suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Apr 2011, 09:12

Din pacate Avrigul ramane raiul braconierilor.Aici e buba mare,la cei care anul trecut au stat pe baraj cu lunile si au folosit pripoane in prinderea somnilor.Ala din Alba cu Q7 stiu sigur ca a avut oameni angajati din Avrig pentru asa ceva.In toamna tarziu,el a fost ultimul care a ridicat tabara.Ca au fost si altii cu aceleasi metode,doar se stie bine.Numai asta a capturat din spusele paznicului de la cort,140-150somni.Intre 3 si 48 kg,retinuti toti indiferent de greutate.!Din ce vad se pare ca au aparut iar si nimeni nu-i intreaba nimic.Asa-i cu" vipurile"astea,ai Q7 esti peste lege.In schimb daca tu pescuiesti cu un bat si faci greseala sa nu ai permis,zbaaang,150 ron amenda.Am putea spune ca e perfect normal,dar cand vezi magariile din partea cealalta,parca nu mai e in regula...Acum mai nou,aud ca nu mai sunt bani de controale,i-au luat vanatorii,ca trebuiesc platite salariile paznicilor.Bai sa fie,adica fondul care s-a adunat de pe permisele de pescuit, de la pescari,au trecut in buzunarul altora.Bravo Si atunci stai si te intrebi, mai merita sa dai banul pentru cateva ore de pescuit in care si asa nu mai vine nimeni sa vada ce se intampla pe apa?
PS:Alex,au dreptate oamenii cand intreaba de ce se intampla ce se intampla pe baraj la Avrig,si de ce pe astia nu-i controleaza nimeni.Tie ti-i se pare in regula individul asta care a fost si anul trecut pe Avrig,si va fi sigur si anul asta?
http://www.youtube.com/user/titimct#p/a/u/0/nTa7WfaSqJ4

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Apr 2011, 11:57

ce naspa
ce bine ar fi sa prind si eu intro partida atatea bucati :D
cu placere mias tine 1 sau 2 dar sa ti atatiaaaaaaaa?

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 09 Apr 2011, 12:20

eu personal nu am reusit sa mai ajung la avrig saptamana asta.ieri am avut delegatie la bucuresti.
azi ma deplasez personal sa vad ce e acolo. si revin cu amanunte

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 09 Apr 2011, 15:02

Eu chiar am sperat ca se va schimba ceva anul asta :(

Nu inteleg daca se stie de treaba asta de ce sta cu mainile pe san "organul"... asa-i normal ca nimeni nu vrea sa-si faca permis, ca e bataie de joc, si eu ma simt prost ca mi-am facut deja.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 09 Apr 2011, 20:53

acum la ora 21.40 am intrat in casa.primul popas pe insula la avrig.intr-adevar erau persoane care lucrau sa isi instaleze o tabara.le-am spus de prohibitie si de regulile care trebuie respectate pe apele din sibiu si stiau.mi-au pus la dispozitie rulota si toate incaperile pentru a verifica orice doresc.nu aveau nici bete de pescuit.le-am spus ca nu pot ingradii accesul pescarilor acolo chiar daca isi fac tabara.au spus ca nici nu.oricum vor ramane sub obseravatie indiferent de ora din zi sau noapte.
apoi am continuat pana la arpas sub padure si inapoi.nimeni pe balta decat un spiner la scorei si doi pe stiuca la porumbacu.
la intoarcere la avrig pe bratul mort 3 persoane care au intins doua plase mono dar care au fugit cand am aparut.atunci le-au intins ,dar am reusit sa le scot.erau goale.le-am confiscat si le distrug.
in rest cam liniste.

silent nu dramatiza atat de mult.sincer

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 09 Apr 2011, 21:14

....te pomeni ca fak tabara pana la deschidere sa nu cumva sa le ia locul altzii :lol: :lol:

cea mai buna gluma pe anu asta si 1 aprilie a trecut :lol: :lol:

ps:musai sa imi iau un Q7,un Volvo bengos sau de ce nu un Touareg sau mai bine vin si parchez trailaru ca am loc in furgon sa fac petrecere pana la deschidere,femei la bara si beutura sa moara dujmanii mei ca am valoare :lol: :lol:

http://www4.picturepush.com/photo/a/457 ... -39937.jpg

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 09 Apr 2011, 21:23

daca oamenii nu pescuiau si nu aveau unelte interzise la pescuit, ai vreo propunere de ce masura poate fi luata impotriva lor?indiferent de q7 sau trabant.si apropo nu era niciun q7.un microbuz si o lada niva.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 09 Apr 2011, 21:35

nici o masura nu se putea lua,si anu trecut nu s-a luat vreo masura doar au pescuit sportiv nu??

jocurile de culise sunt facute,pionul nu face cat regele

ps:is curios daca fak si eu asta impreuna cu vreo 15 preteni la deschidere oare ce se intampla???o sa fie ca la tzigani cand isi incalca teritoriul

ps1:anu trecut aveau unii chiar si iepuri cu iei ca si animale de companie :lol: :lol: :lol: eu poate o sa inchiriez o vaca sau ceva cornute sa am lapte proaspat

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 09 Apr 2011, 21:51

Nu era nici un Q7?NORMAAAAL.Chiar crede cineva ca ala de se plimba cu el sta acolo de paza?De paza stau altii.Eu cu ochii mei l-am vazut anul trecut cand o venit cu masina dinspre Porumbac,iar individul de la cort spunea "uite ca vine patronul".Nu era si o masina ce avea scris pe ea ceva legat de bowling sau popice?Daca nu ma crezi,am mai fost cu cineva,care la o adica poate confirma si el.Si ia dute Alex si mai incolo,incepand de luna viitoare si ai sa vezi bidoanele legate pentru somn.Acum posibil sa fie doar parte organizatorica. :D Insa daca vrei reclama pozitiva tine-te de ei aproape si o sa-ti ofere ceea ce-ti doresti.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 09 Apr 2011, 22:49

pikemann vezi ca anu asta se poarta wb din africa de sud sub scorei la bicentenarul ''suntem bazatzi avem spate nici in arsch nu ne doare'' acele wb care isi schimba culoarea dupa spusele unui cocalar care e in gasca la aia din cis....,deci clakin'rap e deja istorie asa ca uitate bine cu ce dau astia cand o sa ii intalnesti ca o sa ramai surprins,wb din africa de sud care isi schimba culoarea(y-s) :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns