suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de danstiucaru » 04 Feb 2014, 14:54

Nu am iesit in acest vichend nici macar la plimbarea care o faceam de obicei, chiar daca nu pescuiam.prea o fo naspa vremea
Da vine ia primavara, mult nu mai este.....si atuncea sa vedeti 15kg

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 05 Feb 2014, 08:18

Zamfi ,am fost ierii .La Deva , ok , dar FOARTE MARE ,apa era pina sus pe mal , la Alba jumate inghetat ,deabia curgea ,nu aveai unde sa aruncii ,vorbesc in zona podului ,de la Alba . .
:D
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 05 Feb 2014, 10:12

Este careva interesat de pesti acvariu?careva dei plac gupi?un incepator in acvaristica?
Donez o multime de gupi, am vreo 4 femele ce fata intruna....nas vrea sai fac friptura :D
Ptr cine nu stie locuiesc in sibiu
mp

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 05 Feb 2014, 20:57

Dane, eu am avut o molima in acvariu, au cam dat coltul, pestii, si chiar as testa daca am scapat de virus, inainte sa populez acvariul cu pesti mai scumpi.
Eu sunt plecat pana luni, daca nu ai drum, ne auzim saptamana viitoare.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 06 Feb 2014, 11:40

Adrian SB scrie:Dane, eu am avut o molima in acvariu, au cam dat coltul, pestii, si chiar as testa daca am scapat de virus, inainte sa populez acvariul cu pesti mai scumpi.
Eu sunt plecat pana luni, daca nu ai drum, ne auzim saptamana viitoare.
sal......unde sa am drum?
vorbim saptamana viitoare ,nu sa mai aratat nimenea interesat pana acuma asa ca de acuma ti pastrez pana vi.....
la mine incepe sa se aglomereze si nu pot sa bag un rapitor , ca am altii mici pe care vreau sai protejez
molima??????ioi....ce molima?

ska_vice
junior
junior

Mesaj de ska_vice » 12 Feb 2014, 13:11

Salutare
Imi poate spune cineva cum e cu permisle de pescuit pentru acest an? E obligatoriu sa fi si membru sau trebuie platit si vizat doar permisul?

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 12 Feb 2014, 13:18

ska_vice scrie:Salutare
Imi poate spune cineva cum e cu permisle de pescuit pentru acest an? E obligatoriu sa fi si membru sau trebuie platit si vizat doar permisul?
Salut,
nu e obligatoriu sa fii membru, dar a sa pescuiesti pe apele administrate de ajvps sibiu trebuie sa platesti taxa de "nemembru", + 30 ron permisul.
Eu asa am facut anul trecut, am platit taxa de nemembru, + 30 ron permis si am iesit la aceeasi bani ca si cum a platit si un membru :) 132 ron...
Deci care e avantajul sa fii membru? :D

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Feb 2014, 15:09

Eu am platit taxa de membru - permis si am iesit cu 65 lei pe an!!!!

Am tras concluzia ca la agvps in toata tara este MULT mai scump!!!! Uite la Sibiu este 132 lei.
Pentru ce???? :respekt:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 12 Feb 2014, 15:51

de ce ?de ce ?
asa vor cei din consiliu asociatie...au votat (parca sunt vreo 12 persoane din care 2 pescari ,pile,pile ) suma si gata...mai bine o faceau 300 ca merita baieti :D :D :D :D :D
ptr ca pescari platesc neconditionat,de aia ...eu chiar propun suma de 300,da ce zic eu 300 ,,, 400 ron si chiar aia de la anpa sunt prosti ca iau doar,doar 30 ron eu zic 100 si lor

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 12 Feb 2014, 20:23

nefiind un mare fan al pescuitului pe balti private va intreb care este locatia baltii de la Ocna Sibiului in care se prinde salau?
ma bate gandul sa fac o iesire acolo ca am auzit ca are salau frumos si ca, in anii trecuti, s-a prins destul de bine!

p.s. care este taxa pentru aceasta balta?
Nihil Sine Deo

Scrie răspuns