suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
esti constient ca alta adunare nu se va mai face...raspunsul e aici http://apssibiu.ro/wp/?page_id=689
realizarile sunt "focurile de tabara" si amenzile date, de acolo vine majorarea taxei de pescuit....daca nu ai bani nu poti angaja paznici si nu te poti deplasa cu masina...este aceiasi poveste care continua la nesfarsit...numai asta se face, controale...restul e dat uitari....
in 15.12 nu exista acei 4 lei comision bancar,de la ce vin acei bani?doar de la simplu fapt ca nu esti membru?nu intra in acelasi cont sau este unul separat?
de ce nu se face o petitie(unde esti kingofbeasts) impotriva indiguirii acelui brat mort de la sarata-colun ca vad ca acolo activeaza un club....https://www.facebook.com/ionyfc?fref=ts ....probabil se va face si asta in viitorul apropiat....
realizarile sunt "focurile de tabara" si amenzile date, de acolo vine majorarea taxei de pescuit....daca nu ai bani nu poti angaja paznici si nu te poti deplasa cu masina...este aceiasi poveste care continua la nesfarsit...numai asta se face, controale...restul e dat uitari....
in 15.12 nu exista acei 4 lei comision bancar,de la ce vin acei bani?doar de la simplu fapt ca nu esti membru?nu intra in acelasi cont sau este unul separat?
de ce nu se face o petitie(unde esti kingofbeasts) impotriva indiguirii acelui brat mort de la sarata-colun ca vad ca acolo activeaza un club....https://www.facebook.com/ionyfc?fref=ts ....probabil se va face si asta in viitorul apropiat....
ceea ce numesti tu raspuns (in link) eu numesc altfel dar nu doresc sa reincep discutiile pe aceasta tema . a existat un forum pt asta care a trecut in nefiinta ...
nu sunt banii necesari ? facem AG 10 oameni daca atitia suntem interesati sa ne stringem si stabilim o cotizatie de membru mai mare . raminem 100 de membrri in asociatie si asta este . decit 4000 de oameni neinteresarti mai bine 100 interesati . renuntam la administrarea unor ape raminem cu 2/3 zone mici cit ne putem intinde si proteja . restul sa se asocieze altii si sa faca fiecare ceva .
o petitie poti face si tu daca doresti . daca e ok eu o sustin ( probabil nu voi fi singurul )
nu sunt banii necesari ? facem AG 10 oameni daca atitia suntem interesati sa ne stringem si stabilim o cotizatie de membru mai mare . raminem 100 de membrri in asociatie si asta este . decit 4000 de oameni neinteresarti mai bine 100 interesati . renuntam la administrarea unor ape raminem cu 2/3 zone mici cit ne putem intinde si proteja . restul sa se asocieze altii si sa faca fiecare ceva .
o petitie poti face si tu daca doresti . daca e ok eu o sustin ( probabil nu voi fi singurul )
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
-
- veteran
petitia aia cu indiguirea bratului de la sarata cred ca ar vota-o toti pescarii sibieni, mai putin patronul si prietenii lui! 

Nihil Sine Deo
Super idee,... egala cu zero !grey-wolf scrie: Facem AG 10 oameni daca atitia suntem interesati sa ne stringem si stabilim o cotizatie de membru mai mare . raminem 100 de membrri in asociatie si asta este . decit 4000 de oameni neinteresarti mai bine 100 interesati . renuntam la administrarea unor ape raminem cu 2/3 zone mici cit ne putem intinde si proteja...
AG in 10 oameni e nestatutara, cel putin in AJVPS Sibiu, hotararile ei nu pot fi decat sublime, dar... nule !

Din Statutul AJVPS
CAPITOLUL V . DISPOZIŢII FINALE
ART.43 (1) Adunările generale , consiliile şi comitetele sunt statutar intrunite in prezenţa majorităţii persoanelor delegate , cu excepţia adunărilor generale ale grupelor care sunt statutar intrunite in prezenta majorităţii membrilor acestora .Dacă la prima convocare a adunărilor generale nu se poate realiza majoritatea , a doua reuniune se va ţine in prezenţa delegaţilor interesaţi , după un interval de cel puţin 7 zile de la prima reuniune nestatutară, chiar dacă nu este intrunită majoritatea. Persoanele delegate au drept de vot si pot fi alese, daca sunt membrii A.J.V.P.S. Sibiu cu drepturi depline si au cotizatia anuala achitata la zi .
(2) hotărarile se iau cu votul deschis al majorităţii celor prezenţi la reuniuni , dacă nu se hotăraşte altfel.
Chiscare ai alte idei ? expune-le .
CAPITOLUL V . DISPOZIŢII FINALE
ART.43 (1) Adunările generale , consiliile şi comitetele sunt statutar intrunite in prezenţa majorităţii persoanelor delegate , cu excepţia adunărilor generale ale grupelor care sunt statutar intrunite in prezenta majorităţii membrilor acestora .Dacă la prima convocare a adunărilor generale nu se poate realiza majoritatea , a doua reuniune se va ţine in prezenţa delegaţilor interesaţi , după un interval de cel puţin 7 zile de la prima reuniune nestatutară, chiar dacă nu este intrunită majoritatea. Persoanele delegate au drept de vot si pot fi alese, daca sunt membrii A.J.V.P.S. Sibiu cu drepturi depline si au cotizatia anuala achitata la zi .
(2) hotărarile se iau cu votul deschis al majorităţii celor prezenţi la reuniuni , dacă nu se hotăraşte altfel.
Chiscare ai alte idei ? expune-le .
Da, doar ca ar trebui sa citezi si cine poate convoca sau in ce conditii poate fi convocat AGul ala !grey-wolf scrie:Din Statutul AJVPS
"CAPITOLUL V . DISPOZIŢII FINALE
ART.43 ...Dacă la prima convocare a adunărilor generale nu se poate realiza majoritatea , a doua reuniune se va ţine in prezenţa delegaţilor interesaţi , după un interval de cel puţin 7 zile de la prima reuniune nestatutară, chiar dacă nu este intrunită majoritatea."
Asa cum e facut statutul Ajvps, 10 (sau 100

Plus ca:
1 - La AGurile Ajvps, pot participa doar "persoanele delegate", nu orice pescar vrea muschiul lui !
2 - Nr persoanelor delegate din randul pescarilor este totdeauna astfel stabilit incat vanatorii vor detine intotdeauna majoritatea !
3 - E exclus sa poti conta pe absenta vanatorilor de la AG, asa cum e exclus sa poti conta pe votul lor pro...pescari !
Altfel spus: NICI O SANSA !
PS: Pe votul vanatorilor poti sa te bazezi doar daca propui in AG marirea cotizatiei anuale a pescarilor !

eu zicem sa se convoace AG doar al filialei de pescari Sibiu ( APS Sb ) unjde vinatorii nu au nici o treaba . a fost AG a pescarilor in 2012 fara vinatori . in plus tot in statut scrie ,,) Adunarea Generală a A.J.V.P.S. Sibiu se convoacă odată pe an in sesiune ordinară ,... " nu e valabil in cazul APS SB ? nu functioneaza dupa acelasi statut ? eu la asta ordinara ma refer CIND ESTE ?
Care APS Sibiu ? Mai exista asa ceva ?grey-wolf scrie:eu zicem sa se convoace AG doar al filialei de pescari Sibiu ( APS Sb ) unjde vinatorii nu au nici o treaba . a fost AG a pescarilor in 2012 fara vinatori . in plus tot in statut scrie ,,) Adunarea Generală a A.J.V.P.S. Sibiu se convoacă odată pe an in sesiune ordinară ,... " nu e valabil in cazul APS SB ? nu functioneaza dupa acelasi statut ? eu la asta ordinara ma refer CIND ESTE ?

In situatia existenta, hotararile AG al APS Sibiu, nu au nici o valoare daca nu sunt validate in AG al Ajvps Sibiu !
AG in sesiune ordinara a APS Sibiu...

adreseaza aceasta intrebare in scris la AJVPS SB si cu siguranta vei primi raspunsul in termen legal . nu cred ca iti este greu sa scapi de lapsuschiscaru' scrie: In 2014 oare cand a avut loc, ca... am un lapsus ???!!!...![]()
![]()

Pai ba mi-i cam greu sa ma adresez in scris catre Ajvps, pentru ca mi-e lenegrey-wolf scrie: adreseaza aceasta intrebare in scris la AJVPS SB si cu siguranta vei primi raspunsul in termen legal . nu cred ca iti este greu sa scapi de lapsus

S-o faca cei interesati sa aiba loc AG in 2015 ! Eu nu sunt !
Eu nu vreau nimic de la AG, pentru ca,... de ce sa se schimbe ceva ?

E bine asa cum e acum ! Adica nu-i inca suficient de rau !

Ca si oferta. conditiile de pescuit actuale, asa cum sunt ele (cu cotizatii, paza aia care e, braconieri, prohibitii, etc, adica ...tot ! ), sunt foarte atractive ! ... altfel n-ar fi atatia amatori de pescuit pe Olt, cotizanti la AJVPS !
Numarul lor, e dovada vie ca totul merge struna !...

Daca conditiile de pescuit ar fi de kkt,... nici amatori de pescuit nu ar mai fi atat de multi !,
De ce sa fie schimbat ceva ce merge atat de bine ? Pentru 10 sau 100 de nemultumiti ?
Oricum s-ar schimba, nemultumiti vor exista mereu ! Acuma macar numarul lor ... e minim !