suntem si Sibieni ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@Adi, in ce tara civilizata poti sa platesti permisul de zi pe loc, pe o apa publica? Acum hai sa fim un pic cu picioarele pe pamant, logistic este imposibil, dar s-ar putea face sa platesti online, sau prin sms chiar.
Pe mine m-ar interesa reciprocitatea pentru membrii asociatiilor, in lege scrie ca asociatiile isi dau consimtamantul... deci teoretic nu trebuie sa faci permis pentru fiecare judet/zona unde vrei sa pescuiesti.
Pe mine m-ar interesa reciprocitatea pentru membrii asociatiilor, in lege scrie ca asociatiile isi dau consimtamantul... deci teoretic nu trebuie sa faci permis pentru fiecare judet/zona unde vrei sa pescuiesti.
apropo de tari civilizate
In care tara civilizata exista aceasta reciprocitate generalizata intre membri tuturor asociatiilor care administreaza ape?
Trebuie sa existe o asemenea tara civilizata unde se aplica reciprocitatea, se taxeaza pe apa si nu ploua cand mergi la pescuit, sa-i rezolvam in sfarsit problemele lui adiwolf
In care tara civilizata exista aceasta reciprocitate generalizata intre membri tuturor asociatiilor care administreaza ape?
Trebuie sa existe o asemenea tara civilizata unde se aplica reciprocitatea, se taxeaza pe apa si nu ploua cand mergi la pescuit, sa-i rezolvam in sfarsit problemele lui adiwolf

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
nu ma intereseaza tarile asa zis civilizate, nu pescuiesc acolo, eu pescuiesc in Romania pe Olt.silent scrie:@Adi, in ce tara civilizata poti sa platesti permisul de zi pe loc, pe o apa publica? Acum hai sa fim un pic cu picioarele pe pamant, logistic este imposibil, dar s-ar putea face sa platesti online, sau prin sms chiar.
ce spui tu tine de domeniul viitorului cu plata online sau prin sms.
eu spun ca maine vin in Sibiu, deci ce fac?? devin infractor sau nu??
cat priveste durerea ta cu reciprocitatea, uite un caz:
- eu sunt din valcea si la noi in zona Oltul este o apa libera, atat de libera incat este deschisa pescuitului comercial si nu este nevoie sa fi inscris in asociatie ca sa pescuiesti
deci eu am permis ANPA, sunt in regula conform legii, dar cand vreau sa vin sa pescuiesc in Sibiu, nu pot fiindca nu am cu cine draqu sa fac acea reciprocitate si nici taxa nu am unde si cui sa platesc
- in schimb, tu esti membru ajvps sibiu si pescuiesti bine mersi in zona ta si cand te manca vi si la Valcea fara nici un fel de apasare si fara nici o durere in kur, nu ai nici un stres de taxe, unde si cum.
acuma pricepi??!!
Tavi,
multumesc, esti un tip amabil si ma bucur ca te preocupa problemele mele mai ales ca tu intrevezi o rezolvare a lor, lasa-mi nr tau de telefon sa te pot suna cand mai apar probleme in viata mea

Am citit aici http://www.anpa.ro/index.php?v=subcat&i ... submeniu=4
In ordinul de pescuit recreativ/sportiv Anexa nr.3 Partea.V art.9
Hmm, ma gandeam acum care-i treaba? Nici eu nu sunt deacord cu reciprocitatea,dar nici asa ca trebuie sa te duci personal la sediu sa-ti iei chitanta de la sediu.
In ordinul de pescuit recreativ/sportiv Anexa nr.3 Partea.V art.9

Hmm, ma gandeam acum care-i treaba? Nici eu nu sunt deacord cu reciprocitatea,dar nici asa ca trebuie sa te duci personal la sediu sa-ti iei chitanta de la sediu.
Adiwolf era o gluma...
Daca tu esti convins ca reciprocitatea e aplicabila plateste pur si simplu cotizatia la oricare asociatie care a primit autorizatie (gasesti cu 20 de lei daca imi aduc bine aminte) si pescuiesti unde vrei "fara nici o durere in kur, nu ai nici un stres de taxe, unde si cum. "
Daca nici asa nu-ti place...
Daca tu esti convins ca reciprocitatea e aplicabila plateste pur si simplu cotizatia la oricare asociatie care a primit autorizatie (gasesti cu 20 de lei daca imi aduc bine aminte) si pescuiesti unde vrei "fara nici o durere in kur, nu ai nici un stres de taxe, unde si cum. "
Daca nici asa nu-ti place...
Musca 13
Musca 13
Dai un telefon la asociatia X, le ceri IBAN-ul, ii anunti ca le faci plata tarifului in cont si te duci la pescuit linistit cu dovada platii. Presupun ca ai internet sau mobile banking, nu? Dureaza vreo 5 minute in fata calculatorului toata povestea, cu telefon cu tot.silent scrie: Hmm, ma gandeam acum care-i treaba? Nici eu nu sunt deacord cu reciprocitatea,dar nici asa ca trebuie sa te duci personal la sediu sa-ti iei chitanta de la sediu.
Asta e o varianta si pentru tine Adi
Ultima oară modificat 16 Apr 2011, 21:52 de către Tavi, modificat 1 dată în total.
Musca 13
Musca 13
silent, dovada viramentului tine loc de chitanta. Nu stiu cu cine ai vorbit dar nu-ti poate refuza nimeni plata in cont!
s-a discuta si paradiscutat cu reciprocitatea, mi-am spus si eu parerea, nu mai reiau...daca vrei povestim la o cafea/bere
s-a discuta si paradiscutat cu reciprocitatea, mi-am spus si eu parerea, nu mai reiau...daca vrei povestim la o cafea/bere
Musca 13
Musca 13
-
- veteran