Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Tu iara nu ai somn noaptea ?pescuitorul scrie:joi spre vineri intre orele 18-02 am intreprins o actiune de combatere a braconajului pe olt.
am reusit sa depistam si sa spargem un loc de braconat in zona sebes olt.baietii au reusit sa fuga dar dupa ce barca si 2 saci cu plase au fost aruncati in olt de frica.
merg sa dorm.
fir intins
ps: daca credeti ca va intereseaza o sa pun fiecare actiune pe forum(bineinteles dupa efectuare![]()
![]()
).
ptr cei cu "bune" intentii nu incercati sa ghiciti mecanismul de patrulare
toata stimapescuitorul scrie:joi spre vineri intre orele 18-02 am intreprins o actiune de combatere a braconajului pe olt.
am reusit sa depistam si sa spargem un loc de braconat in zona sebes
cine intreaba nu da bucurospescuitorul scrie:ps: daca credeti ca va intereseaza o sa pun fiecare actiune pe forum
este un punct de vedere normal pt zilele noastre si locul in care traim.pescuitorul scrie:.........
ps: kingofbeats nu sunt de acord cu aceasta modalitate ca atunci toti vor merge la pescuit cu gandul daca vine vine ,ma prinde dau banul, daca nu am scapat.si chitantiere la paznici nici gand ca nu vreau alte probleme sau reclamatii.
obraznicii vor zice a venit omul i-am dat banii nu a taiat chitanta.si discutii fara rost