suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 14 Ian 2008, 18:19

Si referitor la bani pentru asociatie.........e clar ca mai bine dai banii la cei care " vezi " ca fac ceva pentru tine ..... :) :) :)
Pe de alta parte ar fi bine sa dispara toate asociatiile astea care sunt " cam pe langa " :shock: :shock: :shock: ....... daca vor sa administreze un fond piscicol........sa isi ia balti sa le populeze si sa le administreze cum cred ei de cuvinta !!! :P :P :P

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 14 Ian 2008, 18:24

Sti cumva sa imi dai mai multe detalii despre asta???
Anul acesta chiar mi-am propus sa merg acolo......e si peste si e si frumoasa zona :D :D :D
Sa vad daca mai gasesc pe cineva care stie cat de cat zona, daca nu o sa merg sa explorez singur :D :oops: :P

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Ian 2008, 06:48

mai batman cand ai de gand sa iesi??, anuntama si pe mine in avans sa ma pregatesc, poate ma incumet si eu la o iesire pe Vidraru, mor de curiozitate sa vad ditamai lacul, sau ce ziceti o punem de o iesire asa in echipa ??? Poate de data asta ne adunam mai multi, nu numai eu cu ed, la 7:30 dimineatza pe balta cu un ger de iti umfla degetele :lol:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 15 Ian 2008, 09:36

Daca vizezi permisul pe ses+ munte, ai dreptul sa pescuiesti in apele de ses din toata tara ( exceptie delta ) + apele de munte DIN JUDETUL RESPECTv ?????? de ce doar in judet????

referitor la apele de ses nu pot spune mai multe in acest moment.
referitor la apele de munte poti pescuii doar in judet. ele sunt administrate de rnp si unele sunt date in gestionare ajv-urilor.deci care apartin rnp se plateste la ei iar cele date la ajv se plateste la ajv.si doar in judet.

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 15 Ian 2008, 13:15

Stati putin sa ne intelegem. Dupa ce achit cotizatia vreau sa stiu in mod clar unde pot pescui si unde nu. Pentru Sibiu inteleg ca o sa fie si cateva rauri de munte unde se poate pescui.Acestea sunt precizate undeva intr-o fila de carnet sau altundeva? Ca altfel ma trezesc ori ilegalist ca nu am voie acolo, ori fraier ca platesc de 2 ori!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 15 Ian 2008, 16:44

Hellraiser, vezi ca Vidra nu-i totuna cu Vidraru,...
nu de alta dar daca te anunta si planificati sa iesiti deodata, o s-o faceti da' pe plaiuri diferite,... :lol:
altfel asa-i,... tot lac ii si colo si colo... :lol:
cat despre o astfel de iesire, daca o planificati, merita sa o aveti in vedere in intervalul 01.05.08 - 15.09.08, cat ii sezonul la munte, pentru ca acolo se incadreaza...
nu zic ca nu se poate si altcandva, mai sunt cazuri, chiar aici pe forum am mai vazut unii laudandu-se,... probabil ca se bazeaza pe ceva, numa ei stiu pe ce... :twisted:
insa pentru unii care merg prima oara acolo, in offsezon, e bine sa aveti niscaiva "balls", ori mai mari ca de obicei, ori macar cate unu de caciula in plus... :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 15 Ian 2008, 18:45

badie pe acolo pana in aprilie nu prea ai ce face e inghetzat tun lacul :cry: ca de altfel si la 'gatul berbecului', poate daca vrei sa dai la copca :lol:
daca tine timpul potzi merge si mai repede, daca se incalzeste si se topeste zapada :lol: dar si atunci lacul nu prea e bun ca e tulbure asa ca luna mai e cea mai buna,atunci am prins la 'gat', care cred :?: ca e cam la aceeasi altitudine cu 'vidra' si plata se face la ocolul silvic de acolo(scrie pe undeva prin forum cum se cheama ocolul silvic)

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Ian 2008, 22:14

ehh uite ma vedeti, am mai invatat ceva pe forumul asta :respekt:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 16 Ian 2008, 19:10

Este clar ca iesirile respective vor fi pe vara :D :D :D , acum nici macar la copca nu as merge acolo :))

P.S. Eu o sa va anunt.........desi data trecuta am lasat mesaj pe forum sa imi ziceti si mie cand e intalnirea ( aceea in 2 pe care am ratat-o :lol: :lol: :lol: ) si .............. :x :x :x nimic.........

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 16 Ian 2008, 19:16

Raurile pe care se poate pescui sunt urmatoarele ( cu anumite restrictii ) : Lotrioara, Talmaciu, Cibin mare , mic si inferior , Saliste , Valea Strambei , Valea Rindiboului , Barajul Gura-Raului ( mai nou :D ) Sebesul de sus si jos , Avrigul.........
Din informatiile mele Sadu si Barajul de la Gatul Berbecului nu sunt ale filialei........ :x :x :x
Toate acestea au anumite restrictii la diferiti km, de altfel dificil de delimitat la fata locului :shock: :shock: :shock:

Scrie răspuns