Din punctul meu de vedere, singurul lucru pozitiv este faptul ca se mai fac controale (din ce am vazut eu, dupa ce se incheie prohibitia, o perioada) si se mai scot cateva plase. Sunt alte asociatii care nici putinul asta nu sunt in stare sa-l faca. Si cel mai important lucru: inca mai este cate ceva peste, dar daca se continua cu braconajul in ritmul asta nu vad bine lucrurile.chiscaru' scrie: Ca si oferta. conditiile de pescuit actuale, asa cum sunt ele (cu cotizatii, paza aia care e, braconieri, prohibitii, etc, adica ...tot ! ), sunt foarte atractive ! ... altfel n-ar fi atatia amatori de pescuit pe Olt, cotizanti la AJVPS !
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
in cazul asta ce sa zic decit : pai ba cind ne-o fi mai bine sa va mearga asa de rauchiscaru' scrie: Pai ba mi-i cam greu................................................... ... e minim !

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
An Nou fericit cu-ape line,fire-ntinse si cat mai multe capturi !!! Sa dea Domnul sa fie un an mai bun ca precedentul !!!
MARlACHI
- kingofbeasts
- veteran
daca ma uit la data mesajului citat mai sus iti raspund in 2 cuvinte : la inmormantare. eu cand am o problema mi-o rezolv singur daca pot si, cum scrisul si cititul se invata in primele 4 clase, cred ca oricine ar trebui sa fie in stare sa scrie o petitie pentru a-si apara un interes propriu sau pentru unul mai general. Ca sa nu mai ai o problema in a adera la una (petitie) in a carei finalitate nu crezi, eu te invit sa scri cu manuta ta una in care crezi (dupa cum consideri ca exprima mai fidel problema pe care o ai). De altfel in materie de rezolvare a problemelor lucrurile sunt ca la sex : daca vrei sa te simti bine trebuie sa te bagi. Cu cat te bagi mai adanc si mai repede cu atat te simti mai bineedâ„¢ scrie:
de ce nu se face o petitie(unde esti kingofbeasts) impotriva indiguirii acelui brat mort de la sarata-colun ca vad ca acolo activeaza un club....https://www.facebook.com/ionyfc?fref=ts ....probabil se va face si asta in viitorul apropiat....

era pentru a evidentia ceva aceea postare,sunt sigur ca nici nu ti-a trecut prin cap asa ceva,sa ai grija si de natura, adica sa iti mai pese si de peste...
deci, " cred ca oricine ar trebui sa fie in stare sa scrie o petitie pentru a-si apara un interes propriu sau pentru unul mai general" exact asta se urmareste in tara prima data, interesul propriu iar acea petitie facuta de tine exact asta exprima,probabil traiai nostalgia vremurilor in care era permis la stiuca cu artificiale...acele vremuri in care multi au prins si altceva nu numai stiuca si au dus acasa....asta am vazut in acea petitie o dorinta de a mai gasi o cale de a evita lunga prohibitie asa cum se face de obicei prin Romania....
grey_wolf in momentul in care o sa dau de capatul firului o sa vin si o sa vorbesc,dar nu printr-o petitie.....in rest sa iti pui intrebarea asta,ce vezi cand deschizi usa la AJVPS,ce a fost si ce este,asta e realitatea acelei convocari....inchei aici.
deci, " cred ca oricine ar trebui sa fie in stare sa scrie o petitie pentru a-si apara un interes propriu sau pentru unul mai general" exact asta se urmareste in tara prima data, interesul propriu iar acea petitie facuta de tine exact asta exprima,probabil traiai nostalgia vremurilor in care era permis la stiuca cu artificiale...acele vremuri in care multi au prins si altceva nu numai stiuca si au dus acasa....asta am vazut in acea petitie o dorinta de a mai gasi o cale de a evita lunga prohibitie asa cum se face de obicei prin Romania....
grey_wolf in momentul in care o sa dau de capatul firului o sa vin si o sa vorbesc,dar nu printr-o petitie.....in rest sa iti pui intrebarea asta,ce vezi cand deschizi usa la AJVPS,ce a fost si ce este,asta e realitatea acelei convocari....inchei aici.
- kingofbeasts
- veteran
Colegu' , intree ceea ce ti se pare tie ca vreau si ceea ce vreau si am cerut e o diferenta mai mult decat mare. De altfel daca te uiti la topicul cu prohibitia de anu' trecut , o sa vezi ce atitudine am adoptat atunci , preferand sa nu intervin in speranta ca va fi mai bine pentru pesti daca nu e nimeni pe apa. Din pacate intre ceea ce am sperat si ce am obtinut exista o imensa diferenta si rezultattul s-a vazutt clar pe apa.edâ„¢ scrie:era pentru a evidentia ceva aceea postare,sunt sigur ca nici nu ti-a trecut prin cap asa ceva,sa ai grija si de natura, adica sa iti mai pese si de peste...
Oricum, dat fiind faptul ca nu asta se discuta aici iti pot spune un singur lucru : daca vrei sa obtii ceva , pentru tine, pentru pesti , pentru natura sau pentru orice altceva trebuie sa pui umarul direct si personal nu sa astepti o interventie divina sau vreo actiune si interventie din partea altora .
Cu APS -ul s-a ajuns unde s-a ajuns din lipsa de implicare sau dintr-o implicare dupa principiul "sa se revizuiasca primesc dar sa nu se schimbe nimic". Implicare nu e fiindca nu e interes iar, interes nu e fiindca inca e caldut nu-i ger, adica inca se mai prinde cate ceva.
Cert e ca o vointa de a se schimba ceva, resimtita la nivelul maselor , adica a majoritatii, va fi doar cand cutitul va ajunge cu adevarat la os si nimeni nu va mai prinde nimic indiferent de numarul de bete, plase, parasute sau alte scule ori "scule". Din pacate , fara o implicare generala nu se va schimba nimic. Asta e tristul adevar si anume cel conform caruia, romanul indura si rabda cu stoicism pana-i ajunge cutitul la os si abia atunci erupe violent (dar si tardiv). Altii , de pe afara ,au si lor le merge bine tocmai pentru ca se trezesc mai repede sa-si ceara drepturile si anume inca de cand incepe sa se intrezareasca panta descendenta care urmeaza in evolutia lucrurilor. Asta incerc sa stimulez prin exemplul personal ca fiecare sa ceara din timp cand au de cerut nu cand e prea tarziu. Daca vrem rezultate ca afara trebuie sa si aplicam masuri ca afara.
Cu asta inchei si eu .
Sa avem un 2015 dupa cum il meritam, drepturi dupa cum le cerem si natura dupa cum o protejam!

-
- veteran
Pana legea nu va fi lege consider ca ne zbatem cam degeaba,si ma refer aici nu la pedeapsa drastica de a fi inchis un braconier ci la pedeapsa mai putin drastica de a i se aplica o amendape care in cazul in care nu o achita sa nu mai aibe acces nici macar la achitarea unui abonament lunar de autobuz...de exemplu....sau o adeverinta de la primarie.Atunci nenea braconierul si nenea ministru nu vor mai fi nevoiti nici sa braconeze nici sa f-ta prohibitia.Suntem aici 10 la suta care dorim sa facem ceva si "afara" celelalte procente dau la caras (cu asta am spus totul).E logic ca nu reusesti din prima sa alungi paraziti dar vorba umbla repede si unul ars o mai spune la inca 3,4 camarazi de parasuta.Numai bine va doresc si va sustin din departare in tot ceea ce faceti. 

Asta e purul adevar, dle ! Daca s-ar vrea s-ar face ! Dar nu se vrea ! Aia e !chrisfisher scrie:Suntem aici 10 la suta care dorim sa facem ceva si "afara" celelalte procente dau la caras (cu asta am spus totul)...

Si anul asta tot 132 e totalul (pentru permis/taxa membru si timbru fiscal)?
Da, tot atat edan bobei scrie:Si anul asta tot 132 e totalul (pentru permis/taxa membru si timbru fiscal)?