suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Apr 2011, 16:56

elias scrie:Daca va vine vreo idee in urmatoarea saptamana, omorati-o din fasha :lol:
nu trebuie :lol: in Brasov e limpede ,, precum cristalul " :lol: :lol: :lol:
toata suflarea pescareasca sa invadeze teritoriul lui < @ pikeman> ( :twisted: )

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 23 Apr 2011, 17:24

ciorba, drobul si friptura de miel sunt gata, sarmalele si piftiile la fel, ouale sunt inrosite si nici vinul nu lipseste....
asa ca... va urez la toti un Paste Fericit si multe, multe fire intinse!
La multi ani! :D :D :D :D
Nihil Sine Deo

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 24 Apr 2011, 18:33

Grey-Wolf .Daca vin la noi la ei nu ai ce cauta ca sunt faliti de peste ,plasele le-au nenorocit apele m-ai ales cei din Fagaras . :cry:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 27 Apr 2011, 12:59

Hai ma!!!!

"Nu-i atat de dificil sa gasesti femeia visurilor tale.
Dificil e s-o ascunzi de sotie!"
ia uite la ce conc.am ajuns eu :D :D :D

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 28 Apr 2011, 20:29

:D :D :D Azi am trecut prin Tg Mures si am intrat de curios pe la citeva magazine de artyicole de pescuit ,ca a trebuit sa astept ci-teva ore pe cineva ,si ce sa vezii : La toti dar chiar la totii cind ceri un produs ,raspunsul este ceva asemanator ca cit sa coste ,sau la ce pret sa fie si uite asa .Concluzie constatata in Tg Mures se comercializeaza PRETURI si nu produse de pescuit :cry: ,.In alta ordine de ideie,nu gasesti produse din gama peste o suma ,(calitate),producator,firma,cica du se trec . :cry: I-mi pun intrebarea ori toti nu cunosc ce este pe piata,ori totii sunt saraci ,ceea ce ma indoesc si intrun aspect si altul .La intrebarea de ce nu aduc un anumit produs ex ,mi sa motivat ca este destul de scump si ei cit sa m-ai puna adaos ca sa-l poata vinde .Intrebare : stiu ca importatorul de Maver si de Jakson ,are sediul in Tg Mures ,BOMBA ,nimeni in Mures nu vinde jeakson si nici Maver ,concluzia o trageti singuri : Ori veniti cu tot ce va trebuie de acasa ori NU intrati ca e JALE ,preturi vind TOTII .Pacat ca de Tg Mures este in Ardeal si ar fi trebuit sa gasesc un altfel de magazin . 8) SUNT convins ca fiecare vinde ceea ce vrea sa vinda,PACAT . :?: :?: :!:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 30 Apr 2011, 09:11

Azi o zi suoper faina si eu nu po sa merg la pesti,bine ca am mers pe ploaie si vant :D

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 30 Apr 2011, 15:11

:lol: Daca iesii ,poate ca tio trage la fund careva . :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Apr 2011, 18:29

Pentru cineva care nu-i din Sibiu,si vrea sa pescuiasca cateva zile aici,cum poate plati mai exact taxa de acces (10 ron), on line(un nr.cont)?Sau e doar vrajeala :lol:

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 01 Mai 2011, 05:53

Cred ca da .Dupa ce stiu eu trebuie mers la filiala AJVPS de la Giratoriul mare de la spital . :cry:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Mai 2011, 10:15

elias scrie:Pentru cineva care nu-i din Sibiu,si vrea sa pescuiasca cateva zile aici,cum poate plati mai exact taxa de acces (10 ron), on line(un nr.cont)? :lol:
Pai Ilie draga pot sa-ti dau eu un numar de cont .Personal. O fi bine asa? :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns