grasamint combinat cu motorina sa u ulei ca la mihailesti acum citiva ani

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Din spate s-a vazut altfelliliacul007 scrie: care urla mai tare, ala e ascultat....... !!!
si te intreb acum , e mai bine sa renuntam la tot sau sa mergem inainte cu bune si cu rele ?liliacul007 scrie: daca n-ai cu cine....n-ai cu cine !!!
tocmai ......raman doar membrii activi iar restu care nu mai pot sa plateasca acees apa fara alta obligatie .Ca membru ai obligatii pe care trebuie respectate .Ai o o baza iar la un semn aduni pe cei activi .Situatia actuala nu poate continua spre ceva constructiv si de viitor .Asta e parerea mea personala ........poate ma insel ?liliacul007 scrie:Mai fratilor, voi ati fost la intrunire ? Ati vazut ce a fost acolo? O balacareala generala.....DA, intradevar nu ai cu cine....asa e......Dar se sare calul de ambele tabere....si pescarii...si cei de la masa........cu niste propuneri pur TEORETICE si fara vreo finalitate.........E greu sa multumesti pe toata lumea, dar nu poti obliga membrii unei asociatii sa faca anumite lucruri.....mosneagul ala de 80 de ani, daca pana la varsta asta nu sa invatat sa isi curete locul de pescuit dupa ce pleaca, nici de acuma inainte nu il va curata, si nici nu e in stare sa vina la ecologizare.....ca pica naiba pe acolo.....cel putin daca merge la pescuit si pica, e pe con propriu...............
Ai dreptate dar de cei 50 lei /ziua poti trimite o persoana in locul tau sau poti plati anul viitor sau poti renunta la statul de membru.Eu zic ca e ok pentru ca poti alege .liliacul007 scrie: - Ecologizarea - DA - dar nu putem obliga oamenii la asta - eu am 30 de ani...daca se fac 4 - 5 actiuni pe an.....la 3 reusesc sa vin, ...daca pot la toate, dar , nah, toti avem problemele noastre.........sunt atatea ONG-uri care pot ajuta.....si nu in ultimul rand , ecologizarea o putem face TOTZI in momentul in care ajungem pe malul apei......
aici consider ca mai trebuie putin studiata problemaliliacul007 scrie: -Pescuitul interzis pentru o anumita specie in anumite locuri - idee foarte buna, dar putin dificil de pus in practica.....cine va decide ce peste si in ce zona va fi restrictionat ? Se afecteaza astfel ecosistemul?Vezi problema spaniolilor cu inmultirea necontrolata a somnului de pe Ebro......Ca hatzarii prind de toate(
- pescuitul interzis in zona Avrig si T.Rosu -sunt total de acord, dar nu pe perioada asta asa de mare....sa nu generalizam- zonele respective trebuiesc declarate ca si rezervatii - greu si necesita timp. Apoi perioada 15 noi-15 iunie este jumatate de an.....foarte mult pentru un pescar care bate zonele respective....mai ales Avrigul.....T.Rosu mai putin......iernatul pestilor se cam termina pe 1 martie.......apoi din aprilie termina si stiuca de depus.....e o zona foarte buna de dat dupa stiuca in perioada respectiva, cu artificiale, bineinteles.....
Salut sorine , nu ai nici un avantaj doar obligatii .sorinB scrie:Salutare,
eu n-am fost l;a intalnire ca am lucrat sch 2, acum am venit de la serviciu...
Se pare ca n-am pierdut mai nimic...
Acuma spuneti-mi voi, ce avantaj am eu daca ma fac membru ajvps?
Nu stiu, intreb si eu...
Numa' bine.