suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Apr 2011, 09:29

prindei nene,prindei 8) :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 15 Apr 2011, 09:30

nickydarnico scrie:
HellRAISER scrie:Crezi ca, Croccodili aia ar rezista mult acolo?
Genti, curele si gratar scre pe ei :lol:
buna asta !! :lol: :lol: :lol:
aia prin tara aia urata ma...prin romania aia,nu in germania unde suntem noi acuma

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Apr 2011, 15:09

pescuitorul scrie:joi spre vineri intre orele 18-02 am intreprins o actiune de combatere a braconajului pe olt.
am reusit sa depistam si sa spargem un loc de braconat in zona sebes olt.baietii au reusit sa fuga dar dupa ce barca si 2 saci cu plase au fost aruncati in olt de frica.
merg sa dorm.
fir intins

ps: daca credeti ca va intereseaza o sa pun fiecare actiune pe forum(bineinteles dupa efectuare :D :D :D ).
ptr cei cu "bune" intentii nu incercati sa ghiciti mecanismul de patrulare
Tu iara nu ai somn noaptea ? :lol:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 15 Apr 2011, 17:45

Donez 2% din impozit ajvps-ului din Sibiu :D

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 15 Apr 2011, 19:02

silent scrie:Donez 2% din impozit ajvps-ului din Sibiu :D
Eu le donez tot impozitul :D

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 15 Apr 2011, 19:52

ska_vice scrie:ce marimi imi recomadati pt rotative mepps pt pastrav/clean? dar pentru stiuca?

ceva marimi de oscilante?
multumesc mult :)
0,1 si 2 clean/pastrav si 5si7 stiuca. totusi eu zic sa incerci lusox 3 la stiuca :wink:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 15 Apr 2011, 19:58

pescuitorul scrie:joi spre vineri intre orele 18-02 am intreprins o actiune de combatere a braconajului pe olt.
am reusit sa depistam si sa spargem un loc de braconat in zona sebes
toata stima :respekt:
pescuitorul scrie:ps: daca credeti ca va intereseaza o sa pun fiecare actiune pe forum
cine intreaba nu da bucuros :wink:
cred ca sunt in asentimentul tuturor cand zic ca vrem asa ceva si dupa 2 iunie si de asemenea ca taxa de acces se colecteaza pe malul apei
:respekt:

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 16 Apr 2011, 09:59

azi noapte am terminat si actiunea a doua la Sopa.in total aproximativ 1100 kg.
asta inseamna cam 60% din ce s-a incasat.restul e ptr toamna crap sa il avem la anul.
sau daca se mai incaseaza vom continua cu actiunile
fir intins
ps: kingofbeats nu sunt de acord cu aceasta modalitate ca atunci toti vor merge la pescuit cu gandul daca vine vine ,ma prinde dau banul, daca nu am scapat.si chitantiere la paznici nici gand ca nu vreau alte probleme sau reclamatii.
obraznicii vor zice a venit omul i-am dat banii nu a taiat chitanta.si discutii fara rost

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 16 Apr 2011, 18:34

pescuitorul scrie:.........
ps: kingofbeats nu sunt de acord cu aceasta modalitate ca atunci toti vor merge la pescuit cu gandul daca vine vine ,ma prinde dau banul, daca nu am scapat.si chitantiere la paznici nici gand ca nu vreau alte probleme sau reclamatii.
obraznicii vor zice a venit omul i-am dat banii nu a taiat chitanta.si discutii fara rost
este un punct de vedere normal pt zilele noastre si locul in care traim.
dar eu vreau sa vin maine la o plimbare si imi iau si batul cu mine, poate incerc si un pescuit la stiuca ca poate nu ploua, ce fac in cazul asta??
- vin, dar nu pescuiesc ca nu am posibilitatea de a plati la fata locului "serviciile"??
- stau acasa, nu mai umblu brambura, nu mai cheltuiesc nici bani pe motorina (implict taxe si accize mai putine la stat), nu mai cumpar nimic pt deplasarea planuita si uite asa ma aleg cu o caruta de bani la tescherea
- vin, pescuiesc si cand vine controlul (daca vine!!!) achit frumos taxa de pescuit, le multumesc pt binete, mai schimbam o informatie si ma minunez tot de cat de civilizat se poate pescui
- incerc sa ma mut in alta tara, eventual undeva unde sunt respectat, pt faptul ca muncesc, platesc taxe si impozite, cheltuiesc banii in tara respectiva producand astfel + valoare altor comercianti si producatori care la randul lor sustin cate putin economia, pentru faptul ca respect eu insumi legile, dar pretind sa fiu respectat

deci.............cum facem??

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 16 Apr 2011, 20:51

daca se face chestia aia cu platitu taxei pe loc cand vine paznicu e belea...sigur sunt tentati sa ia doar o parte fara chitanta :D
si eu as face la fel.in 2 ani imi iau casa cu etaj si ducase in...
ori daca ai permisu in sibiu nui valabil si in valcea?ce stiam eu de reciprocitate?sau nu e? :cry: cum e pana la urma ca eu tocmai azi am trecut in alt judet.
cu toate ca popularea sa facut in miez de noapte stie tot sibiu si vai de curu carasilor :D azi cand am trecut pe langa sopa era atat popor ca aia cu litoralul romanesc si udrea in frunte ar fi invidiosi :D :D :D
oricum....eu dimineata merg la pesti si o sa va demonstrez ca somnu merge pe apa de asta 8)

Scrie răspuns