suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Re: suntem si Sibieni ?

Mesaj de danstiucaru » 23 Feb 2013, 20:57

da de ce sa nu se inchida zona de la tr rosu si avrig?bine poate nu pe periaoda asa lunga dar pana prin 15 martie cum zicea cineva si tot e un pas inainte
atuncea sar simplifica treaba cu cei "ilegali"adica?esti pe pod ?esti ilegal....este singura sansa buna ptr a nu mai veni cu fel si fel de scuze
dar nu se vrea
maramite e zona buna...ia mai dao in colo ma da ce eu nu stiu zona?
dar renunt la ea mai cu un scop nobil,nu????????????????
si daca ecologizarea e asa problema atunci dao drequ sa nu se mai faca
romanu e cum e el :( face mizerie si gata
ma si eu am facut mizerie da dacai vorba de lucrat ceva ,,,nu ma dau inapoi si daca numi convine sa platesc in plus o taxa ,nu?
orice propunere care venea sa civilizeze omu era prost vazuta si prost interpretata,cu fel si fel de motive
in fond si la urma urmei..pescari sunt dezbinati si greu de unit
lipsa de respect fata de niste oameni care au intenti bune si care sau implicat pana acuma
cand sa propus alte persoane na vrut nimei sa se implice :(

Nicky67
junior
junior

Mesaj de Nicky67 » 23 Feb 2013, 21:03

cred ca romanul in general este atras doar de ceea ce ii convine ,ii aduce foloase si daca se poate sa nu-l oboseasca :censored: :fluch
Dane ,astia suntem noi natia asta care nu vrem sa schimbam ceea ce este rau si nu ne face cinste
# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 23 Feb 2013, 21:11

ma da nu intelege omu ma si nu are rabdare sa se gate o idee inceputa....ce parere are el trebuie auzita de ceilalti ca el e destept si stie
ce sa mai zic ca iar era unu ce vroia liber in periada de prohibitie
ma rog
ma intreb si eu ,are rost sa ne mai implicam in vreun fel????
sau sasi vada fiecare de treba lui si gata
...cei 15 vanatori contra 2 pescari cu drept de vot asupra directionari banilor vor lua tot decizi favorabile lor in continuare
nimeni nu a inteles ce trebuie facut ca sa fim noi pescari 15 si vanatori 2(cu drept de vot) ptr ca bani sa se cheltuie asa cum vrem noi
da inca o data,era mai bine inainte?acuma 2 ani?cand paznici veneau in control de doru leli de 3 ori in periada de prohibitie si se scotea o plasa de pe un baraj ,se dadea la tv si gata..aia era tot anu
nu se vrea schimbare????
cu putini oameni te poti intelege la o sedinta de felu asta...si de aicea imi dau seama cum suntem noi condusi asa...in general
ca cu parere de rau tre sa recunosc ca suntem tare ciudati(multi dintre noi nu toti)

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 23 Feb 2013, 21:14

de 10 ori am vrut sa plec dar nu am facuto din respect fata de cei care erau in fata...oricum putin probabil ca eu sa mai merg la vreo sedinta sau sa ma mai implic in vreun fel
una peste alta azi am fost la pescuit,cu toate ca in sibiu o batut vantu de sa rupa usile...dincolo de porumbacu o fo o vreme superba ,cel putin 10+
pesti ciuciu

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 23 Feb 2013, 21:22

sau mai bine zis asa
lucrurile merg bine in general pe apa...
1.sunt controale indeajuns ca sunt destui pasnici angajati(parerea directiuni ajvps)
2.noi care consideram ca e necesara o schimbare suntem idioti planetei :shock: ca defapt nu e nevoie
3.ce daca ala la vara prinde lin si crapcean sub dimenisune pe baraj la avrig sil duce la pisica?
4.ce daca da cu 25 de bete???
asta e doar o problema "de pshihopupu"a unoara ,putini la numar
5.fiecare sasi vada de treaba lui si daca mai vezi nereguli pe apa sal suni pe PONTA si BASESCU
6.mai bine legea junglei tati...fiecare cu p......masi :lol:
si as mai continua dar gata

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 24 Feb 2013, 10:34

danstiucaru scrie:
2.noi care consideram ca e necesara o schimbare suntem idioti planetei :shock: ca defapt nu e nevoie...
Perfect sintetizat !
De fapt, problemele de la varful Ajvps Sibiu, alea cu... vanatorii versus pescari, sunt pepsi cu apa, fata de cum arata asociatia la baza ei ...
Mai mult,... tabloul asta e valabil la nivelul intregii tari, si n-are cine sa-l dea jos de pe perete, pentru ca noi pescarii,... toti la unison, ... suntem prea destepti pentru a face un asemenea gest !
In concluzie, devine nejustificat sa ne mai plangem de orice, pentru ca asa cum e acuma, e bine, si ne convine la toti !
Practic avem parte exact de ceea ce meritam, doar cotizatiile, tarifele si permisele sunt un pic prea ieftine ! Ar trebui sa fie de pe la 500 de roni in sus, macar sa platim de sa ne doara !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 24 Feb 2013, 10:40

miky scrie: ...doar cotizatiile, tarifele si permisele sunt un pic prea ieftine ! Ar trebui sa fie de pe la 500 de roni in sus, macar sa platim de sa ne doara !
... Chiar ma gandesc sa propun asta in urmatoarea sedinta de consiliu ! :twisted:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Nicky67
junior
junior

Mesaj de Nicky67 » 24 Feb 2013, 13:32

nici chiar 500 de lei ,ca atunci va trebui toata jandarmeria din sibiu sa fie pe olt cu dubele :lol1:
# Sa gresesti este uman, dar ca sa zapacesti de tot lucrurile ai nevoie de un calculator. #

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 24 Feb 2013, 17:40

Legea compensatiei .Tot ce este in plus intr-o parte ,OBLIGATORIU este minus in cealalta parte . :(
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Intruder
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Intruder » 25 Feb 2013, 09:59

Io zic sa devenim toti nemembrii si sa platim cu saptamana/luna sa ii infometam de bani poate isi rup gatul si scapam de ei.

Scrie răspuns