Diferenta ca sa intelegi o data pentru totdeauna mr reprezentant AJVPS e ca EU VREAU SA MERG LA PESCUIT CU PAZNIC , dar la noi PESCUITUL MERGE FARA PAZNIC patetic nu? culmea ca poti sa imi dai peste nas ca autobuzu nu merge fara sofer , aha, dar r-a-h-a-t-u-l de pescuit si braconajul pot merge fara paznic, si la prostu de sofer ii dau bani sa ma duca la destinatie, la AJVPS / APSALBA / ANPA sau cine vreti pentru ce le dau bani? !!!pescuitorul scrie:pai da dar aici e diferenta mare.autobuzul nu merge fara sofer, asa cum tu poti merge la pescuit fara un paznic.pikeman scrie: O alta faza de pe dincolo. Poti sa iti achizitionezi bilet la mijloacele de transport in comun si de la sofer nu numai de la tonomat/case ... dar nu e cazul si la noi.
pentru Tavi - si cam ce ai dori sa fac eu, hai sa vedem, taxa o platesc, peste nu duc acasa, gunoiul nu il las pe malul apei , cam ce mai trebuie sa fac sa fie bine? Pe deasupra mai platesc si naluci-betze-mulinete, CFR sau benzina.
Consider ca am dreptul sa imi exprim o frustrare
Din ce bani platesc eu toate astea, din banii pe care ii castig muncind, da da MUNCIND la locul meu de munca. Paznicii de pe ape muncesc la birou??? DA
Dar suntem atat de prosti sa credem ca salariile sunt platite din cotizatiile pescarilor? Be serious. Toate institutiile de stat au un buget alocat pentru salarii care nu este direct legat de taxele pe permise, numarul de timbre si plicuri vandute, etc, ca intrun final si banii aceia vor intra in joc e clar.
Ma duc eu la ghereta stai linistit, dar sa vina el sa verifice ca am platit. Dar cum sa apar eu ca PROSTU SATULUI cu drumul batut la Sibiu si taxa platita intre 10 insi care ii doare la papura si nu platesc nimica???
Anu trecut la Arpasu mi sa incurcat firu peste firu unuia care agatase un crap la HATZA si ii plecase la vale la cateva minute dupa ce lansasem. Totu anul trecut la 12 noaptea ne-am permis sa il facem pe unu de rahat ca dadea la HATZA de pe coltul de la hidrocentrala, si a plecat. La cateva zile pretinu cu care eram sa dus acolo cu pretena si ala era cu inca 2 dupa el si a venit sa il intrebe daca il mai tine minte si sa ii zica data viitoare sa isi vada de treburile lui.
Pentru asta platesc aveam eu permisul platit anu trecut? sa risc sa iau bataie si sa fiu aruncat in Olt de astfel de personaje ????
JENANT SI DE 2 LEI , atat am avut de zis
Ne suim in continuare in PESCUITUL FARA PAZNIC, stati linistiti, cei care au MIJLOACE DE TRANSPORT IN COMUN ASIGURA SOFER LA AUTOBUZ