suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 05 Mai 2011, 22:43

Am fost plecat si numai acum am intrat,asa ca trebuiesc facute niste rectificari si din partea mea.Tot ce am postat,am facut-o cu convingerea ca cine mi-a spus,spune adevarul. Un asa zis amic,care sambata ma suna sa-mi povesteasca tot ceea ce am scris eu mai sus.Pentru tipul asta pana acum nu a-si fi ezitat sa ma scol din somn noaptea sa-i dau info despre pesti si locuri.Motivul pentru care azi a cotit-o la 180 de grade,cand l-am sunat iar sa-mi confirme ce a zis sambata, pot doar sa-l banui:o asa numita prietenie cu unu ce vede doar.... povesti cu ata alba.Sper din tot sufletul sa fiu relaxat cand o sa ma intalnesc cu asta cu papiota,sa nu cumva sa i-o infasor de gat.
In concluzie,de azi inainte prietene,cand mai vrei sa stii ceva,sa suni pe cine vrei,nu pe mine.
:evil:

Azi m-am intalnit si eu cu un adevarat pescar din BV,implicat cumva in intamplarea de sambata..Baieti adevarati si pescari adevarati brasovenii,nu ca individul "de la vale".

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 05 Mai 2011, 22:55

pikeman scrie:

...candva cand te-am sunat de 3 ori dintre hatzari si nu ai raspuns, candva cand aveam permis si imi tremura chilotu sa nu ma ia aia la bataie, ani la rand , acu 3 si 2 ani la avrig, anul trecut de 2 ori la arpas
Confirm, asa e cum zice Mazi!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Mai 2011, 23:19

Pikeman, eu chiar te rog sa-ti ceri drepturile de la AGVPS, de la ANPA de le cine vrei tu pentru banii pe care ii dai.
Dar intelege ca degeaba le ceri pe forum si degeaba te enervezi tot pe forum
Am mai scris odata treaba asta, de-abia astept sa vad ca pescarii isi cer drepturile cum trebuie si cui trebuie.
Motivul pentru care azi a cotit-o la 180 de grade,cand l-am sunat iar sa-mi confirme ce a zis sambata, pot doar sa-l banui:o asa numita prietenie cu unu ce vede doar.... povesti cu ata alba.Sper din tot sufletul sa fiu relaxat cand o sa ma intalnesc cu asta cu papiota,sa nu cumva sa i-o infasor de gat.

1. Prietenul ala al tau te cam abureste, din cauza lui ai scris pe forum o varianta pe care nici tu nu mai crezi acum.
2. Tu banuiesti ca asta se datoreaza prieteniei mele cu el. :shock:
3. Ma ameninti pe mine cu bataia pentru ca am zis ca e cusuta cu ata alba povestea.
Logic! Eu sunt de vina ca te minte ala! :D
Vezi ca nu sunt singurul care a crezut varianta lui Alex, ar trebui sa ne bati pe toti, nu vreau sa-mi faci doar mie vreun favor, nu e corect. :D
Meriti un premiu pentru umor involuntar.
Iti doresc ate-ntinse. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Mai 2011, 01:04

sorinB scrie:Astazi a incetat din viata tatal lui danstiucaru
Sincere condoleante Dane...
D-zeu sa-l odihneasca in pace.
Condoleante Dane.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Mai 2011, 01:38

Tavi scrie:daca respectivul intr-adevar dorea sa plateasca si sa pescuiasca linistit dadea un telefon la ajvps sau direct la Alex, afla nr. de cont si facea un virament sau o depunere la banca in contul asociatiei.
Sau ruga un prieten din Sibiu sa achite cei 10 lei nenorociti daca nu stia cum se plateste intr-un cont.
Tavi, e o chestiune de principiu referitor la plata. nu mai vrem sa facem plati in avans (nici direct, nici prin cont , nici prin interpusi) pentru servicii de care nu beneficiem.
Tavi scrie:Pana acum se cereau controale si plata pe malul apei.
si acum tot asta se cere si se va cere si pe viitor. eu vreau sa aud ca AJVPS-ul a fost pe apa cat mai des si daca se poate vorba lui pikeman si cu jandarmii cand e cazul. chiar si daca singurul motiv pentru care vin pe maluri e taxa tot vreau sa aud ca au fost pentru ca prezenta lor pe apa mai imprastie plasarii si parasutistii . am toata stima pentru Alex insa in AJVPS mai sunt si altii a caror mentalitate trebuie sa se schimbe vis-a-vis de pescuit si relatia cu pescarii.
Tavi scrie:Iata ca se fac controale, s-a oferit si plata pe malul apei dar tot nu e bine, ne-am razgandit, vrem sa platim on-line...dar de fapt nu mai vream sa platim ca e suspendat ordinul (desi decizia nu e definitiva dar in fine), dar placute de ce nu ati pus, am permis dar nu-l arat nimanui ca n-are drept de control...cam jenanta si cusuta cu ata alba toata povestea asta.
generalizam prea mult un caz singular.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 06 Mai 2011, 01:58

pikeman scrie: 1. explica la lume ce le-ai facut la pescarii care dadeau la STATIONAR in prohibitie pe malul opus ... la toti 3 nu numai la 1
2. am inteles ca mai nou pescuitul in varianta AJVPS cu ARTIFICIALE la stiuca = LINGURI :lol: :lol: :lol:
3. sper sa nu vi vrodata la mine cand sunt langa masina cu batzul in mana sa imi ceri permisul la control , ai avut tupeu la faza asta , citeste topicul cu politia de frontiera si ai sa mai afli si ce inseamna PESCUIT in lege.
1. amanunte ? (chiar si pe mp)
2. daca e asa iti impartasesc reactia
3. te poate aborda si langa masina dar trebuie sa sune cam asa:
"buna ziua, sunt cutare reprezint cutare asociatie si vreau sa va informez ca in situatia in care doriti sa pescuiti aici puteti face acest lucru doar in urmatoarele conditii:
- sa aveti permis ANPA valabil
- sa respectati urmatoarele reguli ....
- sa achitati taxa de acces la apa in cuantum de .... in functie de perioada dorita.
Daca nu doriti sa pescuiti aici si ati venit doar pentru agrement, va rugam pastrati echipamentul de pescuit in masina ,precum si linistea si curatenia pe malul apei " :D :D

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 06 Mai 2011, 06:11

King, nu te poate opri nimeni sa dai cu batzul in balta, in fact e simplu , poti face concurs de casting, poti testa voblere, etc... in lege pescuitul e definit ca extragere a resursei acvatice din apa. E simplu, se interzice pescuitul la urmatoarele SPECII, nu iti interzice nimeni sa pescui sau sa faci testing de voblere.... ai peste la sacosa, discutam altfel. Defapt aici e buba, pentru ca discutam, nu aplicam legea...deci ce au patit cei 3 care pescuiau la stationar si aveau pesti prinsi la Arpasu?

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 06 Mai 2011, 06:52

Tavi,mi-i se rupe de tine si de toti cei care-i cantati in struna Ajvps-ului.Oricum,toate postarile tale, pro aceasta institutie pentru mine nu sunt decat o asociere intre musca si rahat.Nu pot trai una fara alta...
Cat despre bataie nu exagera si nu-mi baga in gura cuvinte ce nu le-am spus.Sa-ti infasor papiota aia imaginara in jurul gatului poate fi si o discutie contradictorie ,posibil ,recunosc ,chiar mai aprinsa. :twisted:

silent
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silent » 06 Mai 2011, 07:04

Orice schimbare in bine se face cu pasi mici, degeaba va asteptati ca peste noapte sa fie populat Oltul cu mii de tone de peste si controale peste din 24/24, nu se poate.
O alta problema, Alex este singurul la care avem acces de pe forum(restul ajvps-ului unde-i?), el se implica dar nu-i chuck norris, nu poti sa te astepti sa vina in 10 secunde oricand oriunde, daca ai o problema urgenta suna la 112 si cheama politia, sunt obligati sa vina, pt. ca apelul este inregistrat.

Chestia cu testatul nalucii e buna, dar stii ca si tentativa se pedepseste nu? :)
In fine tara asta e plina de avocati, ca toti stim cum sa ocolim legea, ca da d-le am scos batul la soare pentru fotosinteza, ca testez ancora de pe vobler sa vad daca-l prinde rugina sau nu, ca invati rama sa inoate etc....
Cand e vorba sa ne implicam ah pai nu pot ca astia ma bat, ba ca n-am timp, ba ca cand eram tanar faceam acum nu mai am chef, cand e sa prezentam permisul, a pai ala nu mio cerut frumos, cand e sa platim ceva(100 de lei.. cat dati pe voblere, lansete, scule?) ah pai nu platesc ca nu se populeaza, samdp, dar in schimb vrem peste in ape, curatenie si sa luam si acasa cat duce masina in fiecare zi.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Mai 2011, 07:17

@danstiucaru

Sincere condoleante.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns