suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
misto initiativa aveti ... s-o tineti tot asa si intr-un final poate se vor mai trezi si altii ...
ca o recomandare ... cei care aveti poze cu voi in galerie ... v-as recomanda sa le scoateti de acolo ptr. a fi cat de cat siguri de anumite chestii ce ar putea urma.
numa bine si sa aveti spor la prinderea lor.
ca o recomandare ... cei care aveti poze cu voi in galerie ... v-as recomanda sa le scoateti de acolo ptr. a fi cat de cat siguri de anumite chestii ce ar putea urma.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
- junior
Eu sunt tare curios de ce ar putea sa mi se intample daca ma implic in treaba asta. Merg de ani zile pe Olt si inca nu am avut probleme ca am mai scos o plasa doua
In cursul sapt e greu pentru poporu care munceste. Dar daca este sigura treaba si eu sunt dispus sa sacrific o zi de munca pentru o actiune de genul acesta.
Astept si eu MP daca se stabileste ceva
Fire intinse
PS : Eu chiar as vrea sa ma ia la ochii braconierii barem sa dispara din fatza mea cand ma vad pe balta

In cursul sapt e greu pentru poporu care munceste. Dar daca este sigura treaba si eu sunt dispus sa sacrific o zi de munca pentru o actiune de genul acesta.
Astept si eu MP daca se stabileste ceva
Fire intinse
PS : Eu chiar as vrea sa ma ia la ochii braconierii barem sa dispara din fatza mea cand ma vad pe balta
-
- junior
da,aveti dreptate cu confidentialitatea...e cel mai bine,pentru ca cel putin la controalele cu jandarmii,se rasufla-si o spun 100%-sigur-Nu spun ca ca o fac toti...dar si o singura uscatura e de ajuns intr-o padure...si ajungem la consolarea ca sunt si ei oameni-in functie de timpul disponibil ma bag si eu....!!!
daca se stranje mai multa lume putem organiza 2-3 filtre , ne intalnim undeva si unii merg in amonte si altii in aval
numa sa vorbim din timp data ca trebe anuntat la scarbici disparitia misterioasa
... si o sa mai propun ceva dar pe privat 

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
- liliacul007
- utilizator constant
-
- veteran
ora
daca ora pe care am propuso e prea devreme din cauza serviciului o putem schimba dupa majoritatea care poate venii. asadar ziua ramane dar ora o putem pune dupa 16-17. daca e mai bine asa astept semne de la fiecare .
o zi placuta
o zi placuta
-
- veteran
sapt asta
specificatie: este vorba de saptamana asta -
- nickydarnico
- senior
d4md3od scrie:misto initiativa aveti ... s-o tineti tot asa si intr-un final poate se vor mai trezi si altii ...
chiar crezi ca ma intereseaza daca cineva ma cauta in galerie
poi eu sper sa ma prezint personal la cei care isi bat joc de pesti si ape. si daca doamne , ajuta sa fie si in timpul "serviciului" ii si mai bine.(normal , cand suntem plecati la vanatoare de "ei"

Hai vara !! hai!!!!!( poate la anu' )
- nickydarnico
- senior