suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan bobei
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de dan bobei » 27 Dec 2014, 20:36

pescuitorul scrie: PS : pana in data de 5 ianuarie 2015 oricine doreste sa participe la "focul de tabara" organizat din plasele recoltate in anul 2014 este rugat sa ma caute personal.
Sugestia mea este sa le taiati bucatele si sa le dati celor care aduna plastic pentru reciclare. Nu are acelasi "impact" la public dar ajuta mediul, si asa imbacsit (arderea plasticului nu este tocmai "sanatoasa") :wink: Daca sunt din alea "profi" (de ata) e mai greu cu reciclarea. :(

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 29 Dec 2014, 00:05

...s-a dat startul sarbatori "foc de tabara in jurul plaselor" vad ca si lavinia e fan....

...sau poate are legatura cu asta http://apssibiu.ro/wp/?page_id=565....

...in alta ordine de ideei, am sa vin cu una tragica si cu impact la public,dar mai incolo ca acum a nins si nu se mai vede nimic....

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 29 Dec 2014, 09:40

Platesc numai cei cu permise vizate la ANPA, sau "la subsol". Cei din asociatii beneficiaza de RECIPROCITATE(in ordonanta este stipulat imperativ, deci fara posibilitati de interpretare), adica" voi nu platiti la noi, noi nu platim la voi"...ca doar sunt ape publice, fiecare membru face parte dintr-o asociatie care detine autorizatie, administreaza fiecare ape publice.
Diferenta este ca "la unii apa este mai adanca si la altii este mai putin adanca"
Asemanarea este ca peste tot se braconeaza la fel de mult! :| :| :| Fire intinse!!!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 29 Dec 2014, 14:46

3. Plata pe malul apei
Din motive de securitate precum si a legii fiscalitatii , metoda platii pe malul apei a fost suspendata.
Asadar avem rugamintea ca inainte de a va deplasa pe maulul apei sa achitati tariful dorit de dvs prin una din modalitatile mai sus prezentate.
Va multumim pentru intelegere
Cind mama zmeului a functionat chestia asta ca sa poata fi suspendata ??? Ma poate lamuri si pe mine cineva cu competente in domeniu cum e cu <<Din motive de securitate precum si a legii fiscalitatii>>

Cind si unde se organizeaza urmatoarea Adunare Generala a pescarilor pentru a ne putea fi prezentate realizariile din 2014 ?
Propun pentru ,, ordinea de zi " la AG stabilirea unui alt tarif de acces mai apropiat de realitate si de realizari !!! In 2014 nu am intilnit nici un control ! Probabil uni au fost controlati si in afara prohibitiei ( doar atunci am auzit de controale )
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 29 Dec 2014, 15:37

jhonny scrie:Platesc numai cei cu permise vizate la ANPA, sau "la subsol". Cei din asociatii beneficiaza de RECIPROCITATE(in ordonanta este stipulat imperativ, deci fara posibilitati de interpretare), adica" voi nu platiti la noi, noi nu platim la voi"...ca doar sunt ape publice, fiecare membru face parte dintr-o asociatie care detine autorizatie, administreaza fiecare ape publice.
Diferenta este ca "la unii apa este mai adanca si la altii este mai putin adanca"
Asemanarea este ca peste tot se braconeaza la fel de mult! :| :| :| Fire intinse!!!

???? vrei sa fi un pic mai clar ?? parca stiu ca nu functioneaza regula asta a RECIPROCITATII ?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 29 Dec 2014, 16:45

"(4) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este valabil atât pentru zonele concesionate de asociaţia al cărei membru este, cât şi pentru zonele concesionate de alte asociaţii, pe bază de reciprocitate." OGR 23/2008 actualizata, Sectiunea 5, art. 23 aliniatul (4)

Am mai discutat, pentru Dumnezeu. La mine a fost valabil chiar daca am fost controlat de politie sau jandarmerie.
Am in extras textul de lege si cand ma intreaba daca am ceva de declarat la PV de contraventie, le arat textul de lege si ii rog sa scrie la "ce am de declarat", ca sunt membru al unei asociatii legal constituita si am permisul vizat pe anul in curs cu cotizatia platita la zi, la as. din care fac parte.
Ba mai mult le spun ca in baza acestui text de lege, voi contesta PV in instanta si voi cere si daune "ca nu ma lasa sa pescuiesc" si ca imi incalca drepturile, imi strica ziua, etc. :| :| . Si pa, pa, au plecat cum au venit!!!!! :| :| :| :respekt: si FIRE INTINSE!!!!!!!!

