Taxa de 15ron zi, in perioada de prohibitie este plin, locatia, trebuie sa treci prin ocna spre comuna loamnes lacul este pe dreapta dupa ce iesi din ocna urci dealul si cand incepe coborarea imediat ce treci calea ferata ai ajuns.am auzit ca sa prins salau dar eu am avut parte doar de pixuri....alti se lauda cu salai frumosiAlbuletu Alexandru scrie:nefiind un mare fan al pescuitului pe balti private va intreb care este locatia baltii de la Ocna Sibiului in care se prinde salau?
ma bate gandul sa fac o iesire acolo ca am auzit ca are salau frumos si ca, in anii trecuti, s-a prins destul de bine!
p.s. care este taxa pentru aceasta balta?
suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: suntem si Sibieni ?
- liliacul007
- utilizator constant
Am auzit cae stabilita si taxa pentru lacurile de la Sopa....stie careva ceva detalii ? ........ms
-
- veteran
Si AJVPS ce ape administreaza? Cumva toate raurile si lacurile din judet?sorinB scrie:Salut,ska_vice scrie:Salutare
Imi poate spune cineva cum e cu permisle de pescuit pentru acest an? E obligatoriu sa fi si membru sau trebuie platit si vizat doar permisul?
nu e obligatoriu sa fii membru, dar a sa pescuiesti pe apele administrate de ajvps sibiu trebuie sa platesti taxa de "nemembru", + 30 ron permisul.
Eu asa am facut anul trecut, am platit taxa de nemembru, + 30 ron permis si am iesit la aceeasi bani ca si cum a platit si un membru132 ron...
Deci care e avantajul sa fii membru?

-
- utilizator constant
Albuletu Alexandru scrie:nefiind un mare fan al pescuitului pe balti private va intreb care este locatia baltii de la Ocna Sibiului in care se prinde salau?
ma bate gandul sa fac o iesire acolo ca am auzit ca are salau frumos si ca, in anii trecuti, s-a prins destul de bine!
p.s. care este taxa pentru aceasta balta?
Salut, taxa este 20 de lei pe zi si 15 lei pe noapte, balta e situata in dreapta drumului cum mergi spre mandra imediat dupa ce treci calea ferata, se vede din drum nu ai cum sa o ratezi. Se prinde salau dar multi sunt mici si se prinde la pestisor viu, mai putin la jig.
-
- veteran
Inseamma ca nenea cela de pazeste isi cam face de cap....am dat si 10 lei de vreo 2 ori....oricum, taxa e mica 15 sau 20, parerea mea ca nu este bine administrata, un loc in care multi tin pixuriele spunand ca sunt dulci ca pastravi
.un lac in care salaului pare cai prieste, eu as avea mai multa grija daca ar fi lacul meu
Multi pescari vor sa se orienteze ptr tot anul spre astfel de locuri, tinand cont de situatia jafului de pe olt
Eu sunt de parere ca si cei care au brate vechi ale oltului in proprietate nu le administreaza asigurand pescarului o partida sa merite banii ceruti ca taxa
Eu as merge pe o bal
ta privata bine reprezentata de stiuci si salai, as plati 50ron fara problema la o iesire de cateva ore chiar daca nu mar lasa sa duc peste acasa dar eu nu cunosc asa balta prin jurul sibiului.in felul asta tot oltui baza

Multi pescari vor sa se orienteze ptr tot anul spre astfel de locuri, tinand cont de situatia jafului de pe olt
Eu sunt de parere ca si cei care au brate vechi ale oltului in proprietate nu le administreaza asigurand pescarului o partida sa merite banii ceruti ca taxa
Eu as merge pe o bal
ta privata bine reprezentata de stiuci si salai, as plati 50ron fara problema la o iesire de cateva ore chiar daca nu mar lasa sa duc peste acasa dar eu nu cunosc asa balta prin jurul sibiului.in felul asta tot oltui baza

-
- veteran
ai merge pe dracu` 

-
- veteran
pe toate baltile sunt poze cu tine WANTED DAN STOICA
-
- utilizator constant
danstiucaru scrie:Inseamma ca nenea cela de pazeste isi cam face de cap....am dat si 10 lei de vreo 2 ori....oricum, taxa e mica 15 sau 20, parerea mea ca nu este bine administrata, un loc in care multi tin pixuriele spunand ca sunt dulci ca pastravi.un lac in care salaului pare cai prieste, eu as avea mai multa grija daca ar fi lacul meu
Eu as merge pe o bal
Paznicul ala e vai steaua lui si cere bani in functie de prietenii si/sau daca e patronul prin preajma. Si eu am platit 10, 15, 20 de lei, dar taxa oficiala si pentru care am primit chitanta a fost cea de 20 lei zi si 15 lei noapte, balta e administrata prost pt salau pt ca probabil se bazeaza mai mult pe pescarii de stationar, drumul de pe partea cu calea ferata e jalnic, cat despre salau majoritatea cu care am vorbit au prins doar la pestisor viu (reginute cred) prinse cu minciogul din balta respectiva, cica la alti pestisori nu prea trage si la artificiale nici atat...
-
- utilizator constant
Apropo de balti private, stie careva cum mai sta treaba pe balta lu' Iancu de la Colun? Mi se parea o balta destul de ok amenajata si administrata, dar nu am mai dat pe acolo de ceva timp...