suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 05 Mai 2011, 16:21

elias scrie:Caz concret:
Sambata vine o cunostinta din alt judet sa pescuiasca pe Olt in zona noastra.Se nimereste sa dea nas in nas cu cei de la AJVPS,care-i cer permisul la control.Omul bineinteles arata ca-l are,dar i se cere si dovada ca a platit taxa de acces.Omul nu o are si este trimis la plimbare,desi vrea sa plateasca pe loc.Eeee,aici nu mai inteleg eu cum vine treaba asta. De ce?:lol:
Rectificari:
1. Cunostiinta nu a dat nas in nas cu ajvps.Ci pescuia pe baraj la arpas si in momentul in care a vazut ca alti pescari sunt controlati si-a strans batul si a plecat.Deplasandu-ne la acea persoana, respectivul A REFUZAT sa prezinte documentele , precizand ca are doar permis de ANPA.Deci nu am vazut nici un permis de pescuit.Nu stim nicimacar cum il cheama.Ba mai mult ne-a si precizat ca prietenii lui de pe forumuri i-au spus sa nu prezinte nimic.
2. Sunt martori doi pescari din Valcea , ca le-am oferit tuturor(toti 3) posibilitatea sa plateasca pe loc tarif de acces pe saptamana ,adica 10 lei, ptr ca aveam un chitantier la noi.

Ptr aceste rectificari(minciuni postate pe forum)am considerat ca este necesar sa intervin sa spun adevarul de la fata locului ptr ca am fost direct implicat.
Si cu aceasta ocazie ptr cei interesati orice nelamurire sau sesizare se va face la sediu.De pe acest id de utilizator nu se va mai scrie nimic.Poate fi desfintat, rugaminte care o am la adminul forumului.
Va multumesc
Fir intins tuturor

PS: pana acum era galagie mare ca nu se fac controale, iar acum ca se fac si gasesc prietenii in neregula, tot nu e bine si dezinformam.Nu e frumos dupa parerea mea.
Numai bine tuturor si ma bucur de toti pe care v-am cunoscut pe acest forum.
Cu prietenie alex

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 05 Mai 2011, 19:54

Este foarte bine ca ai rectificat pe forum, sa stim toti ce s-a intamplat.
Cat mai multe controale, si sper sa ne intilnim odata si pe malul apei.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 05 Mai 2011, 20:53

din cate am inteles eu, dezinformarea a plecat chiar de la persoana controlata, care a denaturat putin realitatea. Deci se sustine varianta pescuitorului. Referitor la controale, nu cred ca se supara cineva dintre pescarii sportivi ca sunt cat mai dese, sper sa fie cu acceasi frecventa si in toamna, nu doar acum pentru strangere de membri.
Referitor la chitantier, eu am o retinere la legalitatea taierii chitantelor, atat timp cat ordinul 15 in baza caruia se incaseaza banii, este suspendat de instanta.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 05 Mai 2011, 21:04

alex, in primul rand felicitari pentru actiunea de control si pentru faptul ca ati avut chitantier pe malul apei.
apoi:
1. precizarile pe care le-ai facut sunt de bun augur , cu atat mai mult cu cat se poate observa ca ati fost bine intentionati ; apoi nu cred ca e mai bine sa ti se creeze o imagine negativa iar tu sa nu poti raspunde
2. postura de organ de control este una ingrata si tot timpul veti fi intre ciocan si nicovala intre cei ce doresc controale si cei ce s-au obisnuit cu "libertatea de miscare"
3. cred ca ilie s-a lasat putin dus de val cand a postat si a fost si indus in eroare de informatiile pe care le-a primit dar asta u e un motiv sa iesi de pe forum.
4.nu cred ca in 5 ani nu au fost si chestiuni constructive aici pe forum si nu cred ca merita sa renunti la unele similare pe viitor si cu atat mai putin la dreptul la replica.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 05 Mai 2011, 21:09

Adrian SB scrie: Referitor la chitantier, eu am o retinere la legalitatea taierii chitantelor, atat timp cat ordinul 15 in baza caruia se incaseaza banii, este suspendat de instanta.
pana la proba contrarie eu taxa aia o vad ca o contributie a noastra in beneficiul faunei piscicole .

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Mai 2011, 21:38

daca respectivul intr-adevar dorea sa plateasca si sa pescuiasca linistit dadea un telefon la ajvps sau direct la Alex, afla nr. de cont si facea un virament sau o depunere la banca in contul asociatiei. Sunt convins ca prietenii de pe forum stiau cum sa dea de Alex sau de ajvps si sa afle un nr. de cont!
Varianta asta am sugerat-o de altfel acum ceva vreme aici pe forum, se poate utiliza pentru orice asociatie din tara.
Sau ruga un prieten din Sibiu sa achite cei 10 lei nenorociti daca nu stia cum se plateste intr-un cont. Ca inteleg ca are prieteni aici, nu? Ce sens mai avea intrebarea pe forum cu plata online cand solutia era deja data fix pe topicul asta?
Asa cum a iesit mie imi suna ca de fapt s-a dorit un mic circ pe forum, nu rezolvarea problemei.
Pana acum se cereau controale si plata pe malul apei. Iata ca se fac controale, s-a oferit si plata pe malul apei dar tot nu e bine, ne-am razgandit, vrem sa platim on-line...dar de fapt nu mai vream sa platim ca e suspendat ordinul (desi decizia nu e definitiva dar in fine), dar placute de ce nu ati pus, am permis dar nu-l arat nimanui ca n-are drept de control...cam jenanta si cusuta cu ata alba toata povestea asta.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 05 Mai 2011, 22:23

Astazi a incetat din viata tatal lui danstiucaru
Sincere condoleante Dane...
D-zeu sa-l odihneasca in pace.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Mai 2011, 22:27

Condoleante
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

mino
senior
senior

Mesaj de mino » 05 Mai 2011, 22:30

D-zeu sa-l odihneasca in pace !
fir intins !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Mai 2011, 22:37

pescuitorul scrie:Rectificari:
1. Cunostiinta nu a dat nas in nas cu ajvps.Ci pescuia pe baraj la arpas si in momentul in care a vazut ca alti pescari sunt controlati si-a strans batul si a plecat.Deplasandu-ne la acea persoana, respectivul A REFUZAT sa prezinte documentele , precizand ca are doar permis de ANPA.Deci nu am vazut nici un permis de pescuit.Nu stim nicimacar cum il cheama.Ba mai mult ne-a si precizat ca prietenii lui de pe forumuri i-au spus sa nu prezinte nimic.
vezi ca incurci sarmalele, elias nu facea referire la acea persoana insa am sa fac eu. Dintre cei care iti iau apararea aici tin sa le aduc aminte ca nu sunt usa de biserica(unele lucruri se iarta dar nu se uita) si nici noi - eu sau prietenul meu- nu suntem. Diferenta este ca nu ai sa gasesti pesti la noi in sacosa oricat te vei stradui, chiar daca l-ai amenintat ca o sa stai in spatele lui.

1. explica la lume ce le-ai facut la pescarii care dadeau la STATIONAR in prohibitie pe malul opus ... la toti 3 nu numai la 1
2. am inteles ca mai nou pescuitul in varianta AJVPS cu ARTIFICIALE la stiuca = LINGURI :lol: :lol: :lol:
3. sper sa nu vi vrodata la mine cand sunt langa masina cu batzul in mana sa imi ceri permisul la control , ai avut tupeu la faza asta , citeste topicul cu politia de frontiera si ai sa mai afli si ce inseamna PESCUIT in lege.

eu sunt dispus sa platesc permisul la voi dar cand o sa vad ca se fac controale corecte si se aplica legea, momentan se fac "colectari de taxe"

candva am crezut in tine , candva cand te-am sunat de 3 ori dintre hatzari si nu ai raspuns, candva cand aveam permis si imi tremura chilotu sa nu ma ia aia la bataie, ani la rand , acu 3 si 2 ani la avrig, anul trecut de 2 ori la arpas

Tavi, pretenul meu a plecat chitit sa plateasca taxa, chiar si azi, a achitat pentru lacul de la Oltet si a zis ca plateste la SB pentru tot anu dar nu o sa faca drumul pana acolo, intr-un final a rugat pe SorinB sa rezolve daca poate

inainte sa arunci dastea cu jenante si cusute cu atza mai gandeste-te , cat de jenant e sa fi la masina si sa vina sa zica....ahaaa te-am vazut ca pescuiai, permisu

nu vreau sa platesc 10 lei nenorociti, e simplu, sa imi dea mie 1000 de lei nenorociti de cand le platesc permisele si am pescuit intro apa care nu a vazut macar o populare daca nu control in perioada aia , nu, ai zis sa ne cerem drepturile, e asta un drept moral???

e normal sa fiu nervos, cand a zis acum 3 ani sa il caut daca sunt probleme, oriunde oricand la orice ora si mi-a lasat nr de tel si io stau sa imi tremure chilotii ca ia plecat la un jepcar un peste la vale si a luat firu meu cu tot cu vobler pe sus si nu mai putea sa scoata ala pestele ca era vobleru meu pe firu lui pana au ars cu tigara firu meu??? erau 6 martalogi negriciosi - foarte simplu

ar trebui sa ii arat aparatu foto si sa ma faca membru onorific pentru ce poata sa vada acolo :lol:

MAI VORIM

P.S. atat timp cat nu poate da amenzi degeaba face control = "strangeri de taxe"

momentan ma opresc aici, data viitoare sper sa vi cu jandarmeria

Scrie răspuns