nu eu te-am facut cu nimik la gura,faceam misto de tine,dar vad ca nu tzi la misto(chestia cu behaitul) trebuia sa bagi ce zicea tavi,era prob mea si a luiHellRAISER scrie:
Era un timp in care se putea discuta cu tine Ed, timp in care ne sfatuiam unu pe altu ce si cum sa facem sa fie mai bine. Chiar daca era vorba despre o bucata de lemn, o tabla indoita, o vopsea mai deochiata....si lista poate continua...dar nu are rost
ce a fost a fost,nu mai scormon ca incepe sa puta,stiu foarte bine ce discutam dar drumul pe care l-ai ales nu se mai intersecteaza cu al meu,uita-te ca nu am treaba cu tine daca nu tzi-o cautzi,stai linistit ca nu ma apuc de bataie decat numai daca e ultimu lucru si necesar dar in orice caz o sa fi pe prima pagina cu gura murdara

singurul lucru pe care trebuia sa il faci e sa anuntzi toata lumea ce sa intamplat si sigur se gasea o rezolvare ,iar in momentul in care se putea face ceva sa itzi fi dus la bun sfarsit lucrul pe pare l-ai promis dar nu l-ai facut, ai facut altceva,in fine esti o dejamagire totala ptr mine de aia nici nu am putut sa itzi mai zik prieten,ptr ca eu nu sunt prieten cu cineva care isi da cuvantul si pe urma uita sau gaseste scuze,mergeam la braconat intr-o balta si tot faceam rost de el asa cum fak altzii cu lacurile din jurul oltului daca nu se putea altfel,sau cel mai bine inapoiam bani daca nu exista nici o solutzie,in fine.......DA asa este un an am stat in **** si am plimbat buteli de oxigen sute de km doar ca un ungur cretin sa imi dea cu flit ca nu are el chef sa scoata pestele din balta Evil or Very Mad
Si in tot acest timp uni stateau linistiti acasa la caldura fara sa miste un deget Exclamation