suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de danstiucaru » 14 Feb 2014, 10:21

chrisfisher scrie:ai merge pe dracu` :twisted:

serifule 8) cand mai vi prin "romanica" iama si pe mine cu tine la pesti ,poate ma prind si eu cum sa extrag salaul din olt ca pestele asta ma face cu nervi
cand vi?

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Feb 2014, 10:24

Mihaitza84 scrie:Apropo de balti private, stie careva cum mai sta treaba pe balta lu' Iancu de la Colun? Mi se parea o balta destul de ok amenajata si administrata, dar nu am mai dat pe acolo de ceva timp...
apai si balata aiai ca pixu,are ceva peste nu pot sa zic dar ptr genul meu de pescuit nu se potriveste
ultima data vroia 40 de ron daca pescuiai ,degeaba incercam sai explic ca stau 2-3 ore sai dau jumate nu a vrut
Poate merita la stationar ,eu stiu ca este crap stiuca somn biban caras dar la stationar .....eu rar mai merg

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 14 Feb 2014, 12:39

decat la Iancu mai bine mergi la Raul sau la Sacadate!
sunt mult mai frumoase decat balta lui Iancu si au si mai mult peste!
Nihil Sine Deo

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Feb 2014, 15:49

Albuletu Alexandru scrie:decat la Iancu mai bine mergi la Raul sau la Sacadate!
sunt mult mai frumoase decat balta lui Iancu si au si mai mult peste!
la raul?ai mai fost cumva?ce mai e pe colo?
toate baltile de pe langa olt sunt faine....dar nu au peste cum ar trebui....la sacadate i super dar si cu aia nu mam mai inteles la juma de zi,pai vara daca ma duc si ajung seara la ora 18 el ma taxeaza la spinn ca pe ala de sta la stationar???iam spus ca stau 2 ore si tot degeaba ca si ala ,iancu...treaba lor ,ca sunt proprietari ei hotarasc ....dar daca merg cu un prieten sau doi pana acolo si dau un 30-40 de toti ptr 2-3 ore cred car ar fi mai corect .la sacadate este(am si prins)stiuca si salau la naluci dar in 2013 nu am fost deloc
abia astept sa ies la pesti ,am iesit anul acesta de vreo 5 ori deja,dar vreau sa merg intruna...grea boala vere

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 14 Feb 2014, 19:32

anul acesta nu am reusit inca sa ies cu adevarat la peste, doar cateva ore, mai mult la plimbare, pe Olt.
cand am vb de balta lui Raul sau de cea de la Sacadate am vb din experienta anilor trecuti... sunt balti frumoase cu ceva mai mult peste ca in restul baltilor, insa nu cat ar trebui...
intr-adevar la Sacadate s-a cam imputit treaba, nici eu nu am reusit sa ma mai inteleg cu patronul sa platesc mai putin pentru cateva ore, cu toate ca ani de-a randul am facut asta.
insa, parerea mea, este ca merita, daca ai timp, sa petreci o zi pe ea mai mult ca pe alte balti.
Nihil Sine Deo

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 14 Feb 2014, 21:37

Dar la raul cat se mai plateste, daca ajungi dupamiaza tarziu te poti intelege la bani? Parca rra doar doamna pe acolo in ultima vreme

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 16 Feb 2014, 17:48

Cine se pricepe in Sibiu la intretinere mulinete? Am 3 buc. care au nevoie de o revizie si ungere, la inceput de sezon. Daiwa Exceler 2500 un Shimano Stradic CI4 si un Ryobi. La Shimano am si capacelul de pe corpul mulinetei, lipsa.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 16 Feb 2014, 17:56

Ai mp Adi ;)

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 18 Feb 2014, 19:35

salut!
stie cineva daca prin unul din magazinele de pescuit din Sibiu se gasesc cumva cicade strike pro?
numai bine!
Nihil Sine Deo

gigi_19
veteran
veteran

Mesaj de gigi_19 » 18 Feb 2014, 19:39

Le-ai pus gand rau la bibani Alex ... sau poate nu numai .... !!!

Scrie răspuns