe rau ca avem voie(asta din spusele padurarului de la acea vreme) :shock: ,o sa ma interesez la prieteni care mai mergeau pe acolo sa vad cum sta treaba.
ii un pic altfel:
de fapt prin Talmaciu voia sa zica raul Talmacel iar Saliste nu e Cibinul ci raul Salistii, afluent al Cibinului, care vine dinspre zona Saliste-Sacel, si dupa ce primeste apele paraului Sibiel se varsa in Cibin un pic mai sus de Orlat,..
Sadu e chiar raul Sadu (Ciupari e doar o zona din sus de lacul Sadu II si pana la intrarea in satul Raul Sadului), si in amonte si in aval de Gatul Berbecului....
Sadu pe tot parcursul lui apartine de RNP si e voie doar cu autorizatie de la RNP, inclusiv pe rau in sus de lacul Gatul Berbecului, spre Rozdesti...
iar lacul de la Gatul Berbecului (Sadu V...tot al RNP) a fost inchis pentru refacere in 2007, e posibil sa ramana inchis si in 2008,...
si... de ce cabana vorbesti?... cabana de la Gatul Berbecului a ars...nu mai stiu cand,... dar in vara era doar o ruina...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Ian 2008, 21:34

miky scrie:iar lacul de la Gatul Berbecului (Sadu V...tot al RNP) a fost inchis pentru refacere in 2007, e posibil sa ramana inchis si in 2008,...
Daca ramane tot inchis da-mi si mie un semn ca as veni la un pescuit! :lol:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 16 Ian 2008, 21:36

Tavi scrie:Deci :lol:
Cibanul nu se varsa in Tau, ci ceva mai sus, de fapt e mai aproape de Oasa.
mersi Tavi,... bine ca am nimerit zona macar... :lol:
acum pe bune, eu nu am fost pe Ciban si Bistra doar ca le-am vazut pe autorizatie si cand am intrebat cam asa ceva mi s-o explicat ca is undeva ,... coada lacului Tau sau poate mai sus...( adevarul e ca nu mai tin minte) si daca n-am fost... de aia intreb :lol:
dar daca tot stii zi-mi si cum ii cu pestii pe acolo... :D
chiar si pe MP :lol: :lol: :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Ian 2008, 22:33

mah, voi chiar nu stiti nimc de zona mea :lol: deci la raul acela care vine din Talmacel i spune Talmacutz. in jurul orasului meu sunt raurile Cibin, Sadu si Talmacutz deci, eu am norocul k cibinul sa treaca prin fundul gradini mele, Raul Sadu se varsa in raul cibin la vreu 500 de m de casa mea, si mai este Oltul, deci, am ceva rauri la cheremul meu, :lol: :lol:
asta sa fie inteles Raul care vine din Satul Talmacel se numeste Talmacutz :wink:

Scrie răspuns