suntem si Sibieni ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 09 Dec 2010, 13:07

Nu prea conteaza locatia, doar sa fie cat de cat mai linistita, ca altfel nu ne mai intelegem... :)
Daca suntem sanatosi pana atunci, vin si eu :wink:
Numa' bine.

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 09 Dec 2010, 15:28

[quote="miky"]Flyfishing Club Musca XIII din Sibiu, va propune, si, in caz ca agreeati ideea, va invita la o intalnire , a pescarilor sibieni, cu predilectie a celor de rapitori (de orice fel :D ), sub pretextul naiv ca... se termina anul 2010 :lol: , intr-o locatie agreeata, de preferinta in weekendul 17-19 decembrie 2010 (noi ne-am gandit ca dupamasa zilei de 18 decembrie ar fi Ok - in privinta orei si a datei, ramanem flexibili)
intre niste beri, putem discuta despre orice, de la timbre cu Basescu sau gagici cu cracii lungi si sanii "bio" :lol: pana la dinti de stiuca si plantele acvatice (monofilament :lol: ) din Olt, politisti care dau la fly, braconieri cu permis ANPA valabil :lol: , despre anul 2011 sau daca voi vreti, despre inevitabilul sfarsit al lumii ! deci despre orice ! sau, la alegere... putem fi si seriosi !
Oricum, ... BEREA O DAM NOI, MUSCA 13... :mrgreen:
in privinta mancarii,... veniti satui sau comandati fiecare dupa puteri ...
daca aveti chef, evident ! fara restrictii, fara prejudecati, fara obligatii ...
:wink:[/quot
tre sa modific din pacate,no sa pot,data viitoare poate

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 09 Dec 2010, 22:26

Oare la noi judet de ce nu se poate? :roll:
http://forum.aventurilapescuit.ro/viewt ... 8642#88642

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 10 Dec 2010, 08:19

sorinB scrie:Oare la noi judet de ce nu se poate? :roll:
http://forum.aventurilapescuit.ro/viewt ... 8642#88642
Ar fi bine si sa pazeasca macar o saptamana pana se acomodeaza, ca altfel ajunge prada usoara braconierilor....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 10 Dec 2010, 09:25

Frumoasa initiativa.......... de laudat
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Dec 2010, 10:42

daca era reparata calea ferata pe la fagaras dadeam si eu o vizita, asa consider ca este o intalnire elitista a puristilor din clubul de flai , ma mir ca indraznesc a chema spiningarii sa le spurce stilul de pescuit :lol: :lol: :lol:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 10 Dec 2010, 11:19

Dar la una a spinningarilor din Sibiu te bagi?Ne-ar placea sa avem alaturi de noi la masa si niste brasoveni.La prima am avut un invitat mai de la sud,un valcean bun de glume si o fost tare fain.Speram sa fie alaturi de noi si la urmatoarea,si nu numai el...Data va fi probabil la sfarsitul lunii,bineinteles daca lumea e pe acasa si nu e plecata prin concediu.Daca nu, va ramane pentru inceputul anului viitor. :wink:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 10 Dec 2010, 11:19

pikeman,
care purista ma? ce-i aia?
io cred ca tu ej pocait, nu bei bere si de-aia nu vi :twisted:
sau nu esti pescar? ca invitatia era facuta pescarilor...

deci serios, invitatia este adresata tuturor pescarilor, sibieni, din judetele limitrofe, din canada, din noua zeelanda, muscari, spinneri, baitcastori...etc
oricine e binevenit
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 10 Dec 2010, 11:44

deci serios, invitatia este adresata tuturor pescarilor, sibieni, din judetele limitrofe, din canada, din noua zeelanda, muscari, spinneri, baitcastori...etc
oricine e binevenit[/quote]

Atunci ca sa nu creada lumea altceva,eu o sa anulez invitatia facuta celor cu spinn-ul din Sibiu,de pe alt forum,unde am si hotarat prima intalnire,desi atunci la plecare convenisem sa ne revedem intre Sarbatori.Va ramane probabil pentru la anul.Clubul il putem face si atunci.E bine ca exemplul nostru e luat si de altii.Distractie placuta :wink:

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 10 Dec 2010, 11:46

Tavi scrie: invitatia este adresata tuturor pescarilor, sibieni, din judetele limitrofe, din canada, din noua zeelanda, muscari, spinneri, baitcastori...etc
oricine e binevenit
deci pikeman, hai ca-ti explic io:

Noi , "puristii", banuim ca la Tavi la serviciu s-au dat deja primele de craciun :lol: :lol: :lol:
noi ne-am oferit sa-l ajutam s-o sparga pe a lui, da' ne-am dat seama ca nu putem sa bem singuri atata bere cat poate el sa sustina din prima lui de Mos ...
asa ca ne-am gandit sa chemam si pe altii cu conditia sa zica ca berea e din partea la "Musca 13 ":lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns