Orice schimbare in bine se face cu pasi mici, degeaba va asteptati ca peste noapte sa fie populat Oltul cu mii de tone de peste si controale peste din 24/24, nu se poate.
O alta problema, Alex este singurul la care avem acces de pe forum(restul ajvps-ului unde-i?), el se implica dar nu-i chuck norris, nu poti sa te astepti sa vina in 10 secunde oricand oriunde, daca ai o problema urgenta suna la 112 si cheama politia, sunt obligati sa vina, pt. ca apelul este inregistrat.
Chestia cu testatul nalucii e buna, dar stii ca si tentativa se pedepseste nu?

In fine tara asta e plina de avocati, ca toti stim cum sa ocolim legea, ca da d-le am scos batul la soare pentru fotosinteza, ca testez ancora de pe vobler sa vad daca-l prinde rugina sau nu, ca invati rama sa inoate etc....
Cand e vorba sa ne implicam ah pai nu pot ca astia ma bat, ba ca n-am timp, ba ca cand eram tanar faceam acum nu mai am chef, cand e sa prezentam permisul, a pai ala nu mio cerut frumos, cand e sa platim ceva(100 de lei.. cat dati pe voblere, lansete, scule?) ah pai nu platesc ca nu se populeaza, samdp, dar in schimb vrem peste in ape, curatenie si sa luam si acasa cat duce masina in fiecare zi.