suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Apr 2011, 19:20

pescarii cu vechime sunt plasarii ,hatzarii(unu din ei find chiar fostul paznik care actualmente e pe la piatza rahova,intreaba ''steaua rosie'' de unde manca peste :lol:)care an de an au golit sopa care la ora 1am sunt acolo si la 4am pleaca,si pe care nu ii vede nimeni,se pare ca anumite aspecte nu le stii :lol:

pana nu se vede nimik(filmari ,poze) doar vb aruncate de pretenu tau,nu cred nici o ioata

de vb frumos am uitat in momentul in care pretenu tau a vb ca un .....stie el cand

ooo jignirea e mare lucru la tine acum,daca cineva zice ceva iute sari in aparare de ceva vreme, termenul de prietenie sau cum spui tu conceptul de prietenie nu se defineste ptr mine se castiga,in momentul in care am prieten e ca o casnicie, pe viatza daca intzelezi....

PS:lumea nu e complicata ptr mine,o vad asa de simpla precum gogoasa :lol:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 19 Apr 2011, 19:50

lumeeee, am reusit, mai am putin si ii dezbin pe sibieni, si apoi o sa pescui singur pe Oltu lor cand s-or ciomagi si risipi in zari cu totii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ba-ta-ie, ba-ta-ie :twisted: :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Apr 2011, 20:04

Tavi,foarte frumos ca sari in ajutorul prietenului tau.Doar ca uneori tinzi sa cazi in extrema cealalta si devii usor ...Ma refer la faptul ca l-ai trimis pe Adiwolf" in lumea lui",cand omul nu a facut altceva decat sa ceara taxare pe apa,lucru pe catre multa lume il doreste,si eu dealtfel.Ca de aici a plecat toata polemica la urma urmei.Eu cred ca faci asta din dorinta de a fi prea mult pe placul Ajvps si asta ridica pentru unii semne de intrebare.Misto e faptul ca ai comparat pescarii fideli Ajvps-ului cu oile si imediat reactia lor a fost:"oau ce bine zice domnu Tavi" :lol: Nu sunt de condamnat,nu, pentru ca in ziua de azi daca ai"coloana" in multe cazuri pierzi si nu ma refer acum strict doar la discutia de mai sus.Cat despre popularea cu peste la Sopa,pai sa stii ca si eu mi-am trimis vreo doi colegi la balta tocmai dupa discutiile de aici :lol: Fain e ca m-au sunat dupa sa-mi zica ca a trecut 1 aprilie demult...nu stie nimeni de vreo populare.Nu spun ca nu s-a facut,dar cred ca era bine ca intr-un fel sau altul sa stie si sa se vada asta,dar nu aici pe forum,pentru ca uite apar discutii aiurea.Asa nimeni nu avea indoieli iar tu nu mai erai nevoit sa dovedesti inca o data dragostea fata de ajvps....in ultima vreme tinde sa aibe un oaresce miros :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Apr 2011, 20:16

@Edi
te-ai murdarit de germana la gura ?

@Ilie
....din nou te vezi mai destept si alegi sa intelegi ce (poti) iti place

Acum sincer, cu ce suntem noi sibieni de vina ca in Valcea se practica pescuitul comercial pe Olt? Daca chiar se simte careva deranjat de asta, ar trebuii sa faca ceva.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Apr 2011, 20:37

HellRAISER scrie:

@Ilie
....din nou te vezi mai destept si alegi sa intelegi ce (poti) iti place

a.

Daca vad lucrurile altfel decat voi,inseamna ca ma cred mai destept?Sa fim seriosi,atat doar ca dpmdv ajvps-ul are de schimbat o imagine dobandita in decursul multor ani.Deocamdata nu am incredere in ei.Punct.Faptul ca incepe sa se miste ceva cat de cat, e un lucru bun.Dar asta nu inseamna ca gata sunt de acord sa le platesc o taxa fara a vedea ca-si merita banii astia.E greu de priceput asa ceva?Iar daca ideea asta ar fi venit din partea lor,crede-ma ca era un castig de imagine,suficient cat sa spulbere orice urma de indoiala.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Apr 2011, 20:37

HellRAISER scrie:@Edi
te-ai murdarit de germana la gura ?
ai uitat cand ai fost in el si te-ai dat la fund sa nu te gaseaska...... un an,eu am fost mai domn si nu m-am coborat la nivelul celui care a vb de scheise

...si o sa vedem face to face(munte cu munte se intalneste)cine e murdar la gura :twisted: o sa fi pe prima pagina cu gura plina tzi-o promit :twisted:
lumeeee, am reusit, mai am putin si ii dezbin pe sibieni, si apoi o sa pescui singur pe Oltu lor cand s-or ciomagi si risipi in zari cu totii Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
nu te bucura asa de repede :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Apr 2011, 21:01

Atata timp cat Ord.nr 15 este suspendat nu mai vad rostul acestor sicane.Mergeti la pescuit,cine poate bineinteles,ca stiuca va asteapta :D Deocamdata pe balti,nu cred ca Oltul e bun de asa ceva zilele astea. :wink:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 19 Apr 2011, 21:34

DA asa este un an am stat in **** si am plimbat buteli de oxigen sute de km doar ca un ungur cretin sa imi dea cu flit ca nu are el chef sa scoata pestele din balta :evil:
Si in tot acest timp uni stateau linistiti acasa la caldura fara sa miste un deget :!:
Ma inclin in fata Dl. AdrianSB, singurul care m-a sunat si mi-a oferit ajutor.
Atunci s-a tras linie si s-a delimitat cine merita deranjul si merita numit prieten.

Era un timp in care se putea discuta cu tine Ed, timp in care ne sfatuiam unu pe altu ce si cum sa facem sa fie mai bine. Chiar daca era vorba despre o bucata de lemn, o tabla indoita, o vopsea mai deochiata....si lista poate continua...dar nu are rost

Ce ma deranjeaza pe cel mai mult este ca traim intr-o legislatie de **** in care daca vrei sa faci ceva si sa-i dai un sens cat de cat acceptabil, nu ai pe cine sa te bazezi.
Cu toti stati si aratati cu degetul catre cei care sunt vinovati.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Apr 2011, 21:39

Ilie, iti multumesc pentru sfaturi, critici sau ce anume incerci tu sa-mi transmiti, ca nu mi-e foarte clar, din pacate, dar sincer nici nu ma prea intereseaza.
Cat despre ce ai inteles tu din ce-am scris eu pe aici, esti pe langa problema, din nou. Probabil ca nu ma exprim eu suficient de bine, asta e.
edâ„¢ scrie: pana nu se vede nimik(filmari ,poze) doar vb aruncate de pretenu tau,nu cred nici o ioata
Perfect, tine-o tot asa. Cu atat mai tare ne vom distra cand vor aparea pozele si filmarea, daca le posta cineva . :lol:
Eu am ceva poze, dar nu e nicio graba...
apropo, imi aduc aminte de unu care nu credea ceva legat tot de o populare. Si acum il ustura amintirea aia... esti pregatit sa-i calci pe urme? :lol:
Ultima oară modificat 19 Apr 2011, 21:41 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 19 Apr 2011, 21:41

stimati pescari nu va ambalati:va lamuresc acum.
atat timp cat am iesit si am zis ca facem ceva am fost acuzati de diversi useri ca bla bla bla.
filmarea postata pe forum (adica nimic) este rezultatul .
nu va convine si nu credeti?! e treaba dvs.cine are semne ds indoiala , si este membru si a platit sopa gaseste filmarile la sediul AJVPS SIBIU.
daca sistemul asta pe forum nu v-a convenit
va urmaresc polemica si e asa relaxant sa intru, citesc si inchid.
dar oare chiar s-a populat sopa?ramane intrebarea
fir intins

ps: tavi relax nu are rost.ignor e cea mai buna solutie.ca vin astia si zic ca te-am platit ca nu e prima oara.

Scrie răspuns