Tavi scrie:adiwolf, nu am avut intentia sa dau alt sens cuvintelor tale
mai citeste o data ce am scris: am spus DACA crezi ca reciprocitatea e aplicabila - era o posibila solutie
daca tot vorbim de sens, eu nu prea inteleg ce vrei tu de fapt:
tu ne-ai spus ca daca aici nu se poate incerci sa te muti in alta tara unde sa fie lucrurile cum vrei tu, adica sa platesti pe malul apei. Ti s-a spus ca nu prea se practica asta pe " dincolo" .... si atunci ne spui ca de fapt nu te intereseaza ca tu vrei pe Olt. bun
da, vreau sa platesc pe malul apei acea nenorocita de taxa.
nu vorbim de permisul de pescuit asa cum a spus silent, e vorba de taxa instituita de asociatia care raspunde de acel tronson de apa si pe care se presupune ca in ingrijeste.
doresc sa platesc acea taxa pe malul apei fiindca asa ma asigur ca cei acre trebuie sa isi faca datoria vin si ma controleaza, vin dupa bani.
daca le platesc in avans (ca la curvele lui Hell de pe valea Oltului, ca tot facea el referire la ele) nu am nici o garantie ca oamenii astia chiar isi fac treaba, vreau sa ii vad in controale pe malul apei, vreau sa ii vad dand amenzi, vreau sa vad pescarii fugind de frica controlului
nu vreau povesti, vreau ceva concret si asta pot obtine numai daca ei vin sa isi incaseze banii - fiindca se presupune ca sunt direct interesati sa incaseze, nu'i asa??
in presupunerile voastre voi plecati de la ideea ca toti pescarii sunt infractori si ii tratati pe toti la fel si la gramada
eu de ce as face altfel cu voi?? (voi = cei care sustineti aceasta idee)
Tavi scrie: il invidiai pe silent ca plateste la Sibiu si pescuieste linistit la Sibiu si la Valcea unde e apa "libera" si ca tu nu poti...
Iti da Silent varianta (logica ) sa te faci si tu membru la AJVPS Sibiu si vei putea si tu pescui pe Olt, in Sibiu si Valcea exact ca si el.
sari in sus ca de ce solutia asta e convenabila lui Silent si alor lui....
si ca de fapt tu vrei sa pescuiesti in toate judetele.
ok...deci nici asa nu e bine
hai sa fim intelesi, NU il invidiez pe silent, nu am de ce
cat despre varianta lui logica.........hmmm, logica pt cine?? pt mine in nici un caz.
ce logica vezi tu in faptul ca eu sunt nevoit sa platesc taxe cand vreau sa pescuiesc in Sibiu, Cluj, Arad sau in alt colt de tara, iar tu, de exemplu, nu platesti nimic cand pescuiesti in judetul Valcea??
Valcea este in Congo si Sibiul in Austria?? am verificat pe harta si din cate vad tot acolo sunt, adica in Romania.
ma deranjeaza acest lucru si am tot dreptul sa imi exprim dezacordul cu aceasta situatie anormala din punctul meu de vedere.
Tavi scrie:
Eu ti-am dat varianta de a plati tariful in contul asociatiei simplu si comod si te duci linistit la pescuit. Vad ca ai ignorat-o
Si acum te rog raspunde-mi la urmatoarele intrebari, ca sa gasesc sensul celor spuse de tine, sa nu dau eu altul:
1 Solutia cu plata in cont e acceptabila pentru tine?
2. De ce ii e convenabil lui silent ca tu sa platesti la ajvps Sibiu? Cine sunt "ai lui"?
3. Ce ai vrut sa zici cu asta: (uite ca acuma nu o mai platesc deloc fiindca prietenii tai s-au dat in judecata singuri Twisted Evil ) Care prietenii mei???
varianta ta o sa o agreez peste 10 ani, pana atuncea asociatiile au de dovedit ceva si asta nu o pot face decat pe malul apei nu incasand bani in cont pe niste servici care se presupune ca le fac.
1. NU - am detaliat mai sus de ce.
2. si la intrebarea asta am raspuns mai sus - "ai lui" = ajvps sibiu
3. prietenii tai = AJVPS Sibiu
stiu ca o sa imi spui ca ma insel, dar sincer eu asa percep situatia actuala.
cineva imi spunea astazi,
" nu are rost, sunt interese si interese"
nu stiu inca care sunt acestea, insa acelasi lucru "il simt" si eu din pacate.
probabil ca timpul o sa le lamureasca pe toate
eu inchei aici interventia mea pe acest subiect.
fir intins la toata lumea si ape pline de pesti