Azi am trecut prin Tg Mures si am intrat de curios pe la citeva magazine de artyicole de pescuit ,ca a trebuit sa astept ci-teva ore pe cineva ,si ce sa vezii : La toti dar chiar la totii cind ceri un produs ,raspunsul este ceva asemanator ca cit sa coste ,sau la ce pret sa fie si uite asa .Concluzie constatata in Tg Mures se comercializeaza PRETURI si nu produse de pescuit

,.In alta ordine de ideie,nu gasesti produse din gama peste o suma ,(calitate),producator,firma,cica du se trec .

I-mi pun intrebarea ori toti nu cunosc ce este pe piata,ori totii sunt saraci ,ceea ce ma indoesc si intrun aspect si altul .La intrebarea de ce nu aduc un anumit produs ex ,mi sa motivat ca este destul de scump si ei cit sa m-ai puna adaos ca sa-l poata vinde .Intrebare : stiu ca importatorul de Maver si de Jakson ,are sediul in Tg Mures ,BOMBA ,nimeni in Mures nu vinde jeakson si nici Maver ,concluzia o trageti singuri : Ori veniti cu tot ce va trebuie de acasa ori NU intrati ca e JALE ,preturi vind TOTII .Pacat ca de Tg Mures este in Ardeal si ar fi trebuit sa gasesc un altfel de magazin .

SUNT convins ca fiecare vinde ceea ce vrea sa vinda,PACAT .

Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.