suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 17 Ian 2008, 00:34

Cred ca ar fi mai bine sa mergem mai des pe la munte, sa nu mai existe contradictii :D:D:D
La Vidra as vrea sa merg pentru ca este o zona deosebita, un pic mai departe ( Vidra e spre Valcea, Vidraru e in Arges - cum cobori transfagarasanul a doua pe stanga :D :D :D

Lista raurilor de munte respective pe care se poate pescui si care sunt " in gradina " AJVPS-ului am luat-o saptamana asta de la agentie, cand mi-am vizat carnetul de membru ( permisul urmeaza sa il ridic ulterior, cand vine :shock: ) ..... :roll: :roll: :roll:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 17 Ian 2008, 00:39

HellRAISER ........... daca tot esti asa de aproape de cele 3 rauri.......cum stai cu capturile in perioada asta ???? Se prinde clean frumos :D :shock: :lol: ........ghici la ce ????? :idea: paine... ... ... :) :) :)

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 17 Ian 2008, 07:01

merge cleanu bine, dar nu la paine, poate este vreo pacaleala de anu asta nou:)) la carie dar de aia de brad mik, nu ditamai animalul de salcie

Am eu locurile mele pe Cibin, nu asa Ed?? :wink:

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 17 Ian 2008, 08:56

@ hell

sunt si pesti in cibin? sau numa ligheane, cizme si pet-uri !

Personal de multi ani n-am mai auzit oracaind vre-o broasca prin minunatul nostru rau !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 17 Ian 2008, 13:04

adunatii carii de alea de tiam spus, si te astept la o partida de clean, defapt eu acum plec :twisted:

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 18 Ian 2008, 17:03

mai fratzilor 8) eu nu am umblat inca pe toate rauletzele astea mici de care pomenitzi si care ptr prima oara le aud pe unele, era vb de referirea care sa facut in textul respectiv,si stiati daca suntem la capitolul asta ca pe 'tocile' este si pastrav si clean in amonte si nici macar nu apartine de filiala :shock: :shock:

@kingfischer, da in afara de peturi si cratitze :lol: pe cibin se mai prinde peste, o zona care asaltata in fiecare an in perioada iernii e cea de la mohu mai injos de cascada de la calea ferata a mocanitzei(fostei) pana la varsarea hartibaciului unde se prinde fffbine scobar clean jambla grundari dar mai rar si chiar cateva capturi de pastrav peste jumakil chiar in cascada :shock: :shock:

@miky, cand am fost eu la gat inca mai era cabana respectiva era prin 2004 si am ma fost si in 2005 si chiar am pescuit chiar daca era inchis :twisted:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 25 Ian 2008, 19:57

Sibienii, pe unde ati mai incercat la spin in ultima perioada? Ceva rezultate pe la baraje sau pe bratele moarte de pe Olt?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 26 Ian 2008, 02:21

cand facem o adunare de sibieni??? cunosc pe catziva dintre sibieni si pe alti de pe forum in persoana, dar ce zicetzi extindem grupul, iesim impreuna la o berica ceva sau un gratarel?? :D

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 27 Ian 2008, 12:17

badie nu vezi ce e afara vrei sa ne inghetze iar wb :evil: .mai asteapta si tu putzin sa se mai incalzeasca 8) ca suntem pe ei :twisted:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 28 Ian 2008, 00:07

Da.......ceva capturi acum o saptamana la Avrig, pe bratul mort..........nishte cleni frumosi ......pe la 600 gr........ :D :D :D
Ceea ce a fost deosebit e ca am dat cu un carlig nr 16..... :roll: :roll: :roll:
Si ca momeala am folosit magnifica paine, care pe vremea asta e mai buna decat larvele :D:D:D
Apoi am mai auzit de o stiuka de vreo 2 kg prinsa pe undeva pe la Porumbacu.......asta doar din auzite :D

Scrie răspuns