suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Dec 2010, 11:52

Tavi scrie: deci serios, invitatia este adresata tuturor pescarilor, sibieni, din judetele limitrofe, din canada, din noua zeelanda, muscari, spinneri, baitcastori...etc
oricine e binevenit
io brasovean, hac
io nu cadrez la tuturor pescarilor, sibieni hac

voi nu aveti bere cat duce io , da? , hac

e tarzie intalnirea si probabil ii cam dificil efortu, hac

cum adica "va invita la o intalnire , a pescarilor sibieni" dar "oricine e binevenit" , hac, adica ori eu e beat, ori voi aveti probleme de comunicare in club , hac

si sa nu uit, hac hac , daca e "oricine" imi fac trupa de betivani "HAC HACU" si viu sa va bem berile :lol: :lol: :lol:

P.S. hac harac :wink:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 10 Dec 2010, 11:55

Da' la aia care nu beau bere, le dati un suc? :lol: :lol:
Bye bye

ps - aveti grija la shirkan, asta oricum bea bere multa, daca mai e si gratis, va-ti ars... :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Dec 2010, 11:58

ma, io i-am zis lui miky sa chemam si din alte judete, dar el e mai... teritorial :twisted:
elias scrie:Atunci ca sa nu creada lumea altceva,eu o sa anulez invitatia facuta celor cu spinn-ul din Sibiu,de pe alt forum,unde am si hotarat prima intalnire,desi atunci la plecare convenisem sa ne revedem intre Sarbatori.Va ramane probabil pentru la anul.Clubul il putem face si atunci.E bine ca exemplul nostru e luat si de altii.Distractie placuta :wink:
sorry, nu stiam ca aveti deja stabilita o intalnire
Cu atat mai bine, nu anula invitatia, las-o valabila, incluzi doar bonus berea data de noi. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Dec 2010, 12:58

Tavi scrie:... nu anula invitatia, las-o valabila, incluzi doar bonus berea data de noi. :D
Da, da ...
Ilie scuze, noi chiar nu am stiut ca aveti programata o intalnire in perioada asta,si in nici un caz nu vrem sa v-o dam peste cap ! Nu cred ca e cazul sa contramandezi !
Daca bineinteles, nu va deranjeaza "compania" :D , noi putem da berea aia si la locul si data deja stabilite de voi, nu vedem o problema in asta !
pe de alta parte putem intelege si situatia in care la intalnirea pe care o doreati in cercul spinningarilor, aveti de discutat lucruri importante, astfel incat sa nu doriti intrusi care sa va disturbe , asa ca nu insistam sa ne bagam in sufletul vostru, obligatoriu !
tot pe de alta parte, indiferent ce decizie iei, invitatia noastra ti se adreseaza si tie...
gandul nostru chiar este unul bun si curat !
:wink:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Dec 2010, 13:03

[quote="miky"][quote="Tavi"]... nu anula invitatia, las-o valabila, incluzi doar bonus berea data de noi. :D [/quote]
Da, da ...
Ilie scuze, noi chiar nu am stiut ca aveti programata o intalnire in perioada asta,si in nici un caz nu vrem sa v-o dam peste cap ! Nu cred ca e cazul sa contramandezi !
Daca bineinteles, nu va deranjeaza "compania" :D , noi putem da berea aia si la locul si data deja stabilite de voi, nu vedem o problema in asta !
pe de alta parte putem intelege si situatia in care la intalnirea pe care o doreati in cercul spinningarilor, aveti de discutat lucruri importante, astfel incat sa nu doriti intrusi care sa va disturbe , asa ca nu insistam sa ne bagam in sufletul vostru, obligatoriu !
tot pe de alta parte, indiferent ce decizie iei, invitatia noastra ti se adreseaza si tie...
gandul nostru chiar este unul bun si curat !
:wink:[/quote] :roll: :cry: :cry: Myky recomand celor care se si cunosc ,si au nr de telefoane sa se anunte intre ei .pentru ca daca nu ai intrat pe net intro perioada nu ai de-unde sa sti despre aspect . :wink:
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 10 Dec 2010, 13:04

D-l Victor, acum stiti, poate de data asta veniti... :wink:
Stiti data, urmeaza sa va anuntam ora si localul...

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Dec 2010, 13:08

[quote="sorinB"]D-l Victor, acum stiti, poate de data asta veniti... :wink:
Stiti data, urmeaza sa va anuntam ora si localul...[/quote] OBLIGATORIU :o
Deviz: Toti pescarii sunt mincinosi sau la pescuit se duc doar mincinosii ,Senior Victor.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 10 Dec 2010, 13:29

Atunci va sun eu, nr. de tel tot ala il aveti nu? cu 961 la urma?

stiuca
veteran
veteran

Mesaj de stiuca » 10 Dec 2010, 13:31

[quote="sorinB"]Atunci va sun eu, nr. de tel tot ala il aveti nu? cu 961 la urma?[/quote]DA :wink:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 10 Dec 2010, 14:53

fratilor afara ninge ca in povesti :D
vine primavara in curind ! :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns