suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Ian 2008, 18:10

Nici o asociatie nu va poate oferi nimic concret acum.
Asteptati sa se tipareasca permisele, sa apara noul ordin, etc.
Eu nu platesc nimic acum pentru ca nu stiu pe ce dau banii.
Cand s-or limpezi apele voi vedea si cui dau banii.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 11 Ian 2008, 18:53

Parerea mea : noul ordin nu o sa modifice ceva substantial in ceea ce priveste permisul.pana acum se vb doar de permis ca imprimat nu si ca valabilitate sau valoare. vinietele eu cred ca nu vor aparea anul asta.
ce ofer eu??!!! nimic poate asociatia. fiecare e liber sa aleaga ce e mai bun ptr el. datoria e sa va adunati informatii cat mai corecte de la fiecare dar si probate nu doar spuse.
asadar cine doreste detaliile le dau la munca nu pe un forum care din pacate e tot mai plin de oameni de o anumita categorie( va rog sa nu va includeti toti).
hell raiser multumesc de increderea acordata.
fir intins si un an nou super bun la pescuit tuturor sibienilor si nu numai

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 11 Ian 2008, 21:03

pt mine unu (parere personala nu o generalizatzi k aveti obiceiu :P ) este k Pescuitorul nu ne poate oferi nimik, dar faptele vorbesc de la sine; la turnu Rosu hatzari cau cam rarit(enorm fatza de anul trecut pe perioada asta), la Avrig la fel, multi stiu de "tipu ala de la filiaila de are un jeep-an alb, deci tot se misca ceva, in fond asta si vrem, sa se vada ceva dupa ei.
Eu un am vazut asta, daca altu a vazut lucruri rele, sa le impartaseasca cu noi, deci, Ajvps are o "bulina alba" de la mine

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 11 Ian 2008, 21:23

Aici ai dreptate. Adevarul e ca frica pazeste pepenii. Si in Brasov e o balta care pana acum vreo 2 ani era controlata aproape saptamanal , si asta pentru ca un angajat al filialei locuia in comuna respectiva si era aproape de casa. E vorba de balta de la Maierus, pentru cunoscatori. De cand personajul respectiv nu mai lucreaza la ei, nici controalele nu mai exista, pescarii din sat/comuna (ce-o fi) sunt aproape zilnic la balta, inclusiv in prohibitie, si 99% nu au permis de pescuit. Diferenta, intre ce a fost si ce e acum, e enorma. Inainte aveam peste 20 de partide / an acolo, acum daca mai merg 1-2 ori pentru ca pestele dispare incet-incet. Nu exista primavara sa nu muste o stiuca de peste 3 k acolo, asta, dupa cum va spuneam, pana acum 2 ani. Si din pacate, vandalizarea continua. Daca frica-i tinea departe de balta pe localnici, acum.....sufletu.....

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 12 Ian 2008, 13:11

OK haideti sa ne punem pe asteptat ( cum zice Tavi ) si sa reluam discutia cu bunele si relele pe care le ofera fiecare dintre asociatii in parte atunci cand vor aparea permisele. Ideea e ca personal n-as da bani celor care nu fac nimic sau aproape nimic.
Vreau si eu sa simt ca din putinul meu de cotizant se misca ceva.

@ pescuitorul - nu vrei sa mai dai detalii pe forum despre asociatia unde iti desfasori activitatea. Bun. Eu nu cred ca a interpretat nimeni ca ai face lobby pentru asociatia unde lucrezi , ba mai mult daca pe acest forum deschis
poti sa dai cateva elemente de ajutor, noua pescarilor care poate nu intotdeauna suntem la curent cu ce mai e nou in legislatie (pt ca mai avem si alte activitati conexe) cred ca lumea va aprecia acest lucru.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 12 Ian 2008, 16:01

ok am inteles ideea.
din respect ptr voi de pe acest topic va raspund dar numai sa va spun ca apreciez atitudinea dvs dar am renuntat a mai scrie pe forum.pot sa scriu si bineinteles se va interpreta .
eu pot sa spun atat : ati auzit de vreo actiune facuta de alta asociatie???controale , braconieri ceva.nici macar paznici, dotari , sediu sau ceva sa consume banii dvs sau a celor ce cotizeaza.dar ptr ca se da cu 10 ron mai putin pe roman nu il mai intereseaza ce se face cu banii lui.cam asta e problema de mentalitate la noi.daca gresesc imi cer scuze.
Daca vreti sa lamuriri sau o simpla discutie despre ce se intampla va astept sa discutam la sediu.
da trebuie sa recunosc ca ilegalitati pe balta au fost, sunt si vor mai fii dar asta inseamna : paza non stop pe fiecare 500-1000 m si nu in ultimul rand sprijinul politiei , jandarmilor si justitia fff corecta.
cand toate asta vor fi posibile se va vedea ceva. ceea ce este acum pe balta este lupta de prevenire dusa ani de zile.unii sunt cuminti de frica altii au spate sau au scapat usor si nu au teama de controale.
asta e parerea mea dupa 7 ani de controale.
daca vreti o discutie chiar va astept si cu siguranta nu va indoctrinez cu permis de ajv. poate unii ma stiti si .......
multumesc
cu stima pescuitorul

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 12 Ian 2008, 16:23

de fost la sediu am mai fost, stim bine c sa discutat(cei care au fost) poate vreti sa ne adunam iara, ce zicetzi, mergem, eu sapt asta care vine pot in fiecare zii schimbu 3 :P daca mergem bagati MP care merg si la ce ora sa stiu si eu

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Ian 2008, 16:25

pescuitorul scrie:...dar ptr ca se da cu 10 ron mai putin pe roman nu il mai intereseaza ce se face cu banii lui.cam asta e problema de mentalitate la noi...
asa este... nu gresesti... asta e consecinta obligativitatii asocierii,... si a inca catorva aspecte specifice, pur romanesti...:D
pescuitorul scrie:ceea ce este acum pe balta este lupta de prevenire dusa ani de zile.unii sunt cuminti de frica altii au spate sau au scapat usor si nu au teama de controale.
asta e parerea mea dupa 7 ani de controale.
si a mea dupa peste 30 de ani de pescuit...
doar ca numarul celor cu spate si fara teama de controale, a crescut,... proportional cu numarul de jipane / cap de bugetar,...
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 14 Ian 2008, 18:12

Salutare.....am si eu o intrebare...pentru toata lumea si in mod special pentru Pescuitorul..........Daca vizezi permisul pe ses+ munte, ai dreptul sa pescuiesti in apele de ses din toata tara ( exceptie delta ) + apele de munte DIN JUDETUL RESPECTv ?????? de ce doar in judet???? Ca daca merg la Vidra la o iesire..........tre' sa merg acolo la AJVPS VL ?????
Pentru cei care stiu.......astept raspuns.......multumesc anticipat !!! :)

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 14 Ian 2008, 18:16

daca vrei la vidra...pana acum mergeai la RNP Valcea sau la ocolul sivic din zona (cred ca Voineasa)... banuiesc ca si anul asta va fi la fel
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns