suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Apr 2011, 13:00

pescuitorul scrie:
pikeman scrie: O alta faza de pe dincolo. Poti sa iti achizitionezi bilet la mijloacele de transport in comun si de la sofer nu numai de la tonomat/case ... dar nu e cazul si la noi.
pai da dar aici e diferenta mare.autobuzul nu merge fara sofer, asa cum tu poti merge la pescuit fara un paznic.
Diferenta ca sa intelegi o data pentru totdeauna mr reprezentant AJVPS e ca EU VREAU SA MERG LA PESCUIT CU PAZNIC , dar la noi PESCUITUL MERGE FARA PAZNIC patetic nu? culmea ca poti sa imi dai peste nas ca autobuzu nu merge fara sofer , aha, dar r-a-h-a-t-u-l de pescuit si braconajul pot merge fara paznic, si la prostu de sofer ii dau bani sa ma duca la destinatie, la AJVPS / APSALBA / ANPA sau cine vreti pentru ce le dau bani? !!!

pentru Tavi - si cam ce ai dori sa fac eu, hai sa vedem, taxa o platesc, peste nu duc acasa, gunoiul nu il las pe malul apei , cam ce mai trebuie sa fac sa fie bine? Pe deasupra mai platesc si naluci-betze-mulinete, CFR sau benzina.
Consider ca am dreptul sa imi exprim o frustrare

Din ce bani platesc eu toate astea, din banii pe care ii castig muncind, da da MUNCIND la locul meu de munca. Paznicii de pe ape muncesc la birou??? DA

Dar suntem atat de prosti sa credem ca salariile sunt platite din cotizatiile pescarilor? Be serious. Toate institutiile de stat au un buget alocat pentru salarii care nu este direct legat de taxele pe permise, numarul de timbre si plicuri vandute, etc, ca intrun final si banii aceia vor intra in joc e clar.

Ma duc eu la ghereta stai linistit, dar sa vina el sa verifice ca am platit. Dar cum sa apar eu ca PROSTU SATULUI cu drumul batut la Sibiu si taxa platita intre 10 insi care ii doare la papura si nu platesc nimica???

Anu trecut la Arpasu mi sa incurcat firu peste firu unuia care agatase un crap la HATZA si ii plecase la vale la cateva minute dupa ce lansasem. Totu anul trecut la 12 noaptea ne-am permis sa il facem pe unu de rahat ca dadea la HATZA de pe coltul de la hidrocentrala, si a plecat. La cateva zile pretinu cu care eram sa dus acolo cu pretena si ala era cu inca 2 dupa el si a venit sa il intrebe daca il mai tine minte si sa ii zica data viitoare sa isi vada de treburile lui.

Pentru asta platesc aveam eu permisul platit anu trecut? sa risc sa iau bataie si sa fiu aruncat in Olt de astfel de personaje ????

JENANT SI DE 2 LEI , atat am avut de zis

Ne suim in continuare in PESCUITUL FARA PAZNIC, stati linistiti, cei care au MIJLOACE DE TRANSPORT IN COMUN ASIGURA SOFER LA AUTOBUZ

:wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Apr 2011, 13:19

Elias, in categoria fraieri ma includ si pe mine stai linistit.
Intrebarea este: de 20 de ani, au incercat vreodata pescarii sa schimbe ceva?
Au venit cu propuneri concrete de imbunatatire?
S-au dus pescarii la conducerea AJVPS-urilor si au zis: domle, suntem nemultumiti, vrem aia, aia si aia? Vrem paza, vrem populari, vrem taxa pe apa, vrem ceva, orice de banii nostri?
Pana la urma nici nu are rost sa-i acuzi, nici pe AJVPS, nici pe ANPA, nici pe RNP. Atata timp cat nimeni nu a cerut cerut oficial nimic, ei de ce sa dea?
Pescari au tacut si au cotizat, ei au incasat bucurosi si si-au vazut de ale lor.
Nemultumirile si frustrarile de pe forum nu se pun, sorry pikeman. Si oricum, daca citesti ce scriu pescarii pe aici, ce concluzie poti trage?
care sunt nemultumirile lor?
care sunt propunerile lor?
E o varza, ma scuzati.
Dar ne pricepem la gasit vinovati, la stat pe margine si injurat pe altii.
Ne acuzam reciproc, daca unii incearca sa faca ceva li se pune imediat stampila: au interese . Nu stiu ce interese dar sigur trebe sa aiba...asa simt eu :wallbash:
Am scris aici pe forum ca s-au facut niste propuneri concrete si oficiale catre AJVPS Sibiu...aproape nicio reactie. Nu va intereseaza? Nu sunt bune propunerile? OK, aveti altele mai bune?
Vreti taxare pe apa? Vreti orice altceva? F. bine: organizati-va, puneti pe hartie ce vreti, argumentati, dati exemple unde functioneaza cu succes metoda asta, faceti o lista de semnaturi si cereti asta oficial, in calitate de membri de exemplu sau de pescari, de ce vreti voi. Daca o faceti bine, adunati suficiente semnaturi si insistati cum trebuie si unde trebuie aveti o sansa sa o obtineti.
Altfel, in stilul asta putem astepta linistiti sa schimbe cineva (nu se stie cine) ceva (nu se stie ce) la .... Pastele cailor.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 18 Apr 2011, 13:39

