suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de Albuletu Alexandru » 23 Ian 2014, 20:35

eu am trecut ieri de vreo 3 ori prin zona pe autostrada, am lasat-o mai incet si am vazut ca era dezghetat.
am trecut si azi de dimineata pe acolo cand ma intorceam de la serviciu si era tot dezghetat.
mi-e teama, totusi, ca s-ar putea sa inghete ca se anuta temperaturi destul de scazute in noaptea asta.

p.s. Dane, tu nu ai gresit prea mult cand ai presupus ca era pojghita de gheata... asa a si fost pana acum o saptamana aproximativ
Nihil Sine Deo

Awesome (Dani)
junior
junior

Mesaj de Awesome (Dani) » 23 Ian 2014, 21:13

Acum 2 saptamani am fost la Ocna sa-mi inmoi un pic jigul.Surpriza cand am ajuns...lacul era inghetat cu o pojghita subtire incat nu patrundea jigul.In zona calugarului am reusit sa inmoi jigul 10 minute dar fara rezultat.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 23 Ian 2014, 21:24

Eu am pescuit Sacelul in decembrie pana a inghetat! :lol: E corect ca s-au (am) prins salai .Frumusei. Am avut si ratari ,unul mare.Plus ratari de ...fitofagi! :P Insa ,cu mana pe inima, va spun ca nu mai merg! De ce? Pai utlima oara cand am fost erau -8 grade.Nu mai stiu ziua .Balta 3 era perfect goala (si de apa si de peste) si in ziua respectiva au venit baietii si au deschis calugarii si la balta 4(dezghetata partial) si la balta 6(dezghetata complet) .De fapt am vazut de dimineata ca era miscata apa.Pescuiam pe rand pe ambele . I-am intrebat ce si cum ,mi-au spus ca trebuie sa umple odata balta 3 ca doar cand sa o mai umple.La intrebarea mea ,discreta :lol: , ca o umplu cu apa dar peste de unde ,au ras uitandu-se la mine ca la un ...fraier :evil: Oricum au fost neseriosi sa-ti deschida calugarul in fata ta ,dupa ce ai dat taxa :twisted: Nu stiu propiu-zis ce s-a intamplat mai departe ,au scos peste si din 4 si 6 ,au bagat in 3 ,habar nu am si nu ma mai stresez . Oricum sa stiti de la mine ca in balta 3 nu mai era DELOC peste (poate asa ,ramas prin namol ,ceva carasei si fito) cand au inceput sa o umple la loc! Asa ca ... :wallbash:
Daca voi stiti altceva ...astept! :respekt:

Ps:in ziua respectiva abia am prins doi strapi ,da' mici rau . In trei pescari...Ceva e putred acolo :censored:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 23 Ian 2014, 22:21

in primul rand multumesc pentru precizari, iar in al doile rand care dintre balti e balta 3?
cea de sub padure sau care?
Nihil Sine Deo

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 23 Ian 2014, 22:53

cea din dreapta....cum vi de la Sibiu......

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 23 Ian 2014, 23:01

Cum zice colegu'.Este "celebra" balta de concurs, "pista internationala" , balta pe care pescuiai daca ii placeau ochii tai patronului :lol: Cica! Eu am pescuit doar in aceasta toamna pe Sacel , de 3-4 ori si asta in lipsa de altceva...E drept ca am avut si o zi buna si una bunicica :lol: Oricum ,ce m-a mirat , a fost faptul ca oamenii de pe la ferma erau mirati ca am prins salau la artificiale! :shock: Toti ziceau ca nu se prinde decat la peste ,etc. Asa cum am zis ,am ratat si unul frumos ,dar am ca si scuza ...intunericul.Oricum este departe rau de Taureni.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 24 Ian 2014, 12:16

Zamfi scrie:Cum zice colegu'.Este "celebra" balta de concurs, "pista internationala" , balta pe care pescuiai daca ii placeau ochii tai patronului :lol: Cica! Eu am pescuit doar in aceasta toamna pe Sacel , de 3-4 ori si asta in lipsa de altceva...E drept ca am avut si o zi buna si una bunicica :lol: Oricum ,ce m-a mirat , a fost faptul ca oamenii de pe la ferma erau mirati ca am prins salau la artificiale! :shock: Toti ziceau ca nu se prinde decat la peste ,etc. Asa cum am zis ,am ratat si unul frumos ,dar am ca si scuza ...intunericul.Oricum este departe rau de Taureni.
pai chiar....celebra celebra dar nu ma asteptam sa "umble"la balta respectiva stiu ca este intr-un regim mai special....am fost de vreo 2 ori anul trecut pe ea,intradevar se pescuiete doar pe "ochii albastri" eu am dat doar dupa salau cei cu care am fost acolo au scule de crap sil si il cunoaste
balta are (avea?) pesti super sau luat crapi si carasi foarte fain si in ritm bun iar dimineata ce era pe suparfata te cruceai
in toamna doar amicul meu a mai fost chiar cand a venit frigu a prins salau bine (mari si multi) dar ma mira rau chestia aia cu golitu de apa
pe celalalte 4-5-6 alea nam mai fost de 15 ani pe colo...mam dus la sacel doar ptr ca mi sa ivit ocazia pe 3 stiam cai renumit ptr salai(garantez ca erau si monstri de 5-8 kg) acuma ce sti ceo mai fi? si celalate au salau dar nu stiu ca nam vazut.tot ce am vazut eu prins a fost la stionar

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 24 Ian 2014, 13:17

si eu auzisem ca avea salau mare si chiar vb cu cineva care a prins bine pe toamna...
dar cred cu tarie ce a spus colegul Zamfi mai ales ca traim in Romania :evil:
cine poate spune ca nu este o afacere buna sa vina pescari si sa plateasca taxa si sa nu prinda nimic, ca nu este nimic in apa :twisted:
pacat, chiar ma gandisem sa fac ceva partide acolo mai ales in primavara, dar acum nu mai am nici o incredere... :wallbash:

in alta ordine de idei: stie careva o balta cu salau si alti rapitori in care sa pot inmuia jigul prin preajma Sibiului???
Nihil Sine Deo

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Ian 2014, 17:22

Sa nu disperam...Poate ca intre timp au bagat peste din alta parte ,poate au ...,poate au ... Insa eu am vazut clar balta golita de apa ! Mai era doar firul principal care iesea din balta 6 si firicelul din balta 4 .Cu ocazia asta am putut vedea si configuratia fundului ...Si , undeva departe catre autostrada , se mai vedea un petec mai rasarit de apa . Nu puteau sa se salveze prea multi pesti acolo ,mai ales ca de acolo ii luau cu barcile si cizmele sold!
Dar ,poate ca intre timp au adus salaii inapoi de pe unde i-o fi pus ...Oricum balta a fost golita cam 2 saptamani.Cam atat m-am plimbat eu pe acolo .Era misto ca au ramas pe uscat panourile cu "Pescuitul interzis"! Mai multe nu stiu!Insa in 4 si 6 ,daca nu le-au "tras" ar trebui sa fie salau ,inclusiv mare :respekt:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 27 Ian 2014, 15:05

cumpar slanina de casa (preferabil cu urme de carne si cu sorlic moale :P) si gem de afine fara conservanti . oferte pe privat va rog :respekt:

Scrie răspuns