suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de danstiucaru » 15 Ian 2014, 08:37

Am colegul in cncediu ca altf3l veneam...sincer imi pare rau ca nu pot veni...sopa ii place mult lui fiumio

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 15 Ian 2014, 22:25

Daca se poate din partea Pescuitorului ... ... ... cateva detalii despre aceasta operatiune de populare la Sopa.......care au fost lacurile vizate, etc......pe vremea asta de iarna, ne bucuram si de astfel de informatii :)

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 15 Ian 2014, 23:02

liliacul007 scrie:Daca se poate din partea Pescuitorului ... ... ... cateva detalii despre aceasta operatiune de populare la Sopa.......care au fost lacurile vizate, etc......pe vremea asta de iarna, ne bucuram si de astfel de informatii :)
Pai in prima zi , adica ieri am populat cu 1700 kg si azi cu 1500 kg.In total 3200 kg. Au fost vizate toate lacurile , dar nu in aceeasi masura, deoarece lacul de la sosea creeaza ceva probleme cu scaldatul, vara.
Din "fericire" am avut doar aceiasi doi voluntari ca si ieri si e " foarte bine ca nu avem foarte multe permise de vizat pe Sopa, gratuit , asa cum am promis." Nici macar prietenii aia ai nostrii antamati cu mult timp inainte nu au venit.:wallbash: :wallbash:
Si nici cei carora le-am promis o vizare gratuita fara sa participe, dar sa fie azi la Sopa nu au venit.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 17 Ian 2014, 13:56

Ma duc eu la pluta si print 4200kg la primavara
naaaa

Awesome (Dani)
junior
junior

Mesaj de Awesome (Dani) » 17 Ian 2014, 15:02

Sincere felicitari domnului Pescuitor! Cu pasi marunti intram la normalitate si asta nu poate decat sa ma bucure, atat pe mine cat si pe ceilalti pescari.Poate daca era ceva mai mediatizata actiunea se strangeau mai multi voluntari.
La cat mai multe realizari! :respekt:

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 17 Ian 2014, 19:51

bravos! frumoase actiuni-si-at fi si mai frumoase daca s-ar repeta(aici ma refer la cele antibraconaj).in acest mod s-ar efectua o "populare naturala"- si nu sunt singurul de aceasta parere!pana acum :felicitari! dar sper sa nu ne oprim la aceste felicitari :P :respekt: ....si la mai mare!!!
MARlACHI

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 17 Ian 2014, 20:07

pescuitorul scrie:
liliacul007 scrie:Daca se poate din partea Pescuitorului ... ... ... cateva detalii despre aceasta operatiune de populare la Sopa.......care au fost lacurile vizate, etc......pe vremea asta de iarna, ne bucuram si de astfel de informatii :)
Pai in prima zi , adica ieri am populat cu 1700 kg si azi cu 1500 kg.In total 3200 kg. Au fost vizate toate lacurile , dar nu in aceeasi masura, deoarece lacul de la sosea creeaza ceva probleme cu scaldatul, vara.
Din "fericire" am avut doar aceiasi doi voluntari ca si ieri si e " foarte bine ca nu avem foarte multe permise de vizat pe Sopa, gratuit , asa cum am promis." Nici macar prietenii aia ai nostrii antamati cu mult timp inainte nu au venit.:wallbash: :wallbash:
Si nici cei carora le-am promis o vizare gratuita fara sa participe, dar sa fie azi la Sopa nu au venit.

Ai facut ceva poze sau ai filmat popularea? Se va inchide pescuitul pe Sopa pentru a nu se face crima in prohibitie si sa ramana iar lacurile fara peste ca in trecut cand s-a mai populat...

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 18 Ian 2014, 12:39

Nu cred ca e bine tintita remarca ta, colega.......data trecuta popularea sa facut in primavara, undeva prin martie-aprilie....pestii nici nu s-au acomodat bine, ca li sa si facut foame :fluch :fluch :fluch ............acum e un pic de gheata, o sa mai fie frig vreo 2 luni, nu au apetit crescut.....au timp sa se acomodeze cu peisajul.........
Ce se poate face in schimb, cateva vizite din partea celor de la AJVPS pe acolo, in drum spre T.Rosu sau Avrig se pot opri si pe acolo 5 minute, sa verifice zona, daca sunt pesti morti in urma transportului, etc.......

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 18 Ian 2014, 21:59

Mihaitza84 scrie:
pescuitorul scrie:

Ai facut ceva poze sau ai filmat popularea? Se va inchide pescuitul pe Sopa pentru a nu se face crima in prohibitie si sa ramana iar lacurile fara peste ca in trecut cand s-a mai populat...
Lacurile au fost populate tocmai in ideea ca oamenii sa aiba unde pescuii in prohibitie si sa si prinda peste. Daca reusesc sa prinda 3 tone e ok, daca nu, vor ramane tot ptr prins.Vor fi si alte populari.
Am filmat ceva in prima seara dar nu stiu cat de bine se vede si a doua zi pe lumina. Dar sincer nu am timp sa fac montajul.
liliacul007 scrie:Nu cred ca e bine tintita remarca ta, colega.......data trecuta popularea sa facut in primavara, undeva prin martie-aprilie....pestii nici nu s-au acomodat bine, ca li sa si facut foame :fluch :fluch :fluch ............acum e un pic de gheata, o sa mai fie frig vreo 2 luni, nu au apetit crescut.....au timp sa se acomodeze cu peisajul.........
Ce se poate face in schimb, cateva vizite din partea celor de la AJVPS pe acolo, in drum spre T.Rosu sau Avrig se pot opri si pe acolo 5 minute, sa verifice zona, daca sunt pesti morti in urma transportului, etc.......
Am intrat in fiecare zi pe acolo si spre mirarea noastra nu era niciun pescar.
Da in ceea ce priveste momentul, vremea a tinut cu noi sa facem popularea in ianuarie, si pana se dezgheata apele pestii o sa fie obisnuiti cu mediul de acolo.

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 18 Ian 2014, 23:41

D, popularea de anul acesta a fost bine gandita.....din punctul asta de vedere.......
Preturile pentru 2 si 4 undite ma gandesc ca raman aceleasi de anul trecut.....
Accesul la ultimul lac e mai dificil un pic.....trebuie masina inalta......
Oricum este un pas inainte......ar fi o idee sa se organizeze concursuri de pescuit acolo, pentru cei mici......este aproape de Sibiu, este loc suficient pentru a desfasura asa ceva............de 1 iunie e inca prohibitie , asa ca undeva mai tarziu, intr-un weekend sau ceva.......sigur se gasesc multi dintre noi sa vina acolo cu piciul lor ...... :wink: :wink: :wink:

Scrie răspuns