"S-au dus pescarii la conducerea AJVPS-urilor si au zis: domle, suntem nemultumiti, vrem aia, aia si aia? Vrem paza, vrem populari, vrem taxa pe apa, vrem ceva, orice de banii nostri?
Pana la urma nici nu are rost sa-i acuzi, nici pe AJVPS, nici pe ANPA, nici pe RNP. Atata timp cat nimeni nu a cerut cerut oficial nimic, ei de ce sa dea?
Pescari au tacut si au cotizat, ei au incasat bucurosi si si-au vazut de ale lor. "

:shock: Poate nu inteleg eu prea bine cum ar trebui sa se miste lucrurile pe aici,dar scuza-ma ca intreb:Oare nu trebuia ca ei(toti enumerati de tine) sa-si faca treaba de la bun inceput,fara ca nimeni sa-i traga de maneca?Vei zice" ba da,dar daca nu o fac atentioneaza-i".Corect si asta.Dar atunci pot macar sa nu mai am incredere in ei si sa le cer acum sa vina si sa le platesc taxa pe apa,ca sa fiu sigur ca totul se desfasoara normal?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Apr 2011, 13:45

e da, stai linistit mai Ilie, ca daca le cerem sa ia taxa pe apa e un efort prea mare :lol: :lol: :lol:

ce sa le mai ceri, cica de ce nu le ceri, si daca le ceri se pare ca defapt le e greu :lol: :lol: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 18 Apr 2011, 13:46

intradevar tavi puncteaza(ca intotdeauna)la fix...cred ca suntem singuri din europa care am lasato asa jos,ceilalti,toti sau pus la punct si ramai uimit de ceea ce au realaizat unguri cehi sau poloni(pai aia au mai mult cap ca noi?sunt mai civilizati ca noi???(cred ca da..))
isa daca nu ne cerem drepturile...no sa pupam ninik.si eu sunt pentru a ne exprima dorintele ba chiar sa chemam presa si sa organizam un miting sau dreq,cum io zice si sa DESPARTIM PESCUITU DE VANATOARE precum si celelelate nemultumiri ale noastre. :?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Apr 2011, 13:47

elias scrie:Dar atunci pot macar sa nu mai am incredere in ei si sa le cer acum sa vina si sa le platesc taxa pe apa,ca sa fiu sigur ca totul se desfasoara normal?
Exact asta am scris mai sus: cere-le ce vrei. Am zis si in ce fel ar trebui procedat ca sa ai o sansa sa obtii ce vrei.
Daca ai/aveti propuneri concrete, argumentate si functionale eu sunt alaturi de tine/voi, de-abia astept.
Musca 13

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 18 Apr 2011, 14:00

Dragi colegi pescari,

Eu am incercat anul trecut, poate mai tineti minte... rezultatul? Tavi si musca13 au raspuns restul ori mau luat la misto ori sa tras pe c..(no offense) si nu era nimic ilegal :)

Acum ca ajpvs-ul are mai multa influenta nu mai are rost(deocamdata) sa continu "proiectul" respectiv, dar mai am si alte idei, de ex. o campania nationala de informare reeducare, daca am timp il fac anul asta.

Degeaba vorbim pe forumuri ca... n-are rost sa scriu inca odata ce am scris deja de 10 ori.

Fir intins.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 18 Apr 2011, 14:04

recunosc, scopu meu principal ii sa raman singurul pescar de pe Olt in judetul Sibiu :lol: :lol: :lol:

Tavi, si eu am fost alaturi de M13 in petitiile acelea, dar da, se cam bate apa in piua daca nu is bani si interese banuiesc ca nici LRS nu a mai continuat pe trendul creat de voi, sau nu a avut initiativa/implicare prea mare, asai?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 18 Apr 2011, 14:13

cateva cluburi din LRS au fost alaturi de noi
Musca 13

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 18 Apr 2011, 14:30

tavi, de cand trebuie sa se stranga niste oameni, sa faca petitii, sa semneze si alte vrajeli, toate astea pentru a fi respectata legea in tara asta ?

ce populari, ce taxa pe apa, vrajeli si iar vrajeli ...

eu vorbesc de respectarea legii pe apele alea, care trebuie aplicata din oficiu, nu la cererea nimanui ...

la asta as vrea sa ce raspuns ai ....

Scrie răspuns