suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Mai 2007, 18:35

liviu scrie:sa nu fie cumva vreun grizzli(e)....ca s-ar putea sa va invete si pescuitul somonului cu ****...de scafandru.. :D :D :D e vorba de insula din avalul barajului de la scorei.....????se invart pesti foarte frumosi in jurul ei...hehe...ferice de cel ce poa' sa-i prinds.........:-)
noi "recorduri"?.....................
din pacate nu :roll: era mai bine cand nu era dat oltul in 2 acolo

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 15 Mai 2007, 20:15

pikeman scrie:
liviu scrie:sa nu fie cumva vreun grizzli(e)....ca s-ar putea sa va invete si pescuitul somonului cu ****...de scafandru.. :D :D :D e vorba de insula din avalul barajului de la scorei.....????se invart pesti foarte frumosi in jurul ei...hehe...ferice de cel ce poa' sa-i prinds.........:-)
noi "recorduri"?.....................
din pacate nu :roll: era mai bine cand nu era dat oltul in 2 acolo
de ce? ajungea"mos martin" :twisted: mai repede pe partea asta de insula :shock: si nu statea mult doar lua o pauza si pleca si nu mai avea treaba cu pescari
:D dar e super insula cred ca e singura de acest gen din jud ar fi bine sa avem grija de ea cat mai e parerea mea ca asa eu o sa-i spun "insula rupta"

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 15 Mai 2007, 20:19

care dintre voi a mai fost pe insula de la colun?
ca eu si cu edy(adica edy),ne-am gandit sa o botezam ,in ideea ca noi suntem primi care am acostat pe ea. :lol:
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 15 Mai 2007, 20:23

edy edy ! repede te-ai aruncat !
da ne-am gandit la "insula rupta" pt. ca toata insula ii brazdata de un canal foooaaarrrttteee frumos. :lol:
asta numai in cazul in care nu-i botezata . :roll:

Badie
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Badie » 15 Mai 2007, 20:34

hai mah nicky ... :lol: insula din caraibe..este un fel de rai al avatului acolo:)))
HellRAISER....pana imi rezolv problema cu userul:((

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 15 Mai 2007, 20:52

Badie scrie:hai mah nicky ... :lol: insula din caraibe..este un fel de rai al avatului acolo:)))
hai mai badie ca mai nou zbori !frumos avatar :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 15 Mai 2007, 21:35

:lol: am trecut anu trecut , se poate merge la picior, nu zic pe unde :P ideea e ca am trecut la saltea io pe saltea cu betzele si un preten la picior o zis ca impinge el si la 3 sferturi din distanta cand apa inca ii ajungea la burta o zis "date'n plm jos ca io nu mai imping" :)) am mai vazut fixangii dar nu in capatul dinspre Colun ci spre Poru , am incercat sa prind niste stuk in primul golf dar fara rezultat :) tre sa fie ea pe undeva :))

si insula are deja un nume .... "La Insula" :lol: :lol: :lol:

daca totusi va manca undeva sa mereti va anunt ca e plina de plante agatatoare deci o cizma nu strica , dar de cand am auzit trosnitura de salcie urmata de un floshc imens mia perit chefu de innoptat pe ea :lol:

P.S. care ma mai treci si pe mine pe acolo ? ca nam barca si ii oltu mare inca :twisted:

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 16 Mai 2007, 12:59

pikeman scrie::lol: am trecut anu trecut , se poate merge la picior, nu zic pe unde :P ideea e ca am trecut la saltea io pe saltea cu betzele si un preten la picior o zis ca impinge el si la 3 sferturi din distanta cand apa inca ii ajungea la burta o zis "date'n plm jos ca io nu mai imping" :)) am mai vazut fixangii dar nu in capatul dinspre Colun ci spre Poru , am incercat sa prind niste stuk in primul golf dar fara rezultat :) tre sa fie ea pe undeva :))

daca totusi va manca undeva sa mereti va anunt ca e plina de plante agatatoare deci o cizma nu strica , dar de cand am auzit trosnitura de salcie urmata de un floshc imens mia perit chefu de innoptat pe ea :lol:

P.S. care ma mai treci si pe mine pe acolo ? ca nam barca si ii oltu mare inca :twisted:
nu crezi ca ii o denumire cam generalista? insule sunt peste tot pe olt.
eu nu tin neaparat sa o denumesc eu dar fi si tu mai atent la detalile care o reprezinta. :)
astept de la tine ,(daca esti singurul si primul care a vizitat-o) o denumire mai adecvata.
scuze nu incerc sa te atzatz vreau numai o denumire care sa o reprezinte.

Cristi E
senior
senior

Mesaj de Cristi E » 16 Mai 2007, 13:08

insula e supercunoscuta,se prindeau stiuci frumoase pe malul respectiv dupa colun,dar inainte sa se apuce de lucru la devierea oltului.

nickydarnico
senior
senior

Mesaj de nickydarnico » 16 Mai 2007, 13:09

nu crezi ca ii o denumire cam generalista ? insule sunt peste tot pe olt,poate ca tu nu le sti si probabil nici eu nu le stiu pe toate. deaceea te rog sa ii dai alta denumire mai reprezentativa (ca merita).
eu nu tin neaparat sa dau nume insilelor de pe olt ,cu atat mai putin daca nu sunt primul care ajunge pe ele , dar ideea lu' edy mi-a suras (normal)
nu incerc sa te atzatz si imi cer scuze anticipat, dar totusi , daca ai fost acolo sti ca nu ii doar o insula oarecare.

Scrie răspuns