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 29 Dec 2014, 16:47

Gata, hai ca nu mai scriu ca pe urma ma confundati cu aia din "subsol" si nu e cazul. Fire zbuciumate!!! :respekt:

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 29 Dec 2014, 19:56

jhonny scrie:"(4) Permisul de pescuit recreativ/sportiv este valabil atât pentru zonele concesionate de asociaţia al cărei membru este, cât şi pentru zonele concesionate de alte asociaţii, pe bază de reciprocitate." OGR 23/2008 actualizata, Sectiunea 5, art. 23 aliniatul (4)

Am mai discutat, pentru Dumnezeu. La mine a fost valabil chiar daca am fost controlat de politie sau jandarmerie.
Am in extras textul de lege si cand ma intreaba daca am ceva de declarat la PV de contraventie, le arat textul de lege si ii rog sa scrie la "ce am de declarat", ca sunt membru al unei asociatii legal constituita si am permisul vizat pe anul in curs cu cotizatia platita la zi, la as. din care fac parte.
Ba mai mult le spun ca in baza acestui text de lege, voi contesta PV in instanta si voi cere si daune "ca nu ma lasa sa pescuiesc" si ca imi incalca drepturile, imi strica ziua, etc. :| :| . Si pa, pa, au plecat cum au venit!!!!! :| :| :| :respekt: si FIRE INTINSE!!!!!!!!
Nu te intreb cu rea intentie, dar prin decembrie 2012, tot pe acest forum, cineva din conducerea ajvps sibiu, sustinea ca el si implicit asociatia, nu recunoaste reciprocitatea nici chiar intre filialele AGVPS, si cum topicul este pentru Sibiu, am vrut sa aflu si alte pareri chiar din zona.
Si sa nu te mire dar foarte multe asociatii nu vor sa admita acest lucru.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 30 Dec 2014, 10:16

Dupa cum vezi textul de lege este imperativ. Si studentii din anul I la drept stiu ca prevederile legale, textele de lege, sau "cand legea prevede imperativ" atunci trebuie respectata, nu exista interpretari.
"...ESTE valabil.....CAT SI PENTRU....."- Ce interpretare sa se mai dea, prevederea este clara. Orice organ de control, cu studii juridice STIE ca va pierde procesul in instanta, la contestatie, pe acest text de lege. :| :respekt:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 04 Ian 2015, 00:18

grey-wolf scrie:
3. Plata pe malul apei
Din motive de securitate precum si a legii fiscalitatii , metoda platii pe malul apei a fost suspendata.
Asadar avem rugamintea ca inainte de a va deplasa pe maulul apei sa achitati tariful dorit de dvs prin una din modalitatile mai sus prezentate.
Va multumim pentru intelegere
Cind mama zmeului a functionat chestia asta ca sa poata fi suspendata ??? Ma poate lamuri si pe mine cineva cu competente in domeniu cum e cu <<Din motive de securitate precum si a legii fiscalitatii>>

Cind si unde se organizeaza urmatoarea Adunare Generala a pescarilor pentru a ne putea fi prezentate realizariile din 2014 ?
Propun pentru ,, ordinea de zi " la AG stabilirea unui alt tarif de acces mai apropiat de realitate si de realizari !!! In 2014 nu am intilnit nici un control ! Probabil uni au fost controlati si in afara prohibitiei ( doar atunci am auzit de controale )
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Scrie răspuns