suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: suntem si Sibieni ?
bravo ilie frumos.in fiecare zi poti face poze acolo pt ca in fiecare zii e plin acolo
-
- veteran
ziceti ce vreti fiecare ,parerea fiecaruia conteaza dar....dar de problema in ceea ce priveste curatenia nu va mai legat !!!i.anul trecut SA ORGANIZAT o ecologizare la care au participat vreo 40 de pescari
ia aducetiva aminte ca uni ziceau ca nu participa,fie ca ei nu aduna dupa alti fie ca....samd
DECI de curatenie nu va mai legati ca nai cu cine ...
eu propun ca cei care nu participa la ecologizari(daca vor mai fi organizate ecologizari)sa plateasca in plus na
pe principiul nu participi , platesti o taxa in plus urmatorul permis
nu?
ia aducetiva aminte ca uni ziceau ca nu participa,fie ca ei nu aduna dupa alti fie ca....samd
DECI de curatenie nu va mai legati ca nai cu cine ...
eu propun ca cei care nu participa la ecologizari(daca vor mai fi organizate ecologizari)sa plateasca in plus na

nu?
-
- veteran
miar placea si mie ca la tr rosu si avrig sa nu se mai pescuiasca...daca se gaseste vreo cale

-
- veteran
miar placea si mie ca la tr rosu si avrig sa nu se mai pescuiasca...daca se gaseste vreo cale
oricum ,eu miam luato in freza azi au venit uni in magazin care i stiam de pescari,de astia mai ....care imi povesteau azi vara ca ei au dat cu parasuta...ba chiar cami vinde si mie una cu 10ron ...si le zic de 22 febr ... bai ce au inceput sa ma faca cu ou si cu otet ca eu sunt preten cu aia,ca stiu ei ...ca ajvps ul e zeerrrooo ca e vai de.....cam asta e din pacate imaginea
asa ca inca o data zic ...greu bade greu ca nai cu cine...

oricum ,eu miam luato in freza azi au venit uni in magazin care i stiam de pescari,de astia mai ....care imi povesteau azi vara ca ei au dat cu parasuta...ba chiar cami vinde si mie una cu 10ron ...si le zic de 22 febr ... bai ce au inceput sa ma faca cu ou si cu otet ca eu sunt preten cu aia,ca stiu ei ...ca ajvps ul e zeerrrooo ca e vai de.....cam asta e din pacate imaginea
asa ca inca o data zic ...greu bade greu ca nai cu cine...
Aham, deci daca esti pe pod, este clar, dai ca toti. Adica instinctul ala puternic de turma care predomina in RO te face sa fi ca restul. Asa...sa ne asoratam cu obiceiurile din societate.
O sa ma duc si eu pe pod la Turnu s al dracu sa fiu de nu voi da cu firul de musca direct de pe pod (are vreo 5 mm in diametru), sa ma vada unu si sa zica:
- "uite baaa ce fir gros are ala , sigur da cu 5 ancore odata! "
Si ca urmatoarea zi sa vad ca zboara toate firele de musca de prin magzinele virtuale
Bun instinctul asta de turma....zau asa, cred ca s-ar putea implementa ca strategie de marketing

O sa ma duc si eu pe pod la Turnu s al dracu sa fiu de nu voi da cu firul de musca direct de pe pod (are vreo 5 mm in diametru), sa ma vada unu si sa zica:
- "uite baaa ce fir gros are ala , sigur da cu 5 ancore odata! "

Si ca urmatoarea zi sa vad ca zboara toate firele de musca de prin magzinele virtuale

Bun instinctul asta de turma....zau asa, cred ca s-ar putea implementa ca strategie de marketing

-
- veteran
da bine na sa zicem ca ai dreptate da macar pe perioada de iernat sa nu fie voie pe pod
oricum ma hell nu cred ca tu te bazezi pe podu ala neaparat ,doar ai destule locuri in zona
eu unu nas mai lasa acolo pe nimenea atat timp cat ei merg cu minciuna si nui putem opri prin alte mijloace .
nu vezi ca sunt in staare sa zica ca dau la scobar cu ancore?
oricum ma hell nu cred ca tu te bazezi pe podu ala neaparat ,doar ai destule locuri in zona
eu unu nas mai lasa acolo pe nimenea atat timp cat ei merg cu minciuna si nui putem opri prin alte mijloace .
nu vezi ca sunt in staare sa zica ca dau la scobar cu ancore?
-
- veteran
daca politia nui linisteste
daca nu putem inchide zona
daca cu paru nu mergem
macar lasatima sa montez niste mine antipersonal...deacord
?
daca cu paru nu mergem
macar lasatima sa montez niste mine antipersonal...deacord

Stiucarule FOAMEA si NESIMTIREA este la ea acasa . 

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.
Doar daca le asortezi cu ceva saci de ingrasamantdanstiucaru scrie:daca politia nui linisteste
daca cu paru nu mergem
macar lasatima sa montez niste mine antipersonal...deacord![]()
![]()
?