Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
nickydarnico
- senior

-
scuze la pescuitorul !
cred ca sunt putin obosit si am postat tot aiurea . cred ca mi-o scapat mesajul in care ai schimbat datele.

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
liviu
- utilizator constant

...veneam la intrunire si eu...dar sunt la munci...nu e o problema...ca n-au intrat zilele in sac,

......iar informatii generale despre ce ati discutat puteti posta pe forum...mai putin locurile si datele actiunilor...desi cred ca si asa o sa aiba succes......

...s-auzim de bine!!!

MARlACHI
-
pescuitorul
- veteran

pentru cei cu care am vorbit(si nu numai) m-am gandit la o solutie ptr atunci cand gasiti plase bagate si vreti sa le scoateti : cel mai bine ar fi sa le scoateti si acolo pe apa in barca cu un cutit sa le distrugeti total si atunci cred ca nu mai are nimeni treaba cu voi chiar daca va asteapta .
ce parere aveti? eu m-am gandit asa ca sa nu aveti problemele care le-am discutat.
-
Tavi
- veteran

E buna ideea. Ma duc sa-mi ascut brisca.

-
pikeman
- veteran

-

vreu si io detalii pe privat , un scurt rezumat ceva

-
nickydarnico
- senior

-
pescuitorul scrie:pentru cei cu care am vorbit(si nu numai) m-am gandit la o solutie ptr atunci cand gasiti plase bagate si vreti sa le scoateti : cel mai bine ar fi sa le scoateti si acolo pe apa in barca cu un cutit sa le distrugeti total si atunci cred ca nu mai are nimeni treaba cu voi chiar daca va asteapta .
ce parere aveti? eu m-am gandit asa ca sa nu aveti problemele care le-am discutat.
poi nu ti-am zis eu ? ca daca ..... nu cred ca cineva sa faca confuzii.
si pentru mai multa siguranta, eu o sa te sun inainte sa fac ceva . asa cred ca nu mai poate fi vorba de un plan foarte bine pus la punct .
Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
-
liviu
- utilizator constant

ceva detalii legate de discutiile pe care le-ati avut.......?
MARlACHI
-
pikeman
- veteran

-
wai am avut mesageria plina, rog pe cei care miau dat MP sal retrimita daca se poate, ca nu stiu daca o sa fie retrimise de server mesajele...multumesc

-
edâ„¢
- veteran

-
d4md3od scrie:misto initiativa aveti ... s-o tineti tot asa si intr-un final poate se vor mai trezi si altii ...
ca o recomandare ... cei care aveti poze cu voi in galerie ... v-as recomanda sa le scoateti de acolo ptr. a fi cat de cat siguri de anumite chestii ce ar putea urma.
numa bine si sa aveti spor la prinderea lor.
de trezit nu mai are cine sa se trezeasca ca toti sunt cu morcovul in ... cand ii vad pe propietari de drept nici macar bunul simt sa anunte ce se intampla doar cativa ''''nebuni linistiti'''' care sau saturat de c.... pe care le fac plasari,si dac avem poze eu unul nu le-as scoate din galerie le-as lasa sa ma vada mai bine si atunci cand sunt pe balta sa isi bage coada in picioare si sa o ia la sanatoasa ca nu o scot la capat cu mine si cu cine voi mai fi pe balta asa ca recomandarile nu isi au rostul .........
-
edâ„¢
- veteran

-
no ca am postat de doua ori se mai intampla scuze internetul asta batal vina