suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 13 Mai 2007, 16:25

da,functioneaza de multe ori cu sughituri ca orice sistem din romania..
:-)
am iarasi motive sa zambesc deoarece am vazut ca se insista pe controale...FOARTE BINE!!!asa am mai convins 3 prieteni sa se apuce de pescuit-prin a incepe cu permisul. :D sper ca dau si rezultate controalele
PENTRU CEI CARE AU PESCUIT SUB HIDROCENTRALA DE LA AVRIG...MIZERIA CARE CURGE DE LA COMPLEXUL DE PORCI---CAT DE "LEGALA" ESTE?
DOMNUL PESCUITORUL,CRED CA AVETI TANGENTE MAI MARI CU CEI DE LA MEDIU-ASA CEVA CRED CA NUMAI IN ROMANIA AVEM......PESTI CU GUST DE RAHAT SI COPII BALACINDU-SE IN AVAL DE SCURGEREA DEJECTIILOR!!!
AU ANUMITE ORE IN CARE SE DEPASESTE ORICE LIMITA A BUNULUI SIMT,SI CRED CA SI A LEGII...
MARlACHI

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 13 Mai 2007, 23:22

ptr pike si ceilalti: eu as vrea ca cei care au participat la discutie sa spuna o parere sincer ca eu nu pot sa ma pronunt.
azi am dat o tura cu barca pe la porumbacu pana sub baraj la scorei: am cotrobait peste tot si nu am gasit nici o plasa doar pe pod la porumbacu era lasat in apa un triunghi cu o bucata de plasa care zace la gunoi acum.
in rest liniste si doi staionari pedepsiti.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 14 Mai 2007, 08:01

hai mai lasati braconajul si mai postati si ceva capturi, aventuri, orice.
de aventuri ..... doamne ca iarasi era sa o fac lata. dar de data asta nu singur , am fost cu ed si era sa ne intoarcem nici-unu . :roll: mama lui de olt. ce putere are ...dupa lupte seculare cu curentul , am reusit sa ajungem intr-o balta :) care comunica cu oltul si ca orice realizare ....., hai sa sarbatorim cu o tigare. (aghiuta care isi face simtita prezenta tot cand te astepti mai putin, )la naiba ca mi-o cazut tigarea in gonflabila si in disperare de cauza am dat drumul la tot :roll: si am sarit in barca dupa tigare .
am reusit sa ridic tigarea inainte de a face o gaura in barca si cand ma ridic sa ma asez, vaslele mele coborau duse de curent, inapoi spre olt. :shock:
repede sa bag tigarea in gura , sa dau din maini dupa vasle.
ce credeti ?
mi-am bagat tigarea cu jarul in gura. :lol1:
la draqu ! :evil: am aruncat-o si dai dupa vasle.
sa pot da din maini , a trebuit sa ma las peste colac , la care ed zice : :lol: :lol: :lol:
- nu sarii nicky ! nu sarii!
a fost o zi superba chiar si asa plina de peripetii . 8)
am gasit o insula , pe la colun..... nota 11 . ii mortala. cei ce au barca , neaparat sa o viziteze odata. 8)
la voi intamplat ceva :crazy1: ?
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Mai 2007, 08:32

:lol: cunosc insula, o vizitez tot timpu cu ochiu, din cand in cand o viziteaza si ursul :lol: ca dealtfel si malul cu padurea , ori nu care cumva tu esti ala care se perinda cu o barca mare si galbina cu albastru parca , din gura baltii pana pe insula de 3 sambete'ncoace? :lol:

liliacul007
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liliacul007 » 14 Mai 2007, 11:45

Referitor ma mizeria de la Avrig.........sunt sigur ca se putea rezolva si altfel.......de fiecare data cand trec pe acolo grabesc pasul :shock: ca abia poti sa respiri uneori....... :x
Despre capturi, am dat si eu azi o tura mica pe la Podu Olt........nimic....nici macar un atac........apa mica de tot..... :idea:

Badie
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Badie » 14 Mai 2007, 17:27

omule cum dreaq nu ai luat nimic pe apa mica..... :cry: :cry: unde dreaq umblu eu cand este apa asa......mama lur de dintzoase defiecare data cand prind apa mica acolo este prapad...dara a dreaq daca intra mai mare de 1.5 kg :roll: ....cred k este dimensiunea standard acolo :wink:

oricum vara nu a inceput prea bine ...mai prind eu apa mik acolo.... :twisted: :twisted: :twisted:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 14 Mai 2007, 17:29

pikeman scrie::lol: cunosc insula, o vizitez tot timpu cu ochiu, din cand in cand o viziteaza si ursul :lol: ca dealtfel si malul cu padurea , ori nu care cumva tu esti ala care se perinda cu o barca mare si galbina cu albastru parca , din gura baltii pana pe insula de 3 sambete'ncoace? :lol:

nu ,nu sunt eu.
dar cred ca o sa fiu!
cat despre URS sper sa nu vina pe insula cand sunt eu pe-acolo , ca tare anevoios se iese de pe ea.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Mai 2007, 21:46

:lol: io mama intalnit de 2 ori cu el, de fapt este o ea, noapte isi anuntza prezenta prin harmalaia cainilor care o insotesc :lol: sau prin bushteni care cad in jurul ei , is multe salcii uscate in zona :wink:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 14 Mai 2007, 22:42

pikeman scrie::lol: io mama intalnit de 2 ori cu el, de fapt este o ea, noapte isi anuntza prezenta prin harmalaia cainilor care o insotesc :lol: sau prin bushteni care cad in jurul ei , is multe salcii uscate in zona :wink:

merci pt incurajari ! :shock:

liviu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de liviu » 15 Mai 2007, 13:39

sa nu fie cumva vreun grizzli(e)....ca s-ar putea sa va invete si pescuitul somonului cu ****...de scafandru.. :D :D :D e vorba de insula din avalul barajului de la scorei.....????se invart pesti foarte frumosi in jurul ei...hehe...ferice de cel ce poa' sa-i prinds.........:-)
noi "recorduri"?.....................
MARlACHI

Scrie răspuns