Vine vinegrey-wolf scrie:fratilor afara ninge ca in povesti![]()
vine primavara in curind !![]()
![]()

Ia zii cum faceti daca veniti la intalnirea cu muscarii, bei tu si conduce king de data asta?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Intalnirea nu era programata la o data anume.Convenisem doar sa ne intalnim la sfarsitul lunii.In plan speram sa fie poate si o discutie despre un club,nici pe departe ideea ca cineva ar putea sa ne disturbe sau sa ne ferim de cineva.Orice ajutor e binevenit,chiar am vazut atunci la postarea pozelor ca P5iho a fost amabil si ne-a propus ajutorul cu ceva documentatie.In ideea ca doua intalniri la un interval de cateva zile ar ridica poate semne de intrebare cu privire la" sibieni"am propus amanarea intalnirii pe o data viitoare.In plus fatza de asta,nici prezenta lui AdiSb nu era certa,iar eu unul cel putin, cred, ca el e una din persoanele de care ne putem ajuta sa plecam la acest drum.miky scrie:Da, da ...Tavi scrie:... nu anula invitatia, las-o valabila, incluzi doar bonus berea data de noi.![]()
Ilie scuze, noi chiar nu am stiut ca aveti programata o intalnire in perioada asta,si in nici un caz nu vrem sa v-o dam peste cap ! Nu cred ca e cazul sa contramandezi !
Daca bineinteles, nu va deranjeaza "compania", noi putem da berea aia si la locul si data deja stabilite de voi, nu vedem o problema in asta !
pe de alta parte putem intelege si situatia in care la intalnirea pe care o doreati in cercul spinningarilor, aveti de discutat lucruri importante, astfel incat sa nu doriti intrusi care sa va disturbe , asa ca nu insistam sa ne bagam in sufletul vostru, obligatoriu !
tot pe de alta parte, indiferent ce decizie iei, invitatia noastra ti se adreseaza si tie...
gandul nostru chiar este unul bun si curat !