suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Apr 2011, 18:29

Fara sa vreau mi-am adus aminte de o vorba romaneasca,foarte adevarata:
"Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile."

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 18 Apr 2011, 20:44

''Multe sensuri au vorbele romanilor, dar fiecare isi alege ce sa inteleaga dupa cum il duce mintea''
O alta Vorba romaneasca :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 19 Apr 2011, 01:09

Ai dreptate,si asta ti-i se potriveste ca turnata. :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Apr 2011, 06:13

Bravo
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 19 Apr 2011, 07:41

Intrutotul deacord cu tine Hell 8)
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 19 Apr 2011, 16:21

HellRAISER scrie:ma, asta este...am behait si eu :lol:
Dar uitandu-ma cum vin astia de la Valcea, an de an cu parasute si cu hatza si pur si simpu ne distrug apele, am preferat sa ies la actiuni cu cei care fac ceva.
si foarte bine ai facut. :wink:
insa trebuie sa-ti spun ceva: cu parasute si la hata nu vin numai cei de la valcea, ci si brasoveni, albanezi si, cu toate ca e greu de crezut, sibieni.
orice padure are uscaturi.
Nihil Sine Deo

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Apr 2011, 17:56

HellRAISER scrie:ma, asta este...am behait si eu :lol:
vezi daca stai pe rauri de munte ce patzesti :twisted: azi maine te pomeni ca numai iarba verde de colo sus itzi mai place :lol: sau poate devi un Crusoe al Fagarasului si nu mai behai.......cu toate ca pretenul tau albuletzu e chiar bucuros ca ai behait :twisted:

ce se vede cu ochiu liber e interesul,pe asa ceva s-a construit romania in ultimi 20 de ani :lol:

PS: cand vedem si noi o filmare cu popularea de la sopa,ca pescarii cu vechime pe sopa nu ar fi auzit de asa ceva,sau e facuta pe acte si asta dupa modelul de la nea fane :twisted: :twisted:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Apr 2011, 18:13

edâ„¢ scrie:
PS: cand vedem si noi o filmare cu popularea de la sopa,ca pescarii cu vechime pe sopa nu ar fi auzit de asa ceva,sau e facuta pe acte si asta dupa modelul de la nea fane :twisted: :twisted:

si daca vezi o filmare si poze cu popularea de la Sopa iti ceri public scuze? si ramai cu un gust bun de la mancat rahat?
Musca 13

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Apr 2011, 18:25

Tavi scrie:
edâ„¢ scrie:

si daca vezi o filmare si poze cu popularea de la Sopa iti ceri public scuze? si ramai cu un gust bun de la mancat rahat?
ptr ce sa imi cer scuze ca doar tu ai zis cu guritza ta ca trebe sa ne cerem drepturile ca daca nu le cerem suntem oi, nu asa fak si eu :twisted: iar partea cu mancatul scheise.u_lui il las in seama altora :twisted:

ps:sa nu imi spui ca esti purtator de cuvant al ajvps,pardon cel care imparte gusturile cu scheise in cadrul diviziei tinere sperantze din ajvps :twisted: :twisted:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 19 Apr 2011, 18:46

Faci o confuzie intre a-ti cere drepturile si a jigni.
Daca veneai si spuneai frumos vreau sa vad si io o filmare si poze nu era nici o problema.
Dar tu ai bagat aluzii "fine" la populari facute doar pe acte, la tepari sugerand ca a fost o minciuna.
Hai sa-ti spun care a fost faza:
prietenul meu pescuitorul m-a rugat pe mine si pe alti cativa prieteni sa-l ajutam la acea populare. Si l-am ajutat.
Motivul pentru care pescarii cu vechime nu stiu de acea populare este ca a inceput pe la 23 pm ca atunci a ajuns ala cu pestele, si s-a terminat pe la 2 am cand pescarii cu vechime de la Sopa dormeau dusi. Si a mai fost una la care din pacate nu l-am putut ajuta.
Motivul pentru care am intervenit este ca mi-ai jignit un prieten sugerand ca minte.
Ai priceput ceva? Poti asimila conceptul de prietenie? Sau doar "interese" purtatori de cuvant ai AJVPS" si alte aberatii care te ajuta sa intelegi aceasta lume mult prea complicata pentru tine ...
Musca 13

Scrie răspuns