suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de Hell » 19 Feb 2013, 22:10

pfui, credeam ca l-au sters!

Dupa parerea mea, cam aici ne incadram 90% dintre pescari
boistean scrie: ..... multi din cei plecati afara: in Italia mielusel, respectand legile, in Romania zmeu, ca astia care o respecta sunt mai fraieri... pe asa considerent, ar trebui sa renuntam toti la pescuitul sportiv si sa trecem pe braconat, doar n-om fi noi fraierii Romaniei.

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 19 Feb 2013, 22:47

pescuitorul scrie:
nik_01 scrie:alex...cei care pescuiesc la turnu in proportie de 80 % dau la hata asta daca nu se considera hata pescuitul cu pluta si 2 ancore pe fir sau 2 carlige nr 0/2 pt somn cu bat de 5-6 m. :oops:
nick avand o linie de pescuit compusa din carlig/carlige sau ancora de dimensiuni mici, plumb si pluta.Atat timp cat omul arunca in apa si asteapta sa ii traga la pluta, ii misca pluta si el inteapa.E legal?A ca inteapa mai in forta nu ai ce sa ii faci.Omul iti spune ca asa inteapa el.Il poti condamna?Eu va inteleg pe voi, ca va deranjeaza, sincer si pe mine personal, dar eu trebuie sa respect legea.In instanta nici nu discuta cu tine.Si diferenta mai este ca el trage cand ii misca pluta(sau cand vede el asta), inteapa si gata.Pe cand la hata adevarata pe langa ca nu are pluta, arunca, inteapa, mulineaza, inteapa,mulineaza,inteapa,mulineaza.Adica greblarea apei.
pescuitorule .......daca e legal pentru ei ia sa ne gadim ce metode ar fi sa fie interzis pescuitul in zonele de iernat . :headbash:
fir intins !

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 19 Feb 2013, 22:57

mino asta le-am spuso unora przenti acolo la inceput de ianuarie.Cele doua zone vor fi propuse la ANPA ca zone de iernare .
le-ai stricat si surpriza. :wallbash:

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 19 Feb 2013, 23:00

in fine, imi pare rau de ce a iesit... imi pare rau de controversele iscate, nu asta a fost intentia mea...
nu am vrut sa arunc cu noroi in nimeni, nu am vrut sa gasesc un tap ispasitor...
e pacat sa ne certam intre noi, cei care suntem de aceeasi parte a baricadei...
sper sa reusim sa ne unim fortele si sa schimbam ceva, atata pt noi, dar mai ales pentru copiii nostrii...
daca am jignit pe cineva si daca cineva s-a simtit atacat si ofensat de spusele mele imi cer scuze!
Nihil Sine Deo

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 19 Feb 2013, 23:05

pescuitorul scrie:mino asta le-am spuso unora przenti acolo la inceput de ianuarie.Cele doua zone vor fi propuse la ANPA ca zone de iernare .
le-ai stricat si surpriza. :wallbash:
noooo ........trebuia sa imi dai mp .Bunaa ......buna surpriza ca prea or tras jar la oala lor si frumos ii sa stea la mijloc (jarul)..... :roll:
Anpa sa faca bine sa inaspreasca legislatia .Ar fi bine la sedinta pe linga alte liste sa fie si o petitie pentru Anpa semnata de cei prezenti .Nu zic bine ? :oops:
fir intins !

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 19 Feb 2013, 23:15

Albuletu Alexandru scrie:in fine, imi pare rau de ce a iesit... imi pare rau de controversele iscate, nu asta a fost intentia mea...
nu am vrut sa arunc cu noroi in nimeni, nu am vrut sa gasesc un tap ispasitor...
e pacat sa ne certam intre noi, cei care suntem de aceeasi parte a baricadei...
sper sa reusim sa ne unim fortele si sa schimbam ceva, atata pt noi, dar mai ales pentru copiii nostrii...
daca am jignit pe cineva si daca cineva s-a simtit atacat si ofensat de spusele mele imi cer scuze!
nu trebuie sa iti para rau de ce a iesit.ce a iesit????o discutie ...este punctul vostru de vedere
foarte bine ca ati pus poza,ce are poza?????eu am obiceiu de a trece pe acolo doar ptr a arunca o privire ca nu imi mai place locul si degeaba....nu pot fi deacord cu "meseriasi " care pun ancore mici sau ace mari..chipurile pescuiesc la pluta...si inteapa in gol ,nui pot categorisi ca pescari normali.acuma legile la noi sunt asa cum sunt si oameni le interpreteaza ca atare.
am fost uimit cand am deschis calculatorul si am vazut vreo 5-6 pagini la acest subiect.intradevar ne repetam cu aceeasi poveste si din pacate ...ei isi permit sa braconeze in continuare

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Feb 2013, 23:19

si noi nu ne permitem sa schimbam asta le ei :evil:
Nici nu incercam cel putin....defapt astia suntem :evil:
http://www.youtube.com/watch?v=myvbk_TVo1M

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Feb 2013, 23:27

dintre toti nemultumitii din spatele tastaturilor CITI vor fi prezenti la AG a APS in 22 febroarie ?
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Feb 2013, 23:35

Aia ma intrebam si eu.

ily
veteran
veteran

Mesaj de ily » 20 Feb 2013, 13:32

domnule "pescuitorul"
extras din regulamentul APS SIBIU
5.1.in apele colinare si de ses cu cel mult 2 undite sau 2 lansete cu cel mult 2 --- carlige --- fiecare.
6.7.Este interzisă folosirea uneltelor de pescuit care duc la rănirea materialului piscicol.
cand am facut poza respectiva mai erau si cei 4 "baieti" de aproximativ 45-50 de ani de care spunea si Alex printre care si viceprimarul din Talmaciu.Toti pescarii stiu ca acolo nu se pescuieste chiar cum scrie in regulament.Nu cred ca am dezinformat pe nimeni cu poza respectiva,acesta este adevarul pe care noi l-am vazut acolo,la fata locului.Da,intradevar cei mai multi dintre ei (nu toti) aveau si cate o pluta pe fir dar si cate o ancora,chiar doua.
Sunt membru in asociatie de mai multi ani si o sa continui sa platesc toate taxele in continuare,asa pentru sufletul meu,dar asta nu inseamna ca eu platesc niste bani la o asociatie ca sa ce ???? curatenie nu este ; cu peste nu se populeaza ;baltile asociatiei mai au inca o taxa in plus fata de ceea ce se plateste pentru OLT ; sa se plimbe unii cu salupele si cu skijeturile pe la Avrig si Porumbacu (am si eu 2 motoare,unul electric si unul termic care este doar de 3 cai dar pe care nu l-am folosit niciodata po OLT).
Avem una dintre cele mai mari taxe din tara si o sa mai creasca dar pentru ce ???
Cum a spus si nik_01 ceva ma devreme,unii trebuiesc schimbati,iar daca nici cei ce vor venii nu sunt buni ii schimbam si pe accea pana cand vor incepe sa mearga lucrurile in bine.Cei ce sunt in fruntea asociatiei trebuie sa ne reprezinte nu sa ordone,pentru ca noi suntem cei care platim.
Nu am vrut sa deranjez pe nimeni , imi cer scuze daca am facut-o dar asa gandesc eu ca un simplu platitor de taxe care vreau sa stiu si eu ce se intampla cu banii mei.
Si DA,in 22 voi fii acolo.

Scrie răspuns