Rectificari:elias scrie:Caz concret:
Sambata vine o cunostinta din alt judet sa pescuiasca pe Olt in zona noastra.Se nimereste sa dea nas in nas cu cei de la AJVPS,care-i cer permisul la control.Omul bineinteles arata ca-l are,dar i se cere si dovada ca a platit taxa de acces.Omul nu o are si este trimis la plimbare,desi vrea sa plateasca pe loc.Eeee,aici nu mai inteleg eu cum vine treaba asta. De ce?:lol:
1. Cunostiinta nu a dat nas in nas cu ajvps.Ci pescuia pe baraj la arpas si in momentul in care a vazut ca alti pescari sunt controlati si-a strans batul si a plecat.Deplasandu-ne la acea persoana, respectivul A REFUZAT sa prezinte documentele , precizand ca are doar permis de ANPA.Deci nu am vazut nici un permis de pescuit.Nu stim nicimacar cum il cheama.Ba mai mult ne-a si precizat ca prietenii lui de pe forumuri i-au spus sa nu prezinte nimic.
2. Sunt martori doi pescari din Valcea , ca le-am oferit tuturor(toti 3) posibilitatea sa plateasca pe loc tarif de acces pe saptamana ,adica 10 lei, ptr ca aveam un chitantier la noi.
Ptr aceste rectificari(minciuni postate pe forum)am considerat ca este necesar sa intervin sa spun adevarul de la fata locului ptr ca am fost direct implicat.
Si cu aceasta ocazie ptr cei interesati orice nelamurire sau sesizare se va face la sediu.De pe acest id de utilizator nu se va mai scrie nimic.Poate fi desfintat, rugaminte care o am la adminul forumului.
Va multumesc
Fir intins tuturor
PS: pana acum era galagie mare ca nu se fac controale, iar acum ca se fac si gasesc prietenii in neregula, tot nu e bine si dezinformam.Nu e frumos dupa parerea mea.
Numai bine tuturor si ma bucur de toti pe care v-am cunoscut pe acest forum.
Cu prietenie alex