suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
si foarte bine ai facut.HellRAISER scrie:ma, asta este...am behait si eu![]()
Dar uitandu-ma cum vin astia de la Valcea, an de an cu parasute si cu hatza si pur si simpu ne distrug apele, am preferat sa ies la actiuni cu cei care fac ceva.

insa trebuie sa-ti spun ceva: cu parasute si la hata nu vin numai cei de la valcea, ci si brasoveni, albanezi si, cu toate ca e greu de crezut, sibieni.
orice padure are uscaturi.
Nihil Sine Deo
vezi daca stai pe rauri de munte ce patzestiHellRAISER scrie:ma, asta este...am behait si eu![]()

ce se vede cu ochiu liber e interesul,pe asa ceva s-a construit romania in ultimi 20 de ani

PS: cand vedem si noi o filmare cu popularea de la sopa,ca pescarii cu vechime pe sopa nu ar fi auzit de asa ceva,sau e facuta pe acte si asta dupa modelul de la nea fane

edâ„¢ scrie:
PS: cand vedem si noi o filmare cu popularea de la sopa,ca pescarii cu vechime pe sopa nu ar fi auzit de asa ceva,sau e facuta pe acte si asta dupa modelul de la nea fane![]()
si daca vezi o filmare si poze cu popularea de la Sopa iti ceri public scuze? si ramai cu un gust bun de la mancat rahat?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
ptr ce sa imi cer scuze ca doar tu ai zis cu guritza ta ca trebe sa ne cerem drepturile ca daca nu le cerem suntem oi, nu asa fak si euTavi scrie:edâ„¢ scrie:
PS: cand vedem si noi o filmare cu popularea de la sopa,ca pescarii cu vechime pe sopa nu ar fi auzit de asa ceva,sau e facuta pe acte si asta dupa modelul de la nea fane![]()
si daca vezi o filmare si poze cu popularea de la Sopa iti ceri public scuze? si ramai cu un gust bun de la mancat rahat?

ps:sa nu imi spui ca esti purtator de cuvant al ajvps,pardon cel care imparte gusturile cu scheise in cadrul diviziei tinere sperantze din ajvps

Faci o confuzie intre a-ti cere drepturile si a jigni.
Daca veneai si spuneai frumos vreau sa vad si io o filmare si poze nu era nici o problema.
Dar tu ai bagat aluzii "fine" la populari facute doar pe acte, la tepari sugerand ca a fost o minciuna.
Hai sa-ti spun care a fost faza:
prietenul meu pescuitorul m-a rugat pe mine si pe alti cativa prieteni sa-l ajutam la acea populare. Si l-am ajutat.
Motivul pentru care pescarii cu vechime nu stiu de acea populare este ca a inceput pe la 23 pm ca atunci a ajuns ala cu pestele, si s-a terminat pe la 2 am cand pescarii cu vechime de la Sopa dormeau dusi. Si a mai fost una la care din pacate nu l-am putut ajuta.
Motivul pentru care am intervenit este ca mi-ai jignit un prieten sugerand ca minte.
Ai priceput ceva? Poti asimila conceptul de prietenie? Sau doar "interese" purtatori de cuvant ai AJVPS" si alte aberatii care te ajuta sa intelegi aceasta lume mult prea complicata pentru tine ...
Daca veneai si spuneai frumos vreau sa vad si io o filmare si poze nu era nici o problema.
Dar tu ai bagat aluzii "fine" la populari facute doar pe acte, la tepari sugerand ca a fost o minciuna.
Hai sa-ti spun care a fost faza:
prietenul meu pescuitorul m-a rugat pe mine si pe alti cativa prieteni sa-l ajutam la acea populare. Si l-am ajutat.
Motivul pentru care pescarii cu vechime nu stiu de acea populare este ca a inceput pe la 23 pm ca atunci a ajuns ala cu pestele, si s-a terminat pe la 2 am cand pescarii cu vechime de la Sopa dormeau dusi. Si a mai fost una la care din pacate nu l-am putut ajuta.
Motivul pentru care am intervenit este ca mi-ai jignit un prieten sugerand ca minte.
Ai priceput ceva? Poti asimila conceptul de prietenie? Sau doar "interese" purtatori de cuvant ai AJVPS" si alte aberatii care te ajuta sa intelegi aceasta lume mult prea complicata pentru tine ...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13