suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: suntem si Sibieni ?
In ciuda acestor capcane rau voitoare, maine as merge la o partida de pescuit. Stie cineva daca au inchis barajul la Racovita? Acum 2 saptamani era scazuta apa sub baraj, iar inauntru incepea sa se umple, insa nu am mai fost de atunci pe acolo.
-
- veteran
Stie cineva care mai e treaba( in special lacul 6) cu lacurile de la sacel?
Se prinde ceva salau?
pe la sacadate a mai fost careva?
Se prinde ceva salau?
pe la sacadate a mai fost careva?
Nihil Sine Deo
Pe la Sacadate nu am mai fost demult, iar la Sacel niciodata.
Insa azi am fost la baraj la Racovita. Erau inchise portile in afara de una. Totul e inundat in lac, iar baltile au disparut. Apa era destul de mare si in jos de baraj, py ca poarta era deschisa mai mult de jumatate.
Cum nu prea am avut ce face, am mers in plimbare pana la pod la Bradu si roata la bratul vechi. Acolo era insa plin de pescari ( zi sarbatoate, deh).
Incepe sa se schimbe peisajul prin zona si pestele se pare ca s-a cam imprastiat.
Insa azi am fost la baraj la Racovita. Erau inchise portile in afara de una. Totul e inundat in lac, iar baltile au disparut. Apa era destul de mare si in jos de baraj, py ca poarta era deschisa mai mult de jumatate.
Cum nu prea am avut ce face, am mers in plimbare pana la pod la Bradu si roata la bratul vechi. Acolo era insa plin de pescari ( zi sarbatoate, deh).
Incepe sa se schimbe peisajul prin zona si pestele se pare ca s-a cam imprastiat.
Nu ,nu se prinde salau.De vreo saptamana cel putin.Albuletu Alexandru scrie:Stie cineva care mai e treaba( in special lacul 6) cu lacurile de la sacel?
Se prinde ceva salau?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- kingofbeasts
- veteran
stie cineva pe cineva care lucreaza la fabrica de bere? am nevoie de niste peturi "neumflate"
multumesc

De care peturi, ca ma interesez? 0,5l, 1l, 2l?kingofbeasts scrie:stie cineva pe cineva care lucreaza la fabrica de bere? am nevoie de niste peturi "neumflate"multumesc
- kingofbeasts
- veteran
din fiecare cate 5 . daca nu se poate macar alea mai mari.sorinB scrie:De care peturi, ca ma interesez? 0,5l, 1l, 2l?kingofbeasts scrie:stie cineva pe cineva care lucreaza la fabrica de bere? am nevoie de niste peturi "neumflate"multumesc

- kingofbeasts
- veteran
in principiu s-a cam rezolvat , motiv pentru care multumesc colegilor si mai ales celor ce m-au sunat 

-
- junior
...da, DOMNILOR DE LA FILIALA...ar fi cazul sa incepeti actiunile antibraconaj-plase,hatari,etc....ati fost informati despre o actiune cu plasele la Avrig-mura-n gura-in ziua primului tur de voturi ca si data-rezultate-ati avut 0 fiindca probabil nici nu v-ati deplasat.In schimb au avut braconierii.Data viitoare mai bine mergeti si cumparati pestele direct de la ei,poate faceti vreo repopulare.Au fost salai frumosi,crapi si somni,ceva stiuca,caras,platica,etc.In cazul in care doriti direct reproducatori mai puteti achizitiona seara si dimineata de la hatari.Specii cu exemplare mari de salau,somn,crap si stiuca.Spre informarea DVS. :la plase:o echipa a extras cca 600 de kg,dar au aflat "meseriasii" si le-au batut recordul cu 1100.Dar ce mai conteaza probabil,ca e sfarsit de an,trece iarna cu zeci de tone de peste braconate,incepe sezonul permiselor si-a catorva controale efectuate,etc.Incepeati sa promiteti la un moment dat atat la propriu cat si la figurat,unii incepeau s fie bucurosi ca aveti actiuni.Sa speram ca nu le si nu ne ucideti speranta,acum cand pestii care ne fac partidele frumoase au cel mai mult nevoie de ajutorul si protectia noastra !!!Sa vedem ca ne si VA pasa !!!

Acum sunt convins ca nu prea mai am sanse sa prind ceva. Au grija altii sa pescuiasca en-gros. Ce bine ca nu am mai plecat si azi la pescuit, ca probabil pierdeam vremea.
In situatia data, noi de ce trebuie sa platim cotizatia de membru la AJVPS Sibiu in valoare de 100 RON reprezantand: "cotiz membr pesc 2014, cotiz supl. amenaj si paza fp..." (citat de pe chitanta) ; daca nu se face nimic pt asta. Daca macar s-ar combate braconajul in mod eficient, pescarii care platesc ar fi multumiti, chiar si in lipsa populariilor. De ce nu se poate pescui in judetul Sibiu doar cu permisul ANPA?
In situatia data, noi de ce trebuie sa platim cotizatia de membru la AJVPS Sibiu in valoare de 100 RON reprezantand: "cotiz membr pesc 2014, cotiz supl. amenaj si paza fp..." (citat de pe chitanta) ; daca nu se face nimic pt asta. Daca macar s-ar combate braconajul in mod eficient, pescarii care platesc ar fi multumiti, chiar si in lipsa populariilor. De ce nu se poate pescui in judetul Sibiu doar cu permisul ANPA?