Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
fishpolice
- junior

incursiune la avrig-

sa ne facem de pe acum permisele ca sa va decontati transpoertul pana acolo in vederea efectuarii unor controale- e ca la balamuc- apropos,pentru consumatorii de salau somn si crap proaspat mergeti direct la avrig, e ieftin e proaspat si direct din plasa sau din ancora-atata timp cat cu siguranta nu o sa mai vedem controale
se pare ca tagma braconierilor e mai unita ca sleahta noastra de 4000 de pescari reprezentati ca si MEMBRI de scumpa si draga noastra asociatie

iar daca e nevoie de media se pot chema si ceva posturi locale tv- e gratuit ca la Tribuna

ca dealtfel si youtub-ul si "feisbucul"

-
liviu
- utilizator constant

MARlACHI
-
danstiucaru
- veteran

Sa va aduc aminte ca erau niste baieti care ii impingeau de la spate pe paznici si se implicau in fel si chip ?ei vroiau cu pescari impreuna sa schimbe ceva....una din marile merite fiind separarea banilor veni4i de la pescari, la trecerea dintre ani erau bani in contul pescarilor.....va dati eeama?
Poate dacaca mai erau ei , un fel de ghimpe in spinarea asociatiei se mai misca ceva....asa?vechile basme nimika nou....douamtrei incursiunimo populare si gata
-
danstiucaru
- veteran

Scuze, imi face tastatura probleme, nu tine pasul
-
razvanul
- utilizator nou

Salutare,
stie cineva de unde pot cumpara muste artificiale in Sibiu?
Multumesc
-
liviu
- utilizator constant

dap....ai dreptate....la prima sedinta am fost si eu, la a adoua nu am mai ajuns.....front comun,initiative bune,oameni frumosi,....daca s-ar mentine macar putin din ideea primei sedinte la care am luat parte, s-ar schimba cu siguranta ceva in bine...mai speram vreo 2 luni....daca intr-adevar nu se schimba nimic-...atunci e "bai"...

desi cred ca se cam baga coada din alte parti...in randuiala pescarilor....vom afla...

pana atunci fire-ntinse-....desiu la cum isi misca codita rapitorii-

probabil e din cauza apelor foarte scazute-plastice moi,voblere,linguri,cicade,etc-rezultate 0 un singur tzac pe o guma alba dar pe balta de data asta...
MARlACHI
-
liliacul007
- utilizator constant

La magazinul din Valea Aurie am vazut ceva muste si streamere.......si alte materiale de facut muste......desi materiale se pot gasi si la magazine de croitorie, etc......
-
Albuletu Alexandru
- veteran

de Albuletu Alexandru » 23 Ian 2014, 14:50
salut!
a fost careva de curand pe baltile de la sacel?
am vazut ca sunt dezghetate si ma intrebam daca se prinde ceva... ma bate gandul sa fac o pescuiala de salau acum, pana nu se strica de tot vremea!
Nihil Sine Deo
-
Awesome (Dani)
- junior

a fost careva de curand pe baltile de la sacel?
am vazut ca sunt dezghetate si ma intrebam daca se prinde ceva... ma bate gandul sa fac o pescuiala de salau acum, pana nu se strica de tot vremea![/quote]
Se zvoneste ca se prinde salau.Nu am fost, desi ma bate gandul.

-
danstiucaru
- veteran

Da si eu cu un amic am avut ganduri cu sacelul dar eu ii tot dadeam inainte ca nici nu are rost deplasarea ca sigur este doar o pojghita de gheata , asa incat nu merge nici la copca nici sa spargi gheata ca speri locu(nu cadreaza, vorba unuia toma)
Daca stiam ca e dezghe...trea sa ma gandesc cai zona descoperita si calda